audrutis rašė:Siulau sukurti tema, kurioje galetume padiskutuot apie forumo ateity, perspektyvas, problemas, pokycius forume ir kitus globalesnius dalykus. Dabar tokios temos nera ir neretai zmones pasisako mano isvardintais klausimais sioje temoje, i ka moderatoriai reaguoja labai alergiskai. Zinutes nedelsiant salinamos, moderatoriai stabdo diskusijas, taciau alternatyvu nepasiulo.
P.S. Tie greiti zinuciu istrynimai man atrodo daugiau nei juokingi, nes tarkim fotoreportazu temoje pasalines zinutes leidziamos ir isvalomos daug reciau, o pasisakyti stai cia yra baisi nuodeme. Tai gal uzkirskim siam konfliktui kelia sukurdami nauja tema!!!
Pritarčiau tokiai temai, jeigu ji netaptų vieno ar kito nario nepasitenkinimo bendra tvarka išsiliejimo vieta ir jeigu pasiūlymai būtų ne iš "Vasiukų" statybos srities.
Kita vertus jeigu moderatoriai būtų tokie inertiški Jūsų norams, tai sunku būtų ką ir besupaisyti.Kartais šaukiate, kad apie vieną ar kitą dalyką neleidžiama diskutuoti, kartais žiūrėk jau ir prašote tos diskusijos naikinimo.
Nemanau, kad ta tema kam nors pamaišytų, tačiau nemanau, kad kažkas būtų įpatingo pasiūlyta, apart vieno ar kito noro patenkinimo.
Greičiau jau su Jūsų pagalba galima būtų tobulinti, keisti forumo taisyklių punktus, kurių stengiasi laikytis žmonės administruojantys forumą, o ne reaguoti į asmeninius, kaip kartais pasitaiko, norus.
Žodžiu man labiau pritiktų tema "Forumo taisyklių papildymas, keitimas, kitos nuomonės "Vat tada, atsiradus normaliam pasiūlymui, galima atlikti prabalsavimą ir žinotume ko Jums reikia, o ko ne.
Čia tik mano asmeninė nuomonė.
Šiandien kimba kitur...