Fabuose nuolaidos prasideda gruodi ir kas diena po 1% minus. Iki Nauju Metu ir 31% nuolaidos gali sulaukti, aisku jei liks ka ten jau pirkti su ta nuolaida...Vitolis rašė:Nu nifigašiandien ir aš buvau Sostinėj. Tai Fabuose jokiom voblom nuolaidų nėr...
Tai ar jau išbandytas? Labai indomu, nes vakar fabuose ir man inkalbėjo, sakė, kad ypač margašonių mėgstamas. Gal kas daugiau jį turit? būt indomu išgirst,nes nelabai randu atsiliepimų apie šią naujieną.dome rašė:Gal kas bandet naujuosius pontoon21 Cablista modelius, taikausi i lydekas tvicingui? Greit gausiu 105sp 702 spalvinimo. Suspenderis. 13.2g.
aš tik dabar pasivarginau link'ą atvertRapolas rašė:Vargiai, ar berasit šitą RFSH (redfin shiner) spalvinimo SSR-9 voblerį (gal nebent turguje).wwudizs rašė:sveiki gal kas mate kur pirkt sita Rapala Shad Rap rfsh spalvinimo 9 cm voblery?
Net Rapalos sajte nebėra šito modeliuko spalvinimo, pasižiūrėjau tai artimiausias (ta prasme "panašiausias") - BG.
Aš tai imčiau geriau FT (firetiger), kuris neblogai veikia ir skaidriame vandenyje, netik durpynuose
Turiu tokia pat spalva kokokia ir pas tave, tai per pirma zvejyba 4 neiskaitines ir eserys, šeip tai vobleris vienas is kibiausiu iš mano turimu, neseniai įsigyjau arrgon modeli, tai su juo 1,5kg. Paemiau. O ju darbas skiriasi tik tiek kad cablista dirba siektiek agresyviau .Vitolis rašė:Tai ar jau išbandytas? Labai indomu, nes vakar fabuose ir man inkalbėjo, sakė, kad ypač margašonių mėgstamas. Gal kas daugiau jį turit? būt indomu išgirst,nes nelabai randu atsiliepimų apie šią naujieną.dome rašė:Gal kas bandet naujuosius pontoon21 Cablista modelius, taikausi i lydekas tvicingui? Greit gausiu 105sp 702 spalvinimo. Suspenderis. 13.2g.
man labai gerai dirba yo-zuri 3D minnow 100 SP gold spava,daugiausia ant jo pagavau tvicindamasMarius1 rašė:Blyn nežinau kaip jums, bet man ant voblerių pastarasias 2 sav. visiška zopa. Jei ka pagaunu tai tik ant gumos.Bandau ir tvičint su ilgom pauzėm lėtesniais patraukimais ir tolygią lėtą pravodkę ir vistiek. Ant kokių voblų gaudot šiuo metu ir kokią pravodkę darot
pastaraja savaite veiksmas vyko,tvicinau ivairiai ir agresyviau ir pasyviau su pauzem,griebdavo labiau tada kaip vobleris pasyviau tempiamas buvo,su svelniasniu tvicu su pauzemMarius1 rašė:Ar veiksmas vyko pastarosiomis savaitėmis, ir ar agresyviai tvičinai? Su pauzėmis?
Vat yra noras ant voblų pagaut, nemėgstu aš tų gumų
Maniškės šeštadienį "Tekančios Saulės šalies" magijai irgi buvo visiškai abejingosVitolis rašė:...Maudžiau visus naujuosius, tačiau nekliovas juodas...
Turbut Rapalu sezonas prasidejo, nes savaitgali visus isskyrus viena nereiksminga kibima turejau ant Rapalos crank'uXrapas rašė:...visos susiviliojo senom apgraužtom Rapalom
O tu jų ir neimk išvis iš namų. Tada nori, nenori, turėsi voblom gaudyt. O tai truktelni keletą syk viena, paskui pabandai kitą kitaip, nekimb, nusispjauni ir griebi gumąMarius1 rašė:Ar veiksmas vyko pastarosiomis savaitėmis, ir ar agresyviai tvičinai? Su pauzėmis?
Vat yra noras ant voblų pagaut, nemėgstu aš tų gumų
idant vobleris ne tvicinginis o krankas, tai noirs ir sulinkus i baronka iki rankenos, bet ultra ji patempsgiedriuzzz rašė:dabar mastau ar patemps jį NorstreamUltra 80ULF 2-12gr![]()
Ar jau jį dėt į dėžutę prie galingesnių masaliukų
Marius1 rašė:Blyn nežinau kaip jums, bet man ant voblerių pastarasias 2 sav. visiška zopa. Jei ka pagaunu tai tik ant gumos.Bandau ir tvičint su ilgom pauzėm lėtesniais patraukimais ir tolygią lėtą pravodkę ir vistiek. Ant kokių voblų gaudot šiuo metu ir kokią pravodkę darot
tai tu kaip suprantu perki pacius nekibiausius voblerius ir varai zvejoti y pacias nezuvingiausias vietas,nes koks ydomumas zvejoti ten kur zuvies yra ir dar su guma,su kuria betkoks bambukas lupa trofejus viena po kito... tik kazkaip perkat LC, MB ir t.t. kartais kai paskaitai tai nezinai ar cia verkti ar juoktisVitolis rašė:O tu jų ir neimk išvis iš namų. Tada nori, nenori, turėsi voblom gaudyt. O tai truktelni keletą syk viena, paskui pabandai kitą kitaip, nekimb, nusispjauni ir griebi gumąMarius1 rašė:Ar veiksmas vyko pastarosiomis savaitėmis, ir ar agresyviai tvičinai? Su pauzėmis?
Vat yra noras ant voblų pagaut, nemėgstu aš tų gumųNenorėk, kad viskas iš kart būt OK. Mano nuomone, tai guma tam, kad jei reik būtinai lydekos namo. Žmona prašė, nes vakare bus svečių, o ji prižadėjo pavaišint juos TAVO sugauta Lydeka
Žvejybą Vobleriais, aš priskirčiau prie kurybos, meno, suvylioti plėšrūną savo paties susikurtais judesiais, suteikiančiais vobleriukui nepakartojamo žavumo. Na panašiai, kaip ir vyrai, vyliodami Damas
Tokiu būdu sugautas laimikis kelis kart daugiau atneš pasitenkinimo ir adrenalino, kaip pagautas "buka" guma
cia nebent tu gali kazko nesuprasti... paprasciausiai y toki perdetai vaizdinga pasakyma ir parasiau atsakyma. as pats gaudau su viskuo ir skirtumus zinau. cia laibai norint galima bet ka isaukstint ir bet ka nuzemint. Sauliusm teisingai pasake,kad su ta guma irgi ne taip paprastai kiekvienas pagauna. su kiekvienu masalu vis kitaip,tai kam kazka tada bukinti o kazka aukstinti?Marius1 rašė:Nesupranti tu esmės. Tiesiog vobleriais gaudymas visai kitoks, beje sugroja noras pagaut ant kito masalo nei dauguma žvejų žvejoja. Ir didžiulis pasitenkinimas, kai tavo žaidimą su masalu įvertina plėšrūnas
![]()
O kad čia atskira liga, tai faktas. Pavadinčiau ją voblomanija
jo... su gumazvejot ne lygis... tik murziai su guma gaudo... o elitas gaudo su voobleriais tik ir tik su kuo brangesniais, kuriu murziai neiperka...judesys rašė:...o guma tai kaip sasyska...
pats gaudau irgi su gumom,tik tiesiog sakau,kad su vobliais bent jau man zymiai idomiau ir azartiskiau negu taip kaip su gumomsu gumazvejot ne lygis...