Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #313484   Antas
 23 Spa 2011 19:54
Hami kodel iskart supykdei ar supykau? nereikia piktai skaityti. jei jau lygint, reikia lygint isleidimo metus ir kas buvo isleista tais metais, ar tam modeliui buvo lygiu tais isleidimo metais ir t.t.
o siaip reikia pirkt pagal kisene, pagal remonta xm brangiai kainuoja kaip ir bmw 7 serijos ar mersas S klases, tik xm isigyjimo kaina zymiai mazesne :-D
 #313485   Vegys
 23 Spa 2011 19:57
Antas rašė:pagal remonta xm brangiai kainuoja kaip ir bmw 7 serijos ar mersas S klases
Čia XM pliusas ar minusas ? :)
Lygint S klasę su XM mano manymu taip pat nekorektiška kaip kad ir lygint XM su Golfu ...
 #313487   Antas
 23 Spa 2011 20:02
gerai su tokia i zvejyba - nuvaziuoji ir baigta zvejyba :-D
Vegys rašė:
Antas rašė:pagal remonta xm brangiai kainuoja kaip ir bmw 7 serijos ar mersas S klases
Čia XM pliusas ar minusas ? :)
Lygint S klasę su XM mano manymu taip pat nekorektiška kaip kad ir lygint XM su Golfu ...
vegi apie kuri s klases modeli mastai?
kai kam + kai kam -
 #313489   Vegys
 23 Spa 2011 20:10
O yra nors vienas MB S, su kuriuo galima būtų lygint XM ? Na, ne to lygio mašina ir tiek.
Tikrai nenoriu užgaut tavęs ar kito XM / Citroen turėtojo (man pačiam visai patinka XM), bet XM / Citroen gal geriau lygint su kitais prancūzais ar japonais kokiais, bet ne su MB.
 #313499   Antas
 23 Spa 2011 20:51
Vegys rašė:O yra nors vienas MB S, su kuriuo galima būtų lygint XM ? Na, ne to lygio mašina ir tiek.
Tikrai nenoriu užgaut tavęs ar kito XM / Citroen turėtojo (man pačiam visai patinka XM), bet XM / Citroen gal geriau lygint su kitais prancūzais ar japonais kokiais, bet ne su MB.
ok tebunie E klase :-D
 #313516   vava
 23 Spa 2011 21:36
nu tai apart kainos, visi kiti pliusai matyt butu MB pusej...
aj, tiesa, XM priekis varomas (man tai pliusas), bet minties galiunai sugebejo padaryt tobula rankini stabdi..... graudu....
 #313527   hamis
 23 Spa 2011 21:50
cia jus apie mersa? :D reikia tik praktikos ir viskas gerai su tuo "rankiniu". nors kai galas varo tai to rankinio ne tiek ir reikia (ypac turint automata). aisku yra tokiu kuriems reikia prekybos centro aikstelej saules raizyt...
p.s. ne tik 123 124 ir t.t.
 #313566   pensininkas
 24 Spa 2011 09:24
Antas rašė: o siaip reikia pirkt pagal kisene, pagal remonta xm brangiai kainuoja kaip ir bmw 7 serijos ar mersas S klases, tik xm isigyjimo kaina zymiai mazesne :-D
o tu nejuokingai atrodai, nusipirkes masina uz XXX kaina, po remonto ar techninio aptarnavimo palieki puse tos XXX kainos? tai jeigu jau pirkt pagal kisene, pasiemi golfa, ar bulke, kur naujos detales vaiksto po 20 lituku. Ar cia reik but nesveiku citrinu fanatiku, kad pamacius ja is karto susijaudini? nepyk tu, bet as nematau jokio logisko paaiskinimo. Ir keista, kad tu, Antai, cia forume visus mokantis, pats darai toki sh :?
 #313571   Antas
 24 Spa 2011 09:35
pensininkas as zinojau ka perku ir as zinojau ka turesiu, reziume as pirkdamas jau zinojau, taigi nereikia sikt, aiskint ir mokint :/braj;
p.s. vazinejau as su jusu issvajotu golfu :-D
 #313582   vava
 24 Spa 2011 10:06
o vat man nebuvo lemta su golfu vaziuot... vazinejau neilgai su pirma Jetta, o dabar kartais prie poliuko vairo atsisedu..
nelaimingas as, nelaimingas.. :)
 #313604   sonca
 24 Spa 2011 11:49
Vegys rašė:Rankinis stabdis, kuris užtraukiamas koja :)
Ko Jūs prie to rankinio vis prisikabinat, juk tai yra stovėjimo stabdis ir nebūtinai jis turi būt ranka užtraukiamas. Jei tokia konstrukcija yra labiausiai paplitusi tai nereiškia, kad tai yra aksioma ir kitaip daryt nevalia :) aišku dalyvaujant slalome neįsivaizduoju kaip koja tai galima kontroliuot, bet jo paskirtis yra kita.
 #313605   Wytux
 24 Spa 2011 11:51
vava rašė:o vat man nebuvo lemta su golfu vaziuot... vazinejau neilgai su pirma Jetta, o dabar kartais prie poliuko vairo atsisedu..
nelaimingas as, nelaimingas.. :)
Tai kad Dzekas praktiskai tas pac golfas tik galas ilgesnis...
 #313608   pensininkas
 24 Spa 2011 12:01
Antas rašė:pensininkas as zinojau ka perku ir as zinojau ka turesiu
tada as taves dar labiau nesuprantu. bet aciu dievui nesiruosiu ir suprast :-D
 #313636   RamaZ
 24 Spa 2011 15:20
Ką čia ginčytis - geriausia transporto priemonė žvejybai yra arklys su vežimu (vasarą), arklys su rogėmis (žiemą), o ypač sunkiomis sąlygomis rekomenduotina - arklys su balnu (be vežimo ir be rogių) ;-) :-D Praeinamumas :shock: , detalės pigios... :-D
 #313641   tukasG
 24 Spa 2011 16:37
Antas rašė:kas kas, bet citroen xantia ir xm hidraulika maziausiai gendantis dalykas.
siaip xantia patvaresne nei xm, bet xm yra aukstesnes klases, todel ja remontuoti yra zymiai brangiau, ypac kai isigyjamas 2,5 td arba 3 litrai benzas , be to xm buvo gaminami iki 2000 m ( kurie tik dabar isnyra is europos gludumu), kai tuo tarpu xantijos iki 2002 ir su hdi varikliais yra, ir be to xantia labiausiai nusisekes modelis (parduota daugiausiai).
Turbūt apie citroenus ne atsitiktinai sakoma, kad tai auto, kurį arba įsimyli iš pirmo žvilgsnio arba imi nekęst...
Dėl hidraulikos, tai iš tikro nėra ji toks baisus dalykas, kaip kad daug kam atrodo iškart. Pūslės ne kiek ne brangesnės už gerus įprastinius amortikus, pasikeist nelabai sunkiai galima ir savarankiškai, vamzdelius galima nelabai sunkiai pačiam su paprasta lietlempe susilituot jei kur prapūna, visokie ten paskirstytojai irgi nesunkiai remontuojas guminius manžetėlius keičiant, tik prie vožtuvėlių nereik nagų kišt. Jeigu viskas sutvarkyta, tai laiko irgi neblogai, važiuot labai malonu, bet... Nuroviau kartą bekele važiuodamas žvejybon hidraulikos vamzdelį ir atsigulė XM - as vidurį laukų ant pilvo. Nebepasikelia. Maža to nebeveikia ir stabdžiai su vairo stiprintuvu, nes visi šie mazgai ta pačia hidraulika valdomi. Keikiausi ilgai, kol namo parsitarabanijau...
Kitą kart kitas XM "navarotas" buvo šposą iškrėtęs: beveik visų kiek man teko matyt xm - ų durelių spynelės turi tokį "navarotą", kad rakteliu atsirakina tik pataikius raktelio padėtį spynelėj, priešingu atveju raktelis sukasi spynelėj aplinkui ir nerakina, rakina tik centrinio pultelis, taigi, nusėdo kartą akumas (šviesas įjungtas pamiršau), centrinis neberakina, rakteliu nei vienos durys, nei bagažinė neatsirakina, teko gatvėj ardytis priekines groteles, kad kažkaip kapotą atsidaryt ir pasijungt kitą akumą, kad bent jau centrinio pulteliu duris atsirakint ir mašinon patekt.
Tokios ir panašios smulkmenos mano "meilę" citrinoms atvėsino gerokai, bet iš esmės tai aš jų labai nepeikiu, tik kaip Antas minėjo tai ne ta mašina, kurią kažkada kainavusią 100000 lt nusipirkus po 20 m už 2000 lt galima tikėtis stebuklų. Už tokią kainą golfas tūkstantį kartų geriau (čia iš asmeninės patirties).
 #313643   Sokratas
 24 Spa 2011 17:02
net šiurpas per kūną nuėjo , skaitant tuos tavo prisiminimus, brrrrrr

Ne kokia ateitis Anto laukia, ne kokia :)
 #313647   Wytux
 24 Spa 2011 17:10
Gal jau butu galima gryzti biski prie japaskiu ? :roll: kokia pas juos alternatyva alia VW Paasatui caravanui ? iki 8.000lt, kad tilptu zmona su vaikais ir smutkem, isseitu prie balos nuvziuot,explotacija/ialaikymas/remonats nebrangus .KAs nesvarbu tai isvaizda ir koks kuras .
 #313649   Tadunce
 24 Spa 2011 17:14
Tai ar nebrangi eksploatacija, ar ekpsploatacija passato lygio?
Nes skaitau, kad passatas, tai nėra pati pigiausia išlaikyti auto
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė