Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #331257   SauliusM
 06 Sau 2012 18:09
Vitolis rašė:Neturėjau iki šiol Ridžo 7 nei vieno. Bet jis man kažko toks jau kūūūdas pasrodė
tai cia ir yra visa ano esme tam kudume :lol: nieko nekaitalioju anei kabliu anei ko. ima lydokai normaliai viskas.
 #331267   Rafal
 06 Sau 2012 18:23
Lekteris
man atrodo kad taip :roll:
 #331295   Vitolis
 06 Sau 2012 19:09
lekteris rašė: Vitoli, sitie paskutiniai cia asakuros s-hornet?
Tikrai taip. Ešeriukas SP ir eina jį pravest apie 2m. gylyje. Barškutis neblogas :-D O tas pirmas Plaukiantis.
Paskutinį kartą redagavo 1 Vitolis. Iš viso redaguota 6 kartus.
 #331299   Vitolis
 06 Sau 2012 19:20
Dar norėčiau va šitą isigyt. Asakura Perch Ydomu yr Sostinėj kur nors?
Paveikslėlis
 #331301   SauliusM
 06 Sau 2012 19:23
as tai jau nieko isigyt nebenoriu. va tik zipbaitu trukstamom vakancijom fabai atsiveztu reikiamu dydziu ir spalvu uzkaisyt ir butu nirvana...
 #331308   SauliusM
 06 Sau 2012 19:31
Vitolis rašė:O Asakuru nematei kur?
femoj klausk pas OMar'a. kurios man idomios buvo, guli deziukej koks desietkas vienetu is OMar'o...
 #331336   MariusM
 06 Sau 2012 20:14
SauliusM rašė:as tai jau nieko isigyt nebenoriu. va tik zipbaitu trukstamom vakancijom fabai atsiveztu reikiamu dydziu ir spalvu uzkaisyt ir butu nirvana...
šiandien ant naujų spalvų pristatymo užtaikiau :twisted:
ryt dar nubėgęs gal rasi norimų ;)
 #331338   SauliusM
 06 Sau 2012 20:16
MariusM rašė:šiandien ant naujų spalvų pristatymo užtaikiau :twisted:
bl... zvejot ryt vaziuoju... rigge spalvas buvo atnaujine? ar tik tu kur trituruso temoj rase?
 #331342   MariusM
 06 Sau 2012 20:20
SauliusM rašė:
MariusM rašė:šiandien ant naujų spalvų pristatymo užtaikiau :twisted:
bl... zvejot ryt vaziuoju... rigge spalvas buvo atnaujine? ar tik tu kur trituruso temoj rase?
važiuoja manau dauguma ryt :), visa lentyna nukrauta ;;yel
 #331345   SauliusM
 06 Sau 2012 20:24
nu bliaaaaaaaaaaa.... tegu tik pabando man neatidet, ko prasiau....
 #331347   MariusM
 06 Sau 2012 20:25
SauliusM rašė:nu bliaaaaaaaaaaa.... tegu tik pabando man neatidet, ko prasiau....
nekomentuosiu :lol:
 #331359   SauliusM
 06 Sau 2012 20:54
Fabai rašė:
SauliusM rašė:nu bliaaaaaaaaaaa.... tegu tik pabando man neatidet, ko prasiau....
Priminkite prasau kuriu jums ten reikia iki pilnos laimes :)
is tu ka vezete iki siol tai reik rigge 70F ir 70S spalvos 820 (skaidrus AYU) po viena vieneta. nes kazko naujo tai nevezet kaip suprantu.
 #331368   SauliusM
 06 Sau 2012 21:12
Fabai rašė:Na.....radom keleta spalveliu sandeli tvarkydami :oops:
nu idant nezinau ko ten rast galejot. tai nespeliosiu. is to ka pas jus jau maciau ir ko reik kraujas is nosies, tai parasiau (gal be reikalo, dabar visiem reikes)...
is nauju kai atsivesit tai reiks keliu spalvu rigge 35F (405 ir 557 spalvu), keliu rigge deep 35, 56 it 70 dydzio( is principo deep'u man 824 spavos uztektu), ir surfdraiveriu, nu nors viena nors abilekokios spalvos.
tiek gavus butu nirvana.
 #331402   Evaldas Z
 07 Sau 2012 00:30
Vitolis rašė: Tiesa, pamiršau paklaust EvaldoZ. Ar taviškiai neprisigeria undens?
na, jeigu tas prisigerimas nepasireiskia " fast sinking" efektu, tai tada ne. nors siaip kai as pagrinde upese gaudau, tai kartais ir sunku is akies atskirt, ar voblikas SP ar SLOW SINKING pasidare... o del nudroztu squad minnow, taip jie gaudo stabiliai, bet taip, kaip keletoj paskutiniu zukliu issove squirrel, tikrai nebuvo nustebine. bet pilnai tikiu, kad tie patys squirrel gali tylet visa sezona, nes butent tas ju (reik pamatyt) vangus suvibravimas po flegmatisko tymtelejimo ir atnese man sekme jau beveik beuzsalanciuose balose. o kai vanduo siltesnis, reik kiek kitaip belst. dar kart sakau - pirma pazintis su squirrel ziemiskai saltam vandenyj labai maloniai nustebino.
 #332131   SauliusM
 09 Sau 2012 20:32
maziem vobleriukam tai zymiai geriau kai jo nera. a dideliem tai matyt vienodai paiso...
 #332182   Vitolis
 09 Sau 2012 22:12
Kai kilpa nosyje, žiedelį nuimu visai. Kai liežuvyje, palieku. Vien dėl to, kad pavadėlis geriau uždėt.
 #332206   Rapolas
 10 Sau 2012 08:15
Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko) ;-)
 #332238   Marius1
 10 Sau 2012 10:18
Rapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko) ;-)
Tokiu būdu nušoviau kokius 3 joblerius :-ug
Metimo metu išsinerdavo styga iš tų žiedukų kartais, nuo to momento prie stygos jokių žiedukų :!:
 #332253   Rapolas
 10 Sau 2012 10:46
Marius1 rašė:
Rapolas rašė:Jei naudoju trumpą pavadėlį iš stygos (iki 5cm) ir nenaudoju segtuko, tai žiedelius palieku ir ant 4-5cm vobleriukų (tarnauja vietoj segtuko) ;-)
Metimo metu išsinerdavo styga iš tų žiedukų kartais, nuo to momento prie stygos jokių žiedukų :!:
Gal ... ir man vienas Žilvinas 28g taip buvo išsinėręs kartą, neapsižiūrėjau kad žiedelis prasikyręs perdaug buvo, bet su mažais vobleriukais ir mažais žiedeliais kažkaip nepasitaikė. O vat su "lievais" mažais segtukais tai teko keletą vobleriukų Neptūnui paaukot :-D
Tvirtinti prie kilputės stygą tiesiogiai (kaip rekomenduoja stygų meistrai) man nesigauna, todėl geriausia išeitis kokybiški maži segtukai ir apsieiti be žiedelių, kaip ir rekomendavo aukščiau kolegos ;-)
 #332254   Menke
 10 Sau 2012 10:51
Marius1 rašė:
O man Liepojoj Lydeka istiesino tą žieduka ir su Zipbaito auskaru nuplauke. O gal tai buvo mano gyvenimo zuvis '''bum Daugiau jokiu zieduku.
 #332255   Rapolas
 10 Sau 2012 10:54
Menke rašė:
Marius1 rašė:
O man Liepojoj Lydeka istiesino tą žieduka ir su Zipbaito auskaru nuplauke. O gal tai buvo mano gyvenimo zuvis '''bum Daugiau jokiu zieduku.
Tai džiaukis ,o neliūdėk, bent jau žinai kur ta gyvenimo žuvis su auskaru plaukioja :-D
 #332350   Vitolis
 10 Sau 2012 14:56
O tai kam tada ant stygos skrutkė???. Na jei tingisi atsisukt ją, tada jau geriau patikimas nedickas segtukas. Bet geriausia, tai kuo mažiau tarpinių grandžių tarp masalo ir tavęs :gutgut
 #332361   Rapolas
 10 Sau 2012 15:20
Vitolis rašė:
O tai kam tada ant stygos skrutkė???. Na jei tingisi atsisukt ją, tada jau geriau patikimas nedickas segtukas. Bet geriausia, tai kuo mažiau tarpinių grandžių tarp masalo ir tavęs :gutgut
Ne tingėjime čia reikalas:) Man ta "skrutkė" daugkartinio naudojimo nelabai patinka ir nevisai graži gaunasi, be to ir pirštus bado, jei dažnai vobleriukus kaitalioti. Todėl darau tokią jau kaip ir galutinę kilpelę ir naudoju arba patikimą segtuką, arba veriu į žiedelį ant voblerio nosies arba liežuvėlio. O kad kuo mažiau tarpinių grandžių tarp masalo ir žvejo, tai pilnai sutinku su tamsta ;-)
 #332391   Vitolis
 10 Sau 2012 18:12
[quote="Rapolas"] Man ta "skrutkė" daugkartinio naudojimo nelabai patinka ir nevisai graži gaunasi, be to ir pirštus bado, jei dažnai vobleriukus kaitalioti.

Nei kart nesu insidūręs :-D O kad negražiai gaunas, tai tikiu. Ir man iš pradžių nepatiko mano susukimas man pačiam, tačiau kai pradėjau daugiau sukt (o ir mokytojų gerų iš ŽT atsirado :gutgut ) tai dabar jokių problemų. Pabandyk nugalėt save ir netruksi isitikint, kad ir tau :gutgut gaunasi :)
 #332435   Ovkas
 10 Sau 2012 21:12
O su paprastom replėm sukat ar kažkokius spec. įrankius turit.
Aš kaip susisuku man irgi duria :-D
Iš mano pirmo dešimtuko vienas irgi išsipynė 'viarkt rapala dd :/braj;
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė