kaip ne keista, bet ant stambokos orange-tag nimfos virs strymeriovital(vilnius) rašė:f'eD
ant strimerio?

kaip ne keista, bet ant stambokos orange-tag nimfos virs strymeriovital(vilnius) rašė:f'eD
ant strimerio?
o man kaip tik kaip kale taiSatanKlaus rašė:Atsidariau ir aš vakar, tik gail kad nieko įspūdingo, bet laikas praleistas![]()
. Kibimai kiap varlės, vos vos, nu bet pilvai prikimšti tai ką aš žinau
, matyt šiemet jie nebadauja, bent jau kol kas
. Pavasarį jamsim atsiganiusius
ten kur buvau uzvakar vidutiniskai normaliai, ten kur vakar tai irgi daug labai vandens ir per krastus liejas.blight rašė:Buvau ir aš šiandien, per 5 val. nužygiavus ~9km (pirmyn + atgal) neturėjau nei atsargaus bakst... Vanduo liejasi per krantus, srovė baisulinė... O kaip ten pas jus kitam Lietuvos gale reikalai su vandeniu?
Apie griovius ten nerasiarabas rašė:Info apie vandens lygį viename ar kitame griovyje galima rasti čia:
http://www.meteo.lt/hidro_informacija.php
Vegys rašė:7 cm manau norma. O va 9 cm - jau stipriai "na liubitielia" ... Dėl to ir užklausiau ...
geras, dar tokios nesamones negirdejauCekasss rašė:sveiki zvejai gal biski ne i ta tema rasau bet matau kad gaudot ant vobleriu,siandien buvau sugautas GA kaune zvejojantis riperiu{guminuku} surase bauda nuo 50iki 200 jiu teigimu masalui naudojau zuvele,manau biski apsurdas, taip pat sake galima gaudyt tik ant blizges nes ji zuveles neimituoja o guminukai,vobleriai,balansyrai ir t,t imituoja zuvele.kaip jums si naujiena?
Taisyklese nurodyta tik, kad negalima zvejot naturalios kilmes masalais, jei tai tiesa, tai apsiko tave konkreciai... uzsimauni ant pludines dirbtini slieka ir vilioji sau i sveikata, tik va su tais dirbtiniais ne taip jau lengva isviliot. O kaip su muse? Musė imituoja naturalu vabzdi. Sekant tokia logika zvejot visai negalimaCekasss rašė:sveiki zvejai gal biski ne i ta tema rasau bet matau kad gaudot ant vobleriu,siandien buvau sugautas GA kaune zvejojantis riperiu{guminuku} surase bauda nuo 50iki 200 jiu teigimu masalui naudojau zuvele,manau biski apsurdas, taip pat sake galima gaudyt tik ant blizges nes ji zuveles neimituoja o guminukai,vobleriai,balansyrai ir t,t imituoja zuvele.kaip jums si naujiena?
Diskusijas tęsiam čia http://zvejotribuna.net/forumas/viewtopic.php?f=1&t=16Cekasss rašė:sveiki zvejai gal biski ne i ta tema rasau bet matau kad gaudot ant vobleriu,siandien buvau sugautas GA kaune zvejojantis riperiu{guminuku} surase bauda nuo 50iki 200 jiu teigimu masalui naudojau zuvele,manau biski apsurdas, taip pat sake galima gaudyt tik ant blizges nes ji zuveles neimituoja o guminukai,vobleriai,balansyrai ir t,t imituoja zuvele.kaip jums si naujiena?