Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai; gaudymo ypatumai, vietos; priedai, naudingi dalykėliai žūklėje
 #312553   sliekas
 19 Spa 2011 13:45
bebras3 jei varysi i zemupi ir neturesi kompanijos tai rasyk :) pas mane irgi visi saltisiai tingi saltom naktim su manim vaziuot :D
 #312565   bebras3
 19 Spa 2011 15:21
sliekas rašė:bebras3 jei varysi i zemupi ir neturesi kompanijos tai rasyk :) pas mane irgi visi saltisiai tingi saltom naktim su manim vaziuot :D
OK
 #312570   Lydeka
 19 Spa 2011 15:40
sliekas rašė:bebras3 jei varysi i zemupi ir neturesi kompanijos tai rasyk :) pas mane irgi visi saltisiai tingi saltom naktim su manim vaziuot :D
Be sliekų ant vėgėlių nėr ką veikt :lol:
 #313225   Sioma___
 21 Spa 2011 21:58
antradienio vakaras pirmas kliovas apie puse 8 nustebino ankstyvas nelegale atgal paleista poto dar dvi nelegales (dydis kaip geras sliekas) ant kabliuko net pikta kur didesnes abi atgal i upe. apie 9 dvi apie 600-700 gramu smagu daug kibimu :) apie 11 dar viena nelegale. atgal... dar pusvalandis tuscias ir namo nes ryte reikia i darba. Zvejybos vieta neris.

Kazkas cia minejo kad duobese gaudo as kaip tik ne, duobej niekad nepagaunu visada prie duobes.
 #313297   Donasssss
 22 Spa 2011 13:43
mes kai gaudom lapkricio gale ir gruodzio pradzioi,tai pirmas kibimas kazkaip apie 18h 30min. ir taip pastoviai,nu cia aisku gal sutapimas bet taip jau budavo. cia nemuno zemupy
 #313420   nerkis
 23 Spa 2011 10:19
kazin kokes ten gaudo, galbut tik vietines, nemanau kad migruojancias, dar balta zuvis nepasitrauke i mares, Minijoje dar pilnu tempu gaudo motinines kuojas, kai jos pasitraukia tada jau vegeles pareina
 #313422   Lydeka
 23 Spa 2011 10:42
nerkis rašė:kazin kokes ten gaudo, galbut tik vietines, nemanau kad migruojancias, dar balta zuvis nepasitrauke i mares, Minijoje dar pilnu tempu gaudo motinines kuojas, kai jos pasitraukia tada jau vegeles pareina
Pernai lapkričio viduryje kimbant vėgėlėm kibo ir karšiai, taip kad ta balta žuvis niekur nedingsta, ar bent įsivaizduoji kur tiek žuvies gali pasitraukti, balta nekimba, nes tuo metu jos beveik niekas negaudo, deda didžiulius kabliu, masalus ir laukia vėgėlių. Aš žvejojau mažesniais kabliukais ant mėslinukų kuokšto, kibo vėgėlės, kibo karšiai, žiobrių pasitaikė.
 #313428   nerkis
 23 Spa 2011 11:36
Lydeka rašė:
nerkis rašė:kazin kokes ten gaudo, galbut tik vietines, nemanau kad migruojancias, dar balta zuvis nepasitrauke i mares, Minijoje dar pilnu tempu gaudo motinines kuojas, kai jos pasitraukia tada jau vegeles pareina
Pernai lapkričio viduryje kimbant vėgėlėm kibo ir karšiai, taip kad ta balta žuvis niekur nedingsta, ar bent įsivaizduoji kur tiek žuvies gali pasitraukti, balta nekimba, nes tuo metu jos beveik niekas negaudo, deda didžiulius kabliu, masalus ir laukia vėgėlių. Aš žvejojau mažesniais kabliukais ant mėslinukų kuokšto, kibo vėgėlės, kibo karšiai, žiobrių pasitaikė.
nuvaziuok i minija dabar vegeliu pagaudyt, nespesi meskeres padedi kai jau kuoja kibs ir nesvarbu koks kablys ar slieko dydis, atsalus vandens tamperaurai jos pasitraukia ( aisku nevisos), aisku visalaik pasitaiko ir karsiokas ir kitokia zuvis gaudant vegeles ipac nemune juk visa neisplaukia, atsimnk kad vegele yra kanibalas kaip ir stinta griebia viska kas juda ir uz pacia benkkiek mazesni.
 #313622   Sioma___
 24 Spa 2011 14:21
Vakar vel buvau vegeliu tris kliovai tris vegeles dvi teko paleisti viena tik imama, pasedejau iki 11. Siandien vel vaziusiu...
Bet seis metais kazkaip tos vegeles maziukes tiek mazu nepagaudavau per visa sezona rudenini kiek siemet...
 #313794   nerkis
 24 Spa 2011 22:39
MatasM rašė:Aš irgi kanibalas, nes valgau ir stintas, ir kuojas, ir vėgeles :-niak'
Paskaityk ka reiskia zodis - Kanibalas, o tada kritikuok
 #314121   Agis
 26 Spa 2011 13:30
Žemupy visi taikosi į Kuršmarines, kurios pakyla nerštui, bet kol kas matyt tylu ir pačiose mariose.Kai jau jos pajuda, tai "Delfine" būna apsčiai, nes verslininkai pristato, o dabar tik viena kita pasirodo ant prekystalio.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 71
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė