Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #329320   Rafal
 30 Gru 2011 10:38
A wytlumaczyc specjalnie dla pana Vava moge.... :lol: Jeigu norite, galiu?
 #329321   Rafal
 30 Gru 2011 10:40
Xrapas rašė: Bratka klausė apie biškį naujesnį, FC
Šis jau turi A-RC būgniuką, pintukams turėtų būt draugoviškesnis už senesnįjį.
Sorry, ne iziurejau... :oops:
 #329330   vava
 30 Gru 2011 12:03
Rafal rašė:A wytlumaczyc specjalnie dla pana Vava moge.... :lol: Jeigu norite, galiu?
dziakuj, nie pochebno :)
 #329350   Marius1
 30 Gru 2011 14:20
Nu jo blyn gera kaina buvo ;uolrait ;uolrait , deje trumpam :lol:
 #329353   SauliusM
 30 Gru 2011 14:37
klausimas didelis ar ja pasinaudot kas sugebejo. ta prasme uzsakymus nusiust tai gal ir spejo. bet ar rites issiunte ar cabelasas kaip visada paskui atsiunte graudu laiska tipo order canceled tai neaisku dar labai...
 #329357   gytis
 30 Gru 2011 14:47
Jei Cabyla priima uzsakyma, tai ji ir vykdo. Ir nesvarbu kokia klaida ar nesamone jie isstume. Pats emiau is ju Fuega beveik uz dyka.
 #329358   SauliusM
 30 Gru 2011 14:48
gytis rašė:Jei Cabyla priima uzsakyma, tai ji ir vykdo. Ir nesvarbu kokia klaida ar nesamone jie isstume. Pats emiau is ju Fuega beveik uz dyka.
nu o man paciam jau kelis kart buvo kad nukancelino uzsakyma. tavo tas anekdotinis atvejis su fuego tai man vienintelis girdetas siaip is tokiu kur ivykde po klaidos.
 #329360   HIPIS
 30 Gru 2011 15:16
SauliusM rašė: bent jau dydzius galejei parasyt kuri su kuriuo lygino. nes tai kad soronas sunkokas tai mane nustebino.
Maziausia is soronu .. ;-)
 #329367   vk
 30 Gru 2011 16:59
gytis rašė: Cia jau ne Daiwa...
Beje, ričių svoriai ir perdavimo skaičiai visai kitokie nei senesniame modelyje. Taip kad naujas modelis iš seno turbūt turi tik pavadinimą. :roll:
Paskutinį kartą redagavo 1 vk. Iš viso redaguota 30 kartus.
 #329369   HIPIS
 30 Gru 2011 17:01
judesys rašė:kam sitos reikalingos gumos ant rankeneliu pas shimanus? :roll:
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Transportavimo, parduotuves ir tt.. apsauga nuo korpuso subraizymo..
Mesk ja nafig..
 #329371   Kleckas1978
 30 Gru 2011 17:18
gytis rašė:Jei Cabyla priima uzsakyma, tai ji ir vykdo. Ir nesvarbu kokia klaida ar nesamone jie isstume. Pats emiau is ju Fuega beveik uz dyka.
Vakar puskes vyrui uzsakiau guminius su thinsulate ir prieme uzsakyma ir parase kad OK ir babkes is saskaitos nuskaiciavo pilnai, o siandien parase del guminiu
1 of 83-0354 CABELA'S COMFORT TRAC 800GM MOBU RUBBER BT 10 MOSSY OAK BREAK-UP
Cancel-Discontinued
We apologize for any inconvenience that you have incurred due to any status change on your order.
stai tau i viska ispildo -:kiwl
o visas kitas smulkmenas (drabuzius, beisbolkes) issiunte, ai norejau dar kepures prigriebti tai ir tu parase kad minimum 11 stuku reikia imti nors iskart neiko nebuvo parasyta, praejusi syki norejau akcijines kelnias zmonikei paimti tai irgi s... gavosi nes uzsakinejent vejus pradejo metyti tipo tik JAV tesiunciam butent ta ismera o kitos pofik kur nori '''bum (sau emiausi ir draugui emiau tai mano ismera dave o jos ismiera parase tik kad JAV tesius ir t.t.)
taip kad ne be gliuku tas Cabelas irgi ;-)
 #329389   SauliusM
 30 Gru 2011 20:43
Kleckas1978 rašė:stai tau i viska ispildo -:kiwl
nu as geriau jau nepasakosiu kaip as keliem is tribunieciu goretex rubus uzsakinejau per ispardavima ir apsilazalinau po polnoj programe per tuos jankius... o spiderwire valas vienas man jau metus laiko vaziuoja o nanofilas kazkoks tai pusmeti berods...
 #329390   SauliusM
 30 Gru 2011 20:46
HIPIS rašė:
SauliusM rašė: bent jau dydzius galejei parasyt kuri su kuriuo lygino. nes tai kad soronas sunkokas tai mane nustebino.
Maziausia is soronu .. ;-)
ne nu vietoj to tai as ir pats gal kazka is daiwos ar shimano 2500 dydzio rinkciau. tiksliau certeita 2506 pasirinkes esu... nors neos 20 dydzio irgi neatmesciau kaip galimo kandidato. as itariu kodel visiem tas neos tokiu biski barskalu atrodo nes nu svorio ir bugno diametro santykis tikrai nu neiprastas mums toks. bet visgi manyciau kad cia psichologija daugiau groja.
 #329392   OMar
 30 Gru 2011 21:11
nu pasuk Tu dar karta ta Neos. O po to bet kuri Certate. Ar bent jau Caldia.
 #329393   SauliusM
 30 Gru 2011 21:14
OMar rašė:nu pasuk Tu dar karta ta Neos. O po to bet kuri Certate. Ar bent jau Caldia.
nu bet kainos negali lygint su certeitu o ir tai anie normalus nebegaminami, tik guminiai. baigsis dabar sukauptos atsargos senu riciu bijau teks atsiprasyt neos. nors nauji orra modeliai dar daugiau vilciu teikia ir kaina visai tautiska atrodo turetu but.
 #329396   romas100
 30 Gru 2011 21:25
Nu sis tas apie abu neos 30 dydzio .Gavau dovanu, pasukiojau, pavarciau,grazu bet .......kazko tai ne tas.Buvau idejes jau ir skelbima kad parduodu, bet ir vel...... Ai, dovanotam arkliui i dantis neziurima, pamaniau. Tai galiu atsiliepimus is trejetos zvejybu papasakot ( aisku , tai ne rodiklis)
Ant seklesnio bugnelio susiviniojau PE unitika ploniausia 6lb. Zukle mikrikais : jokiu kilpu,ar pries veja ar pavejui, jokiu uzsimetimu, jokiu barzdu. Kai seip sukioji rankoi , atrodo kad sukas garsiai, bet ant koto visai kitaip, gal pripratau, jokiu didesniu uzimu nesijaucia.
Kita zukle,valas tas pats, voblikai, minoskes ir krankiukai.Tvicas- super,jokiu kilpu vel ner,krankiukus ir didesniu ir nedgi megabaso grifona traukia graziai, viskas ciki.
Trecia zukle, neilga, ant kitobugno suviniotas valas 0,15 ,pintukas.Masalai dzigai 18-28, nu vel kaipir nieko.
Gal pas mane kokia gera ,nebrokuota pasitaike.Manau kad bandysiu ja drozt kiekgalesiu, juknekainavo ,o tada ir atsilepimai bus tikresni.
 #329397   SauliusM
 30 Gru 2011 21:34
romas100 rašė:Gal pas mane kokia gera ,nebrokuota pasitaike.Manau kad bandysiu ja drozt kiekgalesiu, juknekainavo ,o tada ir atsilepimai bus tikresni.
o ka tu ten pridrost ruosies? atsibos plieninius dantracius drozt.... ypac kai anie sudeti i ta one piece gear box...
siaip tai pasakei viska ka reikejo pasakyt jau. va tik vienas dar klausimas, o kaip vizualiai valas suklotas atrodo. gal gali foto imest jei nesunku?
 #329400   OMar
 30 Gru 2011 21:54
Sauliau. Caldia pigesne nei Neos.
O orra labai dizainiskai faina sunkoka bet kolkas droziasi be dideliu bedu. Girgzda siek tiek bet ko noret uz 250lt. bet va uz 800 noretus kad svelniau dirbtu.
 #329401   SauliusM
 30 Gru 2011 22:03
OMar rašė:...uz 800 noretus kad svelniau dirbtu.
nu jau rasiau belekiek kartu, nu negali rimtu metalu krumpliai dirbt taip svelniai kaip ivairiu sviestiniu aliuminio lydiniu krumpliai katrie del savo prigimties sukas kaip per sviesta, ir dar lengvesni yra beje. aliumas valdo :gutgut
 #329402   SauliusM
 30 Gru 2011 22:08
beje, kad pas tave pati ta rite ne 800 bet 764 kainuoja. ir tik nesakyk, kad ner rezervo toj kainoj nuolaida dar padaryt :-D
 #329405   romas100
 30 Gru 2011 22:15
SauliusM rašė:
romas100 rašė:Gal pas mane kokia gera ,nebrokuota pasitaike.Manau kad bandysiu ja drozt kiekgalesiu, juknekainavo ,o tada ir atsilepimai bus tikresni.
o ka tu ten pridrost ruosies? atsibos plieninius dantracius drozt.... ypac kai anie sudeti i ta one piece gear box...
siaip tai pasakei viska ka reikejo pasakyt jau. va tik vienas dar klausimas, o kaip vizualiai valas suklotas atrodo. gal gali foto imest jei nesunku?
Drozt ,nepridrozt,bet matysim kaip jin toliau dirbs ,po daugiau zukliu :ruko . Valiukas sugule tai :gutgut , kada prie progos nufotkinsiu.Jokiu priekaistu del to neturiu, viskas liuks
 #329406   romas100
 30 Gru 2011 22:16
SauliusM rašė:beje, kad pas tave pati ta rite ne 800 bet 764 kainuoja. ir tik nesakyk, kad ner rezervo toj kainoj nuolaida dar padaryt :-D
Cia jau neskaiciuokim ,ne musu viesas reikalas :ruko
 #329410   SauliusM
 30 Gru 2011 22:21
romas100 rašė:
SauliusM rašė:beje, kad pas tave pati ta rite ne 800 bet 764 kainuoja. ir tik nesakyk, kad ner rezervo toj kainoj nuolaida dar padaryt :-D
viesas ne viesas bet mano suvokimas man sako, kad sulauksim nu mes akcijos atrakcijos kada kai ta rituke ispardavines kasnors ant velyku ar kaledu po kokius 500 vat ir uzsipirksim tada. ir baiks visi pikti sunes lot kad kledaras/nekledaras. o kai orras per koki ispardavima paleis tai sluos jas visi mielieji neprasciau nei kad zx'us slave... o dabar tai cia bile pafyzdet tik diskusija. pasukiojau parduotuvej kliba... pasukiojau parduotuvej kleba... o kazna kiek sukiotoju/kritikuotoju ana ant koto uzsideje buvo? as kai ant nuovo finezos uzsidejau (20 dydzio) tai paskui drebaciom rankom nuiminejau ana kai atiduot laaaabai nesinorejo. bet kai namie lentynoj tu riciu belekiek guli, tai kazkaip susivaldziau dar.
 #329413   OMar
 30 Gru 2011 22:26
Diskutuot galima iki begalybes.
Galima rast rezerva net ir sumazinus 1000LTL sitos rites kaina, bet kokia tada prame dirbt ir versla daryt? Aisku rezervas yra bet jis toks kaip cia pasakyt, nuo kiekvienos kontoros individualiai prikloauso. Nes LT tiekejai tokie. Ir beje nuo 2012 metu niekur LT eshopuose nenusipirksit Pure fishingo ant LT zemes :) Kotas politika keicia. Nedirbs per eshopus o propaguos tiesiogini kontakta su zveju. Trauks naujaja karta nuo teliku ir kompu :) Zodziu eis su sakem pries traktoriu stabdys progresa. Liko viena diena :)
 #329414   romas100
 30 Gru 2011 22:28
OMar rašė:Diskutuot galima iki begalybes.
Galima rast rezerva net ir sumazinus 1000LTL sitos rites kaina, bet kokia tada prame dirbt ir versla daryt? Aisku rezervas yra bet jis toks kaip cia pasakyt, nuo kiekvienos kontoros individualiai prikloauso. Nes LT tiekejai tokie. Ir beje nuo 2012 metu niekur LT eshopuose nenusipirksit Pure fishingo ant LT zemes :) Kotas politika keicia. Nedirbs per eshopus o propaguos tiesiogini kontakta su zveju. Trauks naujaja karta nuo teliku ir kompu :) Zodziu eis su sakem pries traktoriu stabdys progresa. Liko viena diena :)
Galgalima placiau,kaip cia yr :ks>
 #329415   OMar
 30 Gru 2011 22:28
SauliusM rašė:
romas100 rašė:
viesas ne viesas bet mano suvokimas man sako, kad sulauksim nu mes akcijos atrakcijos kada kai ta rituke ispardavines kasnors ant velyku ar kaledu po kokius 500 vat ir uzsipirksim tada. ir baiks visi pikti sunes lot kad kledaras/nekledaras. o kai orras per koki ispardavima paleis tai sluos jas visi mielieji neprasciau nei kad zx'us slave... o dabar tai cia bile pafyzdet tik diskusija. pasukiojau parduotuvej kliba... pasukiojau parduotuvej kleba... o kazna kiek sukiotoju/kritikuotoju ana ant koto uzsideje buvo? as kai ant nuovo finezos uzsidejau (20 dydzio) tai paskui drebaciom rankom nuiminejau ana kai atiduot laaaabai nesinorejo. bet kai namie lentynoj tu riciu belekiek guli, tai kazkaip susivaldziau dar.
Gal Kote ta rite jau per tiek sukinetoju susisuko :)????
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 427
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė