tai cia ir yra visa ano esme tam kudumeVitolis rašė:Neturėjau iki šiol Ridžo 7 nei vieno. Bet jis man kažko toks jau kūūūdas pasrodė

tai cia ir yra visa ano esme tam kudumeVitolis rašė:Neturėjau iki šiol Ridžo 7 nei vieno. Bet jis man kažko toks jau kūūūdas pasrodė
Tikrai taip. Ešeriukas SP ir eina jį pravest apie 2m. gylyje. Barškutis neblogaslekteris rašė: Vitoli, sitie paskutiniai cia asakuros s-hornet?
femoj klausk pas OMar'a. kurios man idomios buvo, guli deziukej koks desietkas vienetu is OMar'o...Vitolis rašė:O Asakuru nematei kur?
šiandien ant naujų spalvų pristatymo užtaikiauSauliusM rašė:as tai jau nieko isigyt nebenoriu. va tik zipbaitu trukstamom vakancijom fabai atsiveztu reikiamu dydziu ir spalvu uzkaisyt ir butu nirvana...
bl... zvejot ryt vaziuoju... rigge spalvas buvo atnaujine? ar tik tu kur trituruso temoj rase?MariusM rašė:šiandien ant naujų spalvų pristatymo užtaikiau![]()
ryt dar nubėgęs gal rasi norimų ;)
važiuoja manau dauguma rytSauliusM rašė:bl... zvejot ryt vaziuoju... rigge spalvas buvo atnaujine? ar tik tu kur trituruso temoj rase?MariusM rašė:šiandien ant naujų spalvų pristatymo užtaikiau![]()
ryt dar nubėgęs gal rasi norimų ;)
nekomentuosiuSauliusM rašė:nu bliaaaaaaaaaaa.... tegu tik pabando man neatidet, ko prasiau....
Priminkite prasau kuriu jums ten reikia iki pilnos laimesSauliusM rašė:nu bliaaaaaaaaaaa.... tegu tik pabando man neatidet, ko prasiau....
is tu ka vezete iki siol tai reik rigge 70F ir 70S spalvos 820 (skaidrus AYU) po viena vieneta. nes kazko naujo tai nevezet kaip suprantu.Fabai rašė:Priminkite prasau kuriu jums ten reikia iki pilnos laimesSauliusM rašė:nu bliaaaaaaaaaaa.... tegu tik pabando man neatidet, ko prasiau....
nu idant nezinau ko ten rast galejot. tai nespeliosiu. is to ka pas jus jau maciau ir ko reik kraujas is nosies, tai parasiau (gal be reikalo, dabar visiem reikes)...Fabai rašė:Na.....radom keleta spalveliu sandeli tvarkydami
Wilno nesimate niekur... as irgi Femoj jemiau hornetukus, dzukijos eseriecai neisbrokinoVitolis rašė:O Asakuru nematei kur?
na, jeigu tas prisigerimas nepasireiskia " fast sinking" efektu, tai tada ne. nors siaip kai as pagrinde upese gaudau, tai kartais ir sunku is akies atskirt, ar voblikas SP ar SLOW SINKING pasidare... o del nudroztu squad minnow, taip jie gaudo stabiliai, bet taip, kaip keletoj paskutiniu zukliu issove squirrel, tikrai nebuvo nustebine. bet pilnai tikiu, kad tie patys squirrel gali tylet visa sezona, nes butent tas ju (reik pamatyt) vangus suvibravimas po flegmatisko tymtelejimo ir atnese man sekme jau beveik beuzsalanciuose balose. o kai vanduo siltesnis, reik kiek kitaip belst. dar kart sakau - pirma pazintis su squirrel ziemiskai saltam vandenyj labai maloniai nustebino.Vitolis rašė: Tiesa, pamiršau paklaust EvaldoZ. Ar taviškiai neprisigeria undens?
Tokiu būdu nušoviau kokius 3 jobleriusRapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko)
Gal ... ir man vienas Žilvinas 28g taip buvo išsinėręs kartą, neapsižiūrėjau kad žiedelis prasikyręs perdaug buvo, bet su mažais vobleriukais ir mažais žiedeliais kažkaip nepasitaikė. O vat su "lievais" mažais segtukais tai teko keletą vobleriukų Neptūnui paaukotMarius1 rašė:Tokiu būdu nušoviau kokius 3 jobleriusRapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko)![]()
Metimo metu išsinerdavo styga iš tų žiedukų kartais, nuo to momento prie stygos jokių žiedukų
O man Liepojoj Lydeka istiesino tą žieduka ir su Zipbaito auskaru nuplauke. O gal tai buvo mano gyvenimo zuvisMarius1 rašė:Tokiu būdu nušoviau kokius 3 jobleriusRapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko)![]()
Metimo metu išsinerdavo styga iš tų žiedukų kartais, nuo to momento prie stygos jokių žiedukų
Tai džiaukis ,o neliūdėk, bent jau žinai kur ta gyvenimo žuvis su auskaru plaukiojaMenke rašė:O man Liepojoj Lydeka istiesino tą žieduka ir su Zipbaito auskaru nuplauke. O gal tai buvo mano gyvenimo zuvisMarius1 rašė:Tokiu būdu nušoviau kokius 3 jobleriusRapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko)![]()
Metimo metu išsinerdavo styga iš tų žiedukų kartais, nuo to momento prie stygos jokių žiedukųDaugiau jokiu zieduku.
O tai kam tada ant stygos skrutkė???. Na jei tingisi atsisukt ją, tada jau geriau patikimas nedickas segtukas. Bet geriausia, tai kuo mažiau tarpinių grandžių tarp masalo ir tavęsRapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko)
Ne tingėjime čia reikalas:) Man ta "skrutkė" daugkartinio naudojimo nelabai patinka ir nevisai graži gaunasi, be to ir pirštus bado, jei dažnai vobleriukus kaitalioti. Todėl darau tokią jau kaip ir galutinę kilpelę ir naudoju arba patikimą segtuką, arba veriu į žiedelį ant voblerio nosies arba liežuvėlio. O kad kuo mažiau tarpinių grandžių tarp masalo ir žvejo, tai pilnai sutinku su tamstaVitolis rašė:O tai kam tada ant stygos skrutkė???. Na jei tingisi atsisukt ją, tada jau geriau patikimas nedickas segtukas. Bet geriausia, tai kuo mažiau tarpinių grandžių tarp masalo ir tavęsRapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko)