Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #314781   Agis
 28 Spa 2011 02:27
Lauksim, parašymo ir dėl tolimesnės įvykių raidos.NU pora trejeta dienų virš termino, tai manau čia normalu Lietuvoje :lol: gal dar parašys.
Ne į temą, bet vis laiks nuo laiko mane prajuokina vienas gaunamas laiškelis iš vienos el.pardės Lietuvoje.Dar pernai norėjau tokį vieną pribumbasą virtuvei nusipirkti, užsisakiau, laukiau, gavau laiškelį, kad anie šiuo momentu neturi, kai tik turės tai parašys ir aš galėsiu apmokėti.Tai dabar vis laiks nuo laiko gaunu laišką, kad vis dar neturi :lol: Tai matyt jų sistema dirba automatiškai ir neikam ten neįdomu ką ana daro, arba jie tiki, kad tik jie gali mane aprūpinti tokiais daiktais :-D Čia parašiau tam, kad duoti pavyzdį, jog kartais jie visiškai neskaito ir nežiūri kas jiems yra rašoma, jei reikalas eina ne apie pirkimą ;-)
 #315017   Shtulas
 28 Spa 2011 19:03
Kaip bebūtų keista - atrašė :) (kad atsiprašo už užlaikymą ir, kad neliksiu apgautas). Tikėkimės taip ir bus, nes kitaip daugiau ten kojos iš principo nekelsiu.
Agi, aš puikiai suprantu, kad Lietuvoj normalu netilpt į terminus. Bet čia kalba eina apie paprasto pinto valo išsiuntimą registruotu paštu, o ne apie kokio nors 80 kv. buto kapitalinį remontą, kad reikėtų 4 savaites laukt :) Tikiu, kad ne man vieninteliam čia reik išsiųst kažką, bet 4 savaites siųst...
Parduotuvė tai man patinka, tik va matyt nenusisekus akcija čia jiems gavosi :)
 #320194   Shtulas
 16 Lap 2011 15:13
Tęsinys Koto istorijos:
Taigi, sulaukiau iš jų skambučio su atsiprašymu, jog užtruko gerokai ilgiau, nei žadėta (gamintojai, kaip visada, nesiskubino).
Pranešė, kad valas jau pas juos parduotuvėj ir galiu pasiimt arba išsiųs paštu.
Vėl pasitikiu Kotu ir sėkmingai ten prekinsiuos :)
 #328106   Angler
 21 Gru 2011 22:36
Noriu gera zodi tarti parduotuvei "spiningavimas.lt",o konkreciai Algirdui J. Pries pora savaiciu nusprendziau pasijieskoti sau zvejybini kostiuma,pagooglinau ir norima varianta radau butent minetoj parduotuvei,taciau darant pirkima paaiskejo,kad nebeliko mano ismieros kelniu,o pono Algirdo J. deka kelnes buvo rastos per pora dienu,zmogus stengesi,e-mailus rase,man i Airija skambino derino klausima,kol galu gale norimas daiktas atkeliavo pas mane,atsiuntimas nekainavo ir nauja vobleri dovanu gavau,likau labai patenkintas sios parduotuves servisu,visiem rekomenduoju "Spiningavimas.lt" :gutgut
 #334916   Vitolis
 20 Sau 2012 12:59
Rovanoj, akropoly, kai paprašai kokios nuolaidėlės voblikam, nes ruošies imt net keletą, tai seka atsakymas: -o maximoj gauni nuolaidą prie kasos :?: :mėlynvarla Tai ir išeini nieko nepirkęs specialnai. O buvo numatyta palikt nemažai :roll: Kokie debilai ten dirba :?: '''bum Ir kas ten juos laiko? Jokios pagarbos klijentui. Kol rinkausi Zalt voblerius, tai jau mačiau, kad vos gali kentėt, kaip aš jam atsibodau. Nors pardėj buvau vienintelis. Mat sutrugdžiau abiems kavutę gert ir pasišnekėt.
 #334920   SauliusM
 20 Sau 2012 13:04
Vitolis rašė: Kokie debilai ten dirba
a jo, yra ten pagerintu veikeju. :lol: nors vienas ir normalus bachuras ten yra pas juos tik ne visada jis dirba...
 #334931   shelwius
 20 Sau 2012 13:31
SauliusM rašė:
Vitolis rašė: Kokie debilai ten dirba
a jo, yra ten pagerintu veikeju. :lol: nors vienas ir normalus bachuras ten yra pas juos tik ne visada jis dirba...
čia apie Kauno ar Vilniaus Rovaną kalbat ? Kaune tai bardakas taip pat...
 #334932   SauliusM
 20 Sau 2012 13:33
as tai apie Vilniaus ta kur Akropoly... Kur Madoj ir VCUP'e tai dar puse bieso...
 #334938   Marius1
 20 Sau 2012 14:10
shelwius rašė:Kaune (Akropolyje) lygiai tas pats, dirba iš gatvės paimti, nieko nesuprantantys, žodžiu tas pats siaubas...
Kad nesupranta, tai dar dar, bet kai tave durneliu dar laiko... :-ug
 #334941   Ovkas
 20 Sau 2012 14:12
Nėra net ten ką apie juos ir diskutuot. Kol Rovana nepakeis darbuotojų ir jų požiūrio į klientus ten nėra ko eit :-vimt
Marius1 rašė:
shelwius rašė:Kaune (Akropolyje) lygiai tas pats, dirba iš gatvės paimti, nieko nesuprantantys, žodžiu tas pats siaubas...
Kad nesupranta, tai dar dar, bet kai tave durneliu dar laiko... :-ug
 #334942   MariusM
 20 Sau 2012 14:13
SauliusM rašė:as tai apie Vilniaus ta kur Akropoly... Kur Madoj ir VCUP'e tai dar puse bieso...
Vilniaus Akropolinę parduotuvę išbraukęs iš parduotuvių sąrašo .... (net nenoriu prisimint).
 #334946   vava
 20 Sau 2012 14:24
as irgi.. nu atgrasus tipai ten dirba
 #334949   SauliusM
 20 Sau 2012 14:37
shelwius rašė:kiek žinau, Rovana vienintelė Sasame galvakablių turi, todėl esu priverstas ten eit... 'viarkt
Kaune "Zveju salone" kur utenos g. kazkada pirkau...
 #334955   shelwius
 20 Sau 2012 14:51
SauliusM rašė:
shelwius rašė:kiek žinau, Rovana vienintelė Sasame galvakablių turi, todėl esu priverstas ten eit... 'viarkt
Kaune "Zveju salone" kur utenos g. kazkada pirkau...
ten tas pats savininkas berods kaip ir Rovanoj... o be to, pardavėjas vienas ten vapše iš medžio iškritęs (nežino ritėje kas yra sliekas, apie karietą net negirdėjęs buvo...)
 #335004   Marius1
 20 Sau 2012 16:44
vat ir pasakykit man kaip tokios firmos sugeba ne tik nebankrutuot, bet dar ir plėstis :?:
čia jau ne į temą biški
 #335113   gintars
 20 Sau 2012 22:50
Kauno rovana irgi aplenkiu is tolo po panasaus nutikimo kaip ir kitiems. Uzsukau suplanaves isigyti zalt vobleriu. issirinkau berods sesis zaltus, dar du ar tris titaniniu pavadelius, tris byron slim voblerius, kleta meps sukriu ir nusprendziau pasiziureti microjig koteli ninjato. Issirinktos prekes jau atidetos prie kasos, tik neimusta, nueinam ziuret su vienu pardaveju to spiningelio, o du lieka prie kasos. parodo viena viena kota man tinka, bet jo uzlenktas vienas ziedelis, paprasau kad atnestu kita, o tie prie kasos pareiskia, suda renkas ir dar knisa prota, tik ant slieko jam zvejot, as paklausiu ar man cia skirta, vienas is ju atsako: ar matai daugiau cia zmoniu, nu ka padedu spiningeli, apsisuku ir iseinu.
p.s zaltus parsisiunciau is lenku.
 #335122   Donasssss
 20 Sau 2012 23:14
nu tai tu saltu nervu zmogus,kad taip ramiai iseiti gali.
 #335123   Vaidis
 20 Sau 2012 23:21
o ką padarysi? į kulnį įkąsi ir pakratysi? vitrinas išdaužysi?
manau, kad žogus pasielgė labai išmintingai, nes jeigu būtų pasidavęs "prigimtinės teisės" jausmams, tai reikalų būtų turėjęs su baudžiamuoju procesu :neutral: :-D
 #335125   Evaldas Z
 20 Sau 2012 23:36
nu jo, akropolio rovana tai ziauruma... bet ir ta prie banginio ne ka geresne. dirba kazkokie chroneliai, vienas pries tai dirbes nacnyke prie makdonaldo kareiviu ir zirmunu sankryzoj (ir ten su kvapeliu budavo pastoviai). o ir tas minetas nacnykas labai jau marga fauna turi, kaip kada pataikysi...
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė