nu normali rite, bet laiks nuo laiko barzdas irgi numeta. o plius tu dar ir balvankes 20gr belst nori. tai kazin kiek ilgai gyvens ana...zvejukasas rašė:O tarkim ryobi excia? apie ja vieni gerai, kiti blogai, nesuprasi
Turiu tokia pat rite 5 ar 6 sezonas jai bus, 90 % laiko dzigavimas... Per tuos sezonus barzdos ant vienos rankos pirstu susiskaiciuotu... Valo jokio kito kaip pintas nenaudoju ( isskyrus kelias ziemines zvejybas, kai naudojau mono)... Skirtingai nuo panasios klases, bet brangesniu "daiw'u", nebijo jokiu apkrovu. Is kur barzdos ir dar zvejojant guminukais, neisivaizduoju, aisku mintyse galvoju, kad valas is riteles suvyniojamas teisingai, nepriviniojama perdaug, vediklio ritinelis karts nuo karto sutepamas, kad suktusi... Jei visa tai padaryta, matyt belieka paklausyt stilingu zmoniu patarimo ir pirkt ka nors virs 200lt kainuojancio, gal ten koks uzkalbejimas i komplektacija ieina.zvejukasas rašė:Ieskau rites konkreciai starkiam , dzigui nuo kranto
Kadangi tuo uzsiemu tik vasara, tai kaina turetu but iki 200LT
Gaudyciau iki 20 gr galvom
Dabar turiu WFT BraidSpin. Tipo specialiai pintam valui, tai tragedija , per zvejyba po kelias barzdas.
Ant 270cm koto.
DEkui
nu suprantu dantraciu pagrindiniu sukimosi svelnumas ar kazkas panasaus (lyginau neseniai patriot-ecusima, su spro-ecusima ir ryobi-ecusima, tai patriot taip viskas "suleista", kad atrodo visai kita rite butu), bet barzdu metymas ir dar dzigaujant...SauliusM rašė:...ner atsikartojamumo gamyboj.
nu applause esu turejes viena kuri suvis su pintu draugaut nenorejo. kodel? nezinau... gal vala truputi kitaip suklodavo ir anas tarp viju isipjaudavo gal dar kas...henyte rašė:nu suprantu dantraciu pagrindiniu sukimosi svelnumas ar kazkas panasaus (lyginau neseniai patriot-ecusima, su spro-ecusima ir ryobi-ecusima, tai patriot taip viskas "suleista", kad atrodo visai kita rite butu), bet barzdu metymas ir dar dzigaujant...SauliusM rašė:...ner atsikartojamumo gamyboj.
nezinau, nesu turejes brangiu riciu, visos apie 100$, bet is ju tik "ryobi" ir "tica" bedu nekele, "daiwa" (turejau ir xia, tik ne 1000) palyginus su anom vienas galvos skausmas, tiesa nei vienos daivos nepribaiginejau dar, gal ir stipri ju konstrukcija, bet mane jos pacios pribaigineja tie ju klaksejimai, roliku zvimbimai ir tavo zodziai, kad dzigavimas su 20gr jau atseit baladojimas...SauliusM rašė:nu applause esu turejes viena kuri suvis su pintu draugaut nenorejo. kodel? nezinau... gal vala truputi kitaip suklodavo ir anas tarp viju isipjaudavo gal dar kas...
nu daiwos pigiausia varianta pasiemes tai nedaryk isvadu apie ja. as jau rasiau kad procasteri po pirmos zvejybos pardaviau. o XiA yra dar zemesnio lygio mano supratimu. nu realiai daiwa yra nuo excelerio (seno amerikonisko, ne europinio) ir i virsu.henyte rašė:nezinau, nesu turejes brangiu riciu, visos apie 100$, bet is ju tik "ryobi" ir "tica" bedu nekele, "daiwa" (turejau ir xia, tik ne 1000) palyginus su anom vienas galvos skausmas, tiesa nei vienos daivos nepribaiginejau dar, gal ir stipri ju konstrukcija, bet mane jos pacios pribaigineja tie ju klaksejimai, roliku zvimbimai ir tavo zodziai, kad dzigavimas su 20gr jau atseit baladojimas...SauliusM rašė:nu applause esu turejes viena kuri suvis su pintu draugaut nenorejo. kodel? nezinau... gal vala truputi kitaip suklodavo ir anas tarp viju isipjaudavo gal dar kas...
viska atmetus kas anksciau sneketa,vienintele tu keistumu priezastis gali but, kad pvz tu didziaja laiko dali praleidi tvicindamas, as dzigaudamas...Donasssss rašė:o man zauberis vienintelis bedu kele ir ziauriai,o kazkas galva gali paguldyti gindamas ta rite. Tai kazkaip keistai viskas gaunasi...
tai juk kazkada rasiau, kad stuksi (mano nuomone neapkrautaSauliusM rašė:...o tierra kuom neitiko?...skirtingi zmones turi skirtingus poreikius...o del kam man tos ar anos. nu tai klausimas neteisingas...
Man jos uztektu tikrai, nes sukasi puikiai, na kaip nauja, jokiu pasaliniu garsu. Bet buna ismeta kilpa is bugnelio apacios, tada turi visa vala nuviniot kol iki jos daeini, ir susidaro kusiaihenyte rašė:Turiu tokia pat rite 5 ar 6 sezonas jai bus, 90 % laiko dzigavimas... Per tuos sezonus barzdos ant vienos rankos pirstu susiskaiciuotu... Valo jokio kito kaip pintas nenaudoju ( isskyrus kelias ziemines zvejybas, kai naudojau mono)... Skirtingai nuo panasios klases, bet brangesniu "daiw'u", nebijo jokiu apkrovu. Is kur barzdos ir dar zvejojant guminukais, neisivaizduoju, aisku mintyse galvoju, kad valas is riteles suvyniojamas teisingai, nepriviniojama perdaug, vediklio ritinelis karts nuo karto sutepamas, kad suktusi... Jei visa tai padaryta, matyt belieka paklausyt stilingu zmoniu patarimo ir pirkt ka nors virs 200lt kainuojancio, gal ten koks uzkalbejimas i komplektacija ieina.zvejukasas rašė:Ieskau rites konkreciai starkiam , dzigui nuo kranto
Kadangi tuo uzsiemu tik vasara, tai kaina turetu but iki 200LT
Gaudyciau iki 20 gr galvom
Dabar turiu WFT BraidSpin. Tipo specialiai pintam valui, tai tragedija , per zvejyba po kelias barzdas.
Ant 270cm koto.
DEkui
idomiai cia, tai visgi supranti kad daiwos ABS yra geris, bet daiwa vistiek tau nepriimtina, geriau vat tei va mazochizmu uzsiiminet.henyte rašė:... nuvyniojes vala koki 20 metru su ranka ant bugnelio uzvyniot kad konusas gautusi plonejantis i bugnelio apacia...
Va čia biškį guodėmės...henyte rašė:... kazkada rasiau, kad stuksi...
nu juk atrodo ir nesakiau, kad daiva tas pats kas salmo uz pydysoka ir viskas joje blogai, tik noretusi jei jau daugiau sumoketa nei uz kita daikta, tai kad ir dirbtu neblogiau uz pigesni daikta... O toks jau ten vargas (mazochizmas), vala taisyklingai uzvyniot, cia man mazesnis blogis uz visokius klaksejimus...SauliusM rašė:idomiai cia, tai visgi supranti kad daiwos ABS yra geris, bet daiwa vistiek tau nepriimtina, geriau vat tei va mazochizmu uzsiiminet.henyte rašė:... nuvyniojes vala koki 20 metru su ranka ant bugnelio uzvyniot kad konusas gautusi plonejantis i bugnelio apacia...
Na tada viskas aisku, jei apie tai ir girdejes nebuvai, tai reiskia ir apie teisinga valo suvyniojima ir rites prieziura girdejes nebuvai... Google visam kam galva tada...Donasssss rašė:ta priezastis netinka,nes tada as dar apie tvicinima nebuvau net girdejas
Xrapas rašė:Šeštadienį dar kartą įsitikinau, kad žvejot tikrai netrukdo
nu tai issirink rites dydi tinkanti pagal tavo taikyma ir viskas bus OK. o dabar man susidaro vaizdas kad tu pagrinde sunkiu dzigu ir permazo tam dydzio ritem baladoji uztai ir kriokia bedvesdamos tos daiwos perkrautos pas tave.henyte rašė:nu juk atrodo ir nesakiau, kad daiva tas pats kas salmo uz pydysoka ir viskas joje blogai, tik noretusi jei jau daugiau sumoketa nei uz kita daikta, tai kad ir dirbtu neblogiau uz pigesni daikta...
biski ne i tema, bet tai gal ne rite kalta o uspakajoncu ikalt reik, kad su nervais viskas tvarkoj butu? butu tau kas kokia tierra pries 20 metu padaves, kai visokie delfinai ir orionai valde, tai turbut karstu vandeniu apsisiusiojes is laimes butum. o dabar jau negerai kazkas mat.henyte rašė:...bet nervai nelaiko...