bebras3 jei varysi i zemupi ir neturesi kompanijos tai rasyk
pas mane irgi visi saltisiai tingi saltom naktim su manim vaziuot :D

Kada pavargstu nuo žvejybos, gaudau upėtakius.
OKsliekas rašė:bebras3 jei varysi i zemupi ir neturesi kompanijos tai rasykpas mane irgi visi saltisiai tingi saltom naktim su manim vaziuot :D
Be sliekų ant vėgėlių nėr ką veiktsliekas rašė:bebras3 jei varysi i zemupi ir neturesi kompanijos tai rasykpas mane irgi visi saltisiai tingi saltom naktim su manim vaziuot :D
Pernai lapkričio viduryje kimbant vėgėlėm kibo ir karšiai, taip kad ta balta žuvis niekur nedingsta, ar bent įsivaizduoji kur tiek žuvies gali pasitraukti, balta nekimba, nes tuo metu jos beveik niekas negaudo, deda didžiulius kabliu, masalus ir laukia vėgėlių. Aš žvejojau mažesniais kabliukais ant mėslinukų kuokšto, kibo vėgėlės, kibo karšiai, žiobrių pasitaikė.nerkis rašė:kazin kokes ten gaudo, galbut tik vietines, nemanau kad migruojancias, dar balta zuvis nepasitrauke i mares, Minijoje dar pilnu tempu gaudo motinines kuojas, kai jos pasitraukia tada jau vegeles pareina
nuvaziuok i minija dabar vegeliu pagaudyt, nespesi meskeres padedi kai jau kuoja kibs ir nesvarbu koks kablys ar slieko dydis, atsalus vandens tamperaurai jos pasitraukia ( aisku nevisos), aisku visalaik pasitaiko ir karsiokas ir kitokia zuvis gaudant vegeles ipac nemune juk visa neisplaukia, atsimnk kad vegele yra kanibalas kaip ir stinta griebia viska kas juda ir uz pacia benkkiek mazesni.Lydeka rašė:Pernai lapkričio viduryje kimbant vėgėlėm kibo ir karšiai, taip kad ta balta žuvis niekur nedingsta, ar bent įsivaizduoji kur tiek žuvies gali pasitraukti, balta nekimba, nes tuo metu jos beveik niekas negaudo, deda didžiulius kabliu, masalus ir laukia vėgėlių. Aš žvejojau mažesniais kabliukais ant mėslinukų kuokšto, kibo vėgėlės, kibo karšiai, žiobrių pasitaikė.nerkis rašė:kazin kokes ten gaudo, galbut tik vietines, nemanau kad migruojancias, dar balta zuvis nepasitrauke i mares, Minijoje dar pilnu tempu gaudo motinines kuojas, kai jos pasitraukia tada jau vegeles pareina
Paskaityk ka reiskia zodis - Kanibalas, o tada kritikuokMatasM rašė:Aš irgi kanibalas, nes valgau ir stintas, ir kuojas, ir vėgeles
Nu as neryje gaudau. Pirmadienio vakaro pasedejimas 2 vegeles viena tik imama.augutis rašė:Sioma, o kur jai nepaslaptis cia jos tokios aktyvios?