Sorry, ne iziurejau...Xrapas rašė: Bratka klausė apie biškį naujesnį, FC
Šis jau turi A-RC būgniuką, pintukams turėtų būt draugoviškesnis už senesnįjį.

not available onlinegytis rašė:Lengvu riciu megejams geras sansas papildyti arsenala:
http://www.cabelas.com/product/Bargain- ... _105742980
nu o man paciam jau kelis kart buvo kad nukancelino uzsakyma. tavo tas anekdotinis atvejis su fuego tai man vienintelis girdetas siaip is tokiu kur ivykde po klaidos.gytis rašė:Jei Cabyla priima uzsakyma, tai ji ir vykdo. Ir nesvarbu kokia klaida ar nesamone jie isstume. Pats emiau is ju Fuega beveik uz dyka.
Cia jau ne Daiwa...judesys rašė:naujas tournamentas
http://www.cabelas.com/product/Fishing/ ... t104837580
Transportavimo, parduotuves ir tt.. apsauga nuo korpuso subraizymo..
Vakar puskes vyrui uzsakiau guminius su thinsulate ir prieme uzsakyma ir parase kad OK ir babkes is saskaitos nuskaiciavo pilnai, o siandien parase del guminiugytis rašė:Jei Cabyla priima uzsakyma, tai ji ir vykdo. Ir nesvarbu kokia klaida ar nesamone jie isstume. Pats emiau is ju Fuega beveik uz dyka.
nu as geriau jau nepasakosiu kaip as keliem is tribunieciu goretex rubus uzsakinejau per ispardavima ir apsilazalinau po polnoj programe per tuos jankius... o spiderwire valas vienas man jau metus laiko vaziuoja o nanofilas kazkoks tai pusmeti berods...Kleckas1978 rašė:stai tau i viska ispildo![]()
ne nu vietoj to tai as ir pats gal kazka is daiwos ar shimano 2500 dydzio rinkciau. tiksliau certeita 2506 pasirinkes esu... nors neos 20 dydzio irgi neatmesciau kaip galimo kandidato. as itariu kodel visiem tas neos tokiu biski barskalu atrodo nes nu svorio ir bugno diametro santykis tikrai nu neiprastas mums toks. bet visgi manyciau kad cia psichologija daugiau groja.HIPIS rašė:Maziausia is soronu ..SauliusM rašė: bent jau dydzius galejei parasyt kuri su kuriuo lygino. nes tai kad soronas sunkokas tai mane nustebino.
nu bet kainos negali lygint su certeitu o ir tai anie normalus nebegaminami, tik guminiai. baigsis dabar sukauptos atsargos senu riciu bijau teks atsiprasyt neos. nors nauji orra modeliai dar daugiau vilciu teikia ir kaina visai tautiska atrodo turetu but.OMar rašė:nu pasuk Tu dar karta ta Neos. O po to bet kuri Certate. Ar bent jau Caldia.
o ka tu ten pridrost ruosies? atsibos plieninius dantracius drozt.... ypac kai anie sudeti i ta one piece gear box...romas100 rašė:Gal pas mane kokia gera ,nebrokuota pasitaike.Manau kad bandysiu ja drozt kiekgalesiu, juknekainavo ,o tada ir atsilepimai bus tikresni.
nu jau rasiau belekiek kartu, nu negali rimtu metalu krumpliai dirbt taip svelniai kaip ivairiu sviestiniu aliuminio lydiniu krumpliai katrie del savo prigimties sukas kaip per sviesta, ir dar lengvesni yra beje. aliumas valdoOMar rašė:...uz 800 noretus kad svelniau dirbtu.
Drozt ,nepridrozt,bet matysim kaip jin toliau dirbs ,po daugiau zukliuSauliusM rašė:o ka tu ten pridrost ruosies? atsibos plieninius dantracius drozt.... ypac kai anie sudeti i ta one piece gear box...romas100 rašė:Gal pas mane kokia gera ,nebrokuota pasitaike.Manau kad bandysiu ja drozt kiekgalesiu, juknekainavo ,o tada ir atsilepimai bus tikresni.
siaip tai pasakei viska ka reikejo pasakyt jau. va tik vienas dar klausimas, o kaip vizualiai valas suklotas atrodo. gal gali foto imest jei nesunku?
viesas ne viesas bet mano suvokimas man sako, kad sulauksim nu mes akcijos atrakcijos kada kai ta rituke ispardavines kasnors ant velyku ar kaledu po kokius 500 vat ir uzsipirksim tada. ir baiks visi pikti sunes lot kad kledaras/nekledaras. o kai orras per koki ispardavima paleis tai sluos jas visi mielieji neprasciau nei kad zx'us slave... o dabar tai cia bile pafyzdet tik diskusija. pasukiojau parduotuvej kliba... pasukiojau parduotuvej kleba... o kazna kiek sukiotoju/kritikuotoju ana ant koto uzsideje buvo? as kai ant nuovo finezos uzsidejau (20 dydzio) tai paskui drebaciom rankom nuiminejau ana kai atiduot laaaabai nesinorejo. bet kai namie lentynoj tu riciu belekiek guli, tai kazkaip susivaldziau dar.romas100 rašė:Cia jau neskaiciuokim ,ne musu viesas reikalasSauliusM rašė:beje, kad pas tave pati ta rite ne 800 bet 764 kainuoja. ir tik nesakyk, kad ner rezervo toj kainoj nuolaida dar padaryt
Galgalima placiau,kaip cia yrOMar rašė:Diskutuot galima iki begalybes.
Galima rast rezerva net ir sumazinus 1000LTL sitos rites kaina, bet kokia tada prame dirbt ir versla daryt? Aisku rezervas yra bet jis toks kaip cia pasakyt, nuo kiekvienos kontoros individualiai prikloauso. Nes LT tiekejai tokie. Ir beje nuo 2012 metu niekur LT eshopuose nenusipirksit Pure fishingo ant LT zemesKotas politika keicia. Nedirbs per eshopus o propaguos tiesiogini kontakta su zveju. Trauks naujaja karta nuo teliku ir kompu
Zodziu eis su sakem pries traktoriu stabdys progresa. Liko viena diena
Gal Kote ta rite jau per tiek sukinetoju susisukoSauliusM rašė:viesas ne viesas bet mano suvokimas man sako, kad sulauksim nu mes akcijos atrakcijos kada kai ta rituke ispardavines kasnors ant velyku ar kaledu po kokius 500 vat ir uzsipirksim tada. ir baiks visi pikti sunes lot kad kledaras/nekledaras. o kai orras per koki ispardavima paleis tai sluos jas visi mielieji neprasciau nei kad zx'us slave... o dabar tai cia bile pafyzdet tik diskusija. pasukiojau parduotuvej kliba... pasukiojau parduotuvej kleba... o kazna kiek sukiotoju/kritikuotoju ana ant koto uzsideje buvo? as kai ant nuovo finezos uzsidejau (20 dydzio) tai paskui drebaciom rankom nuiminejau ana kai atiduot laaaabai nesinorejo. bet kai namie lentynoj tu riciu belekiek guli, tai kazkaip susivaldziau dar.romas100 rašė:Cia jau neskaiciuokim ,ne musu viesas reikalasSauliusM rašė:beje, kad pas tave pati ta rite ne 800 bet 764 kainuoja. ir tik nesakyk, kad ner rezervo toj kainoj nuolaida dar padaryt