Lauksim, parašymo ir dėl tolimesnės įvykių raidos.NU pora trejeta dienų virš termino, tai manau čia normalu Lietuvoje
gal dar parašys.
Ne į temą, bet vis laiks nuo laiko mane prajuokina vienas gaunamas laiškelis iš vienos el.pardės Lietuvoje.Dar pernai norėjau tokį vieną pribumbasą virtuvei nusipirkti, užsisakiau, laukiau, gavau laiškelį, kad anie šiuo momentu neturi, kai tik turės tai parašys ir aš galėsiu apmokėti.Tai dabar vis laiks nuo laiko gaunu laišką, kad vis dar neturi
Tai matyt jų sistema dirba automatiškai ir neikam ten neįdomu ką ana daro, arba jie tiki, kad tik jie gali mane aprūpinti tokiais daiktais
Čia parašiau tam, kad duoti pavyzdį, jog kartais jie visiškai neskaito ir nežiūri kas jiems yra rašoma, jei reikalas eina ne apie pirkimą 

Ne į temą, bet vis laiks nuo laiko mane prajuokina vienas gaunamas laiškelis iš vienos el.pardės Lietuvoje.Dar pernai norėjau tokį vieną pribumbasą virtuvei nusipirkti, užsisakiau, laukiau, gavau laiškelį, kad anie šiuo momentu neturi, kai tik turės tai parašys ir aš galėsiu apmokėti.Tai dabar vis laiks nuo laiko gaunu laišką, kad vis dar neturi

Šiandien kimba kitur...