aš gi ir nerašau, kad vien nuo marių ta srovė priklauso, o rašau, kad prisideda. kiek aš suprantu , tai tame ruože priekrantėje ir vyrauja 'iš pietų' srovė dažniausiai, o visa tai , kas išeina iš marių jos pasigaunama ir tai prisisdeda.
Agis rašė:Taigi rašė, kad ten maurai visur kaip vasarą ir nežino kodėl.Tikriausia dėl jų nėra krevečių, kitų gyvių, tai ir plekšnės nesilaiko.O, bet, tačiau, tai gali patvirtinti tik Skumbrotas, žinantis, kas jo kieme darosi
http://www.delfi.lt/fotogalerijos/juros ... .d?id=2219Skumbrotas rašė:Apie kokius čia maurus šnekat![]()
Žuvis visu pirma turi būti laaabai šviežia, o visa kita ką ne taip darai tai jau reiktu vietoj pamatyt, speliot manau beprasmiška.CERBERIS rašė:bandziau giedriukas ir ant zuvies ir ant kreveciu ant visokiu makaronu ir ivairiu dydziu, kabalas ir tiek, nuo pat butinges beveik iki Liepojos pasienio nukeliavau ir absoliuciai nulis, kas tai itakoja, neisivaizduoju ir paciam keista daros kaip kiti pagauna o kiti skundzias
Nebūk priekabushamis rašė:gal kas netycia turi foto kaip ta 5centu dydzio pleksnike atrodo? kazkaip nesuvokiu kaip tokia gali pasikabinti :D ar ne geriau vakare meginti laime? kiek skaiciau tema nuo pradzios, tai rimtesnes vakarop, ar cia rudeni nebegalioja? vis nepasiryztu... nors dbr laukiu kol stovas pareis meskerems gal bus papildomas paskatinimas ir per ta laika traukti pradesit :D nors man ir siaip parymoti uzteks prie ramesnio oro su pleckike.
Kuzavas rašė: Praryja 4 Nr ilgakotį kablį taip, kad be operacijos neištrauksiTodėl pagavai-paleisk plekšnių žvejyboje dažniausiai neturi prasmės. Nedažnai pavyksta kablį gražiai ištraukti.