cia tipo blogai kad nematai kur plaukti?

ne nu tu duodi vaizdu toliau... mes kalbam apie senvages,kanalus,nedidelius ezeriukus,o tu ir vel apie savo mares ir bangavimus virs metroKleckas1978 rašė:valties dydis niekada neitakos kibimu kiekiui cia 100%![]()
o kadangi nera patogu pvc sedet velkiaujant tai zmones ir bando israst kas patogu ir tiek.
manau labiau reikia rupintis, kad nereiktu kaskart vargti tiek, kad slapias butum (nes kol isplauki slapias buni nuo prakaito surinkinejant - cia su pvc is savo patirties nuo 265 iki 420) - kas zvejybai malonumo tikrai nedadeda
beje ko jus parinaties kas kam patinka - as nematau jokio skirtumo jei zmogui patinka kateriukai ar pvc ar kokios "plastikines" - svarbu kad jam tiktu ir patiktu nes kiek "pelkiu" tiek ir skirtingu nuomoniu - ir sakyt kad ~3m PVC valtis yra otimalumas tai yra totali nesamone ir tiek![]()
Beje nekaikuriem pasiulyciau is pradziu paaugti su amzium ir patirtim pries tai ko nesupranta![]()
Ir pulti kitiem i akis ir patarineti tai kas pajuri yra totali nesamone - plaukioti po kursiu mares su 265PVC,
beje jei jis ikalbetu mane plaukioti po KM nemanau, kad tas siulytojas tikrai mano seimai mokes kompensacijas uz mano mirti, nes ten pakilus vejui virs 10m/s bangos pareina 1+m o su 265 tolygi - mirciai
tai neskaitykSetnavolok rašė:Atsibodot BOBOS
Stai tu pas mus "TIKRAS VYRAS" esi tai rasyk kokia valti turi ir kur ir kaip naudoji, ir pagrysk kodel ir del ko ir tada pakalbesim - nes kiekvienas durnius gali atejas parasyti "BOBOS" ir su tokiais izeidinejimais pats atrodai kaip "BOBA".Setnavolok rašė:Atsibodot BOBOS
negaliu patiketi kad tu patarineji geriau 245-265 pirkti...Kleckas1978 rašė:Stai tu pas mus "TIKRAS VYRAS" esi tai rasyk kokia valti turi ir kur ir kaip naudoji, ir pagrysk kodel ir del ko ir tada pakalbesim - nes kiekvienas durnius gali atejas parasyti "BOBOS" ir su tokiais izeidinejimais pats atrodai kaip "BOBA".Setnavolok rašė:Atsibodot BOBOS
stai man patiko DainiausM parasymas zmogus naudojasi tuom kas jam patogiau prie jo zvejybos budo, ir supranta kad patogiau butu is kateriuko bet kai nera galimybes naudojiesi tuom kas patogiau nusileisti ir t.t. ir tiek.
Manau jei DainiusM zvejotu istisai kokioj atmatoj ar KM tai zvejotu dazniau is kateriuko, bet kiekvienam savo ir tai turi visi suprast nes kas tinka kokiuose siauliuose tas klaipedoj gali pasirodyti nelabai tinkama
del to pareiskimai 265 - viskam - manau yra nesusipratimas ir tiek.
Beje DainiauM manau kad 3m vienam paciam tampyti yra sunkoka - ar nebutu lengviau kokia 245-265??? nors aisku i 245-265 jei prireiks kolega priimti bus
sia vasara su 11m dukra mariose patekom i labai stipru shkvala,vejas turbut daugeu nei 10m buvo!Kleckas1978 rašė: vejas 10m kursiu marios ir 265 valtis - man tolygu mirciai
MODERATORIAMS. Jei esat gudrus ir istrinat nekuriuos postus, tai kodel paliekat "informatyviausius"? Krislas logikos valantis kartais irgi nepamaisytu.henyte rašė:Ziuriu kiti ir toliau rasineja, kad tik rasinet... Nesusigaudo kur aiskus sarkazmas, kur rimti zodziai... Aisku ir as tokiems nerasinesiu ir neaiskinsiu - kas kur...
Ir idomiu minciu pasitaiko, pasirodo jei zinai kaip eit pries banga, tai su 265 valtele gamta pasigailes ir neapvers, ir neuzpils... Na bet ka cia diskutuot jei zmogus mano, kad saugumo atzvilgiu mazesne-zemesne valtele lygi didesniai... Kazkas daro atradimus, kad vienam patogiau 3 metru negu dviems 3.6 metru, einsteinas, kitaip nepavadinsi... Net keistu daiktu fotkas kazkas kazkam deda... O kur dar daktarai kitu diagnozes nustatinejantys (aisku tik ne savo) ir linkus atseit samojingus dedantys...