Donasssss rašė:judesys rašė:su gumazvejot ne lygis...
pats gaudau irgi su gumom,tik tiesiog sakau,kad su voblikais bent jau man zymiai idomiau ir azartiskiau negu taip kaip su gumom
o tai ka isvis veikia gumos tavo lagamine jei visapusiskai geriau tau vobleris?
Donassssssssssssss, ar tu neisikerti kur esmė mano poste ar tikrai esi tas, kuriam malonu išsikalinėt. Aš tik patariau žmogui, kuris nepatikėjo jo turimais vobleriais ir kibo į gumą. Ir nieko daugiau. O dar ir Saulėns anglių papilt mėgėjas (pats tas, kuris nežvejoja voblom o perka pačkom juos vien dėl to, kad jie gražūs ir neatsilikt nuo mados). Spakeinai chebra. Kai yr reikalas, tai ir aš gaudau guma ir niekur nerasit, kur mano pasakyta, kad tas yr visiškas dundukas, kuris gaudo guma. Starkius, ten kur gyliai dideli, kur reikia užvelkiaut, visad naudoju gumą. Ir dar tokių dydžių, kad kai kuriems atrodytų, kad krokodilų susiruošiau gaudyt. Daug sykių esu metęs voblas šonan ir aš. Kai neturi nei kliovo visą dieną, visko prisimanai, tačiau kai nugali save ir imi permąstyt kodėl nekibo, gal pravedimo amplitūdė netiko, gal ne tame gylyje, ne ta spalva gaudžiau, vėl bandai, vėl išradinėji kaip tai padaryt gražiau, kad intiktum priešininkui. Va kur visa esmė, o ne kokiame tai kulte, ar vieno masalo aukštinime prieš kitus, ar net gyrimąsi, atseit koks aš kietas ir kiti man ne lygis. Daug dienų būna, kad apsoliutus nulis būna. Na ir kas? Gamtoje pabuvau, dar kartą isitikinau, kad ne viską išmokau, kad likau be laimikio. Gaudau visokiom voblom. Turiu ir tokių, kurios nedaug brangesnės už guminukus. Ir jie ne šiaip pas mane, bet jie gaudo. Va geležį (visokias vartikles ar sukres) pamiršau seniai, nors net dvi nemažos dėžės jūjų dar guli ir laukia savo eilės.