Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #316809   SauliusM
 05 Lap 2011 12:05
audrutis rašė:iseidami jie nori tai uzakcentuot? Viskas cia normaliai
nu gal ir ne visai normaliai, jei uz zmogu jo kazkokie principai ar kompleksai kalbet pradeda.
audrutis rašė: Nebandykim itakot naturaliu dalyku, be kuriu forumas prarastu zavesi.
vo "zavesio" tai tikrai tas priduoda :lol:
audrutis rašė: ...visada turi teise pasiust visus is eiles toli toli...
is principo tai suteiktu dar daugiau zavesio :lol:
 #316884   audrutis
 05 Lap 2011 18:04
Siulau sukurti tema, kurioje galetume padiskutuot apie forumo ateity, perspektyvas, problemas, pokycius forume ir kitus globalesnius dalykus. Dabar tokios temos nera ir neretai zmones pasisako mano isvardintais klausimais sioje temoje, i ka moderatoriai reaguoja labai alergiskai. Zinutes nedelsiant salinamos, moderatoriai stabdo diskusijas, taciau alternatyvu nepasiulo.

P.S. Tie greiti zinuciu istrynimai man atrodo daugiau nei juokingi, nes tarkim fotoreportazu temoje pasalines zinutes leidziamos ir isvalomos daug reciau, o pasisakyti stai cia yra baisi nuodeme. Tai gal uzkirskim siam konfliktui kelia sukurdami nauja tema!!!
 #316892   viskontas1
 05 Lap 2011 18:23
cia zveju forumas ir reiktu istrinti visas blevyzgu krepsinio ir panasiai temas, kad butu temos vien apie zvejyba o cia dabar kaip maisto parduotuve kurioje gali nusipirkti telika botus ir masinai padangas :)
cia tik mano pasiulymas moderatoriams ir visiems ZT nariams.
 #316949   Vegys
 05 Lap 2011 20:11
Kažin ar dar būtų galima ką nors pridėt prie Bratkos parašymo ... :roll:
Nebent tik tiek, kad jei jums maišo, jog būna neperskaitytų temų, o jų skaityti nesinori (neįdomios), paspauskite "Pažymėti visus forumus kaip perskaitytus"
 #318025   Agis
 08 Lap 2011 23:16
audrutis rašė:Siulau sukurti tema, kurioje galetume padiskutuot apie forumo ateity, perspektyvas, problemas, pokycius forume ir kitus globalesnius dalykus. Dabar tokios temos nera ir neretai zmones pasisako mano isvardintais klausimais sioje temoje, i ka moderatoriai reaguoja labai alergiskai. Zinutes nedelsiant salinamos, moderatoriai stabdo diskusijas, taciau alternatyvu nepasiulo.

P.S. Tie greiti zinuciu istrynimai man atrodo daugiau nei juokingi, nes tarkim fotoreportazu temoje pasalines zinutes leidziamos ir isvalomos daug reciau, o pasisakyti stai cia yra baisi nuodeme. Tai gal uzkirskim siam konfliktui kelia sukurdami nauja tema!!!
Pritarčiau tokiai temai, jeigu ji netaptų vieno ar kito nario nepasitenkinimo bendra tvarka išsiliejimo vieta ir jeigu pasiūlymai būtų ne iš "Vasiukų" statybos srities.

Kita vertus jeigu moderatoriai būtų tokie inertiški Jūsų norams, tai sunku būtų ką ir besupaisyti.Kartais šaukiate, kad apie vieną ar kitą dalyką neleidžiama diskutuoti, kartais žiūrėk jau ir prašote tos diskusijos naikinimo.
Nemanau, kad ta tema kam nors pamaišytų, tačiau nemanau, kad kažkas būtų įpatingo pasiūlyta, apart vieno ar kito noro patenkinimo.

Greičiau jau su Jūsų pagalba galima būtų tobulinti, keisti forumo taisyklių punktus, kurių stengiasi laikytis žmonės administruojantys forumą, o ne reaguoti į asmeninius, kaip kartais pasitaiko, norus.

Žodžiu man labiau pritiktų tema "Forumo taisyklių papildymas, keitimas, kitos nuomonės "Vat tada, atsiradus normaliam pasiūlymui, galima atlikti prabalsavimą ir žinotume ko Jums reikia, o ko ne.
Čia tik mano asmeninė nuomonė.
 #318120   audrutis
 09 Lap 2011 11:15
Agis rašė: Žodžiu man labiau pritiktų tema "Forumo taisyklių papildymas, keitimas, kitos nuomonės "Vat tada, atsiradus normaliam pasiūlymui, galima atlikti prabalsavimą ir žinotume ko Jums reikia, o ko ne.
Čia tik mano asmeninė nuomonė.
Nu tai padarom ir laikas parodys, ar tema verta demesio. Dabar juk neturim tribunos, kur galetume issakyt savo nuomone apie foruma, nes sioje temoje moderatoriai viska kaip mat istrina :roll:
 #318276   p.arturas
 09 Lap 2011 16:06
karts nuo karto diskusijos perauga i razborkes.
pvz 4x4 forume yra tam skirta tema ,,RINGAS" ten leidziama aiskintis santykius be cenzuros, kam idomu, ta aiskinimasi gali sekti.
taip yra netersiamos kitos temos.
blevyzgu tema irgi yra skita ne razborkem, tai siulymas ikurti atskira tema razborkem , kur individai galetu pliektis liezuviais nebijodami buti uzbaninti. :-D
 #318343   blight
 09 Lap 2011 20:03
Hmmm... tai gal paskui sukurt dar temą ir atsiprašymams :roll:
Šiaip vėl primenu atsisukti Tribūnos laikrodį: Vartotojo valdymo pultas>Diskusijų lentos nustatymai ir skiltyje "Keisti globalius nustatymus" prie "Ar šiuo metu naudojamas vasaros laikas:" pažymėti "Ne" ;-)
 #318403   SauliusM
 09 Lap 2011 21:08
Agis rašė:Vat ir suprask JUs : vieniems reikia temos pasiūlymams, kitiems razborkėms :lol:
atsiprasymams... atsiprasymams gi temos reik... pati populiariausia butu...
 #318439   Artūras-
 09 Lap 2011 21:58
jevgis rašė:buvau plaskiose uzvakar 14 meskeriu 1vegelike,vakar minijoi bandem 7kibimai visi tusti,turbut plakiai
14 :-vimt ir ne po viena kabliuka ko gero.. daryt su tokiais veikejais kazka reik..
 #318444   Agis
 09 Lap 2011 22:02
Neskubėkit teist, gi ne vienas gal žvejojo, tik neparašė , o gal su telefu trašė, tai ir pamiršo išvardinti.
"minijoi bandem"
 #319181   Agis
 12 Lap 2011 12:19
Tik keliom žinutėm aukščiau buvo priminimas
blight rašė:
Šiaip vėl primenu atsisukti Tribūnos laikrodį: Vartotojo valdymo pultas>Diskusijų lentos nustatymai ir skiltyje "Keisti globalius nustatymus" prie "Ar šiuo metu naudojamas vasaros laikas:" pažymėti "Ne" ;-)
 #319234   henri
 12 Lap 2011 17:48
Aciu dievui blight rase 09 lapkricio o dobar jau 12 lapkricio o laikrodi reikejo pasukti valanda atgal 30 spalio taip kad praejo 13 dienu Nejaugi MODERATORIAI ir savo laikrodzius neatsuko val atgal -h
 #319255   kamstis
 12 Lap 2011 20:30
henri rašė:Nejaugi taip sunku ar sudetinga atsukti forumo laikrodzio rodikle atgal-su pagarba -h
Tai ,kad..... paciam tai reikia padaryti,moderai cia ne prie ko :roll:
 #319308   henri
 13 Lap 2011 14:28
kamstis rašė:
henri rašė:Nejaugi taip sunku ar sudetinga atsukti forumo laikrodzio rodikle atgal-su pagarba -h
Tai ,kad..... paciam tai reikia padaryti,moderai cia ne prie ko :roll:
:ks> :ks> "Paprotink" kaip tai padaryti-h :?: :?: aciu-h
 #319309   Skridžas
 13 Lap 2011 14:31
henri rašė::ks> :ks> "Paprotink" kaip tai padaryti-h :?: :?: aciu-h
blight rašė:Vartotojo valdymo pultas>Diskusijų lentos nustatymai ir skiltyje "Keisti globalius nustatymus" prie "Ar šiuo metu naudojamas vasaros laikas:" pažymėti "Ne" ;-)
Nu ir lašara tu henri :ruko
 #319313   henri
 13 Lap 2011 14:58
Skridžas rašė:
henri rašė::ks> :ks> "Paprotink" kaip tai padaryti-h :?: :?: aciu-h
blight rašė:Vartotojo valdymo pultas>Diskusijų lentos nustatymai ir skiltyje "Keisti globalius nustatymus" prie "Ar šiuo metu naudojamas vasaros laikas:" pažymėti "Ne" ;-)
Nu ir lašara tu henri :ruko
'''bum Lašara
Tai žioplas, kvailas, nesusitūpėjęs žmogus, nevykėlis ar tinginys.

SKRIDZAS aciu uz paprotinima pasinaudojau juo ir pakeiciau laika o taip pat atsiprasau moderatoriu jai juos izeidziau .Jie galejo informuoti mane tam jie ir moderatoriai-h :stop-;
 #322983   ultimate
 26 Lap 2011 23:49
Šiap žvejoju labai dažnai, tačiau esu retas svečias šitame forume, tačiau noriu pareikšti savo asmenine nuomonę: kaip ir kiekvienam forume kyla nesklandumų ir nesutarimų, jai padarytumėt temą razborkės, tai pagalvokit į kokį dugną nusiris šitas forumas. Nepatiks man Tavo nuomonė, tai jau galėsiu pasiūsti o kitas dar su kaupu dadės o jai draugelis perskaitys išvis bus fiasko.

Dėl išrinamų žinučių, ištikro palaikau moderatorius už tokius poelgius, nes žmogus susinervines pradeda rašyti tokias žinutes, kurios, gal ir nepiktybinės nuomonės, tačiau vėliau peraugs į razborkes. Ir vėl papildomas darbas moderatoriam sutaikyti dalyvius, kultūringai užglaistyti viską. O jai taip noris pasikolioti, tai tikrai į pm ir koliokitės, kam viešai demonstruotis katro didesnis.

Tai tiek, čia mano asmeninė nuomonė :grin:
 #323973   Dziedas
 01 Gru 2011 18:48
Per paštą gaunu pranešimu apie naujus pasisakymus forume .O forumas jų nerodo. Be to dingo ir keli jau perskaityti. :(
 #323999   vava
 01 Gru 2011 20:23
Pranesimai, nesusije su ta tema, kurioje jie yra parasyti, dazniausia yra trinami. Greiciausia del to ir nebuvo atrasti kazkurie pasisakymai, apie kuriuos atejo informacija
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė