Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #335127   Donasssss
 20 Sau 2012 23:43
Vaidis rašė:o ką padarysi? į kulnį įkąsi ir pakkratysi? vitrinas išdaužysi?
manau, kad žogus pasielgė labai išmintingai, nes jeigu būtų pasidavęs "prigimtinęs teisės" jausmas, tai reikalų būtų turėjęs su baudžiamuoju procesu :neutral: :-D
tai aisku,kad taip protigiausiai,bet ne visiems taip iseina....
 #335176   giedriuzzz
 21 Sau 2012 10:32
Kažkada ir aš prie Banginio buvau užėjęs į Rovaną pasidairyt ką gero turi. Eina jie švilpt, daugiau kojos ten nekelsiu su tokiu jų požiūriu į pirkėją :-vimt
Jie matyt ten aptarnauja tik tuos kurie išleidžio po kelis tūkstančius per kartą, o jei ateini dėl kelių vobleriukų ar kokio spiningėlio pažiūrėt, tai ant tokių pirkėjų jie padėję :/nek
 #335352   Taacis
 21 Sau 2012 21:12
MariusM rašė:
SauliusM rašė:as tai apie Vilniaus ta kur Akropoly... Kur Madoj ir VCUP'e tai dar puse bieso...
Vilniaus Akropolinę parduotuvę išbraukęs iš parduotuvių sąrašo .... (net nenoriu prisimint).
Akivaizdu, kad ne į temą, bet atsiprašau morderų- pasisakysiu:
bet tai jūs ir jautrūs- gal jumim dėmesio trūksta ir jūs norit kažkokio bendravimo, patarimų, išsiliejimo pas pardavėją? O gal vistik jūs perdažnai vaikštot į žvejybos reikmenų parduotuves? Aš stengiuosi ten eit tada kada reikia- nueinu ir nusiperku ko man reikia, tuo metu (nu arba planuojamai žvejybai). Aš suprantu, kad žūklės (dviračių, slidinėjimo, fotografavimo (ir kitokių iškrypimų/siauros specializacijos)) paruotuvės- tampa savotiškais klubeliais (Koto, Fabų pavyzdys)- kur pakenčiamas tik "klubelio" dalyvių ... flegmiškumas (nu kai žmogus labai lėtai, masliai renkasi prekes).
Beje iš neužknisančių pardavėjų, galiu paminėt Alių iš "prie Liubarto tilto" ir kažką iš Esmeros Maximos bazėj- bet manau, kad tai subjektyvi nuomonė, nes kiekvienas savaip renkasi prekes parduotuvėj- vienam, patinka, kad jam siūlytų prekes ir suoktų istorijas apie rekordines žuvis, kurias "pats" pardavėja sugaudo su šituo spiningu (rite, vobleriu, valu), kitam reikia ramybės, kad jis galėtų išsirinkti masalą (spiningą, ritę, valą) niekieno netrukdomas, o trečiam patinka kai pats pardavėjas nutaises durną miną, vis klausia, kaip jums sekas žvejot su šituo valu (spiningu, masalu, rite)...
Bet, kaip ten bebūtų- kažkaip nebenervija manęs pardavėjai paskutinius pora metų... Gal todėl, kad aš į parduotuves einu pokius- 5-10 kart per metus ir tik tam, kad nusipirkti to ko man reikia.
Kitavertus tai į chamiškumus a-la "šudą renkasi..." tai tikrai, kad sureaguočiau išėjimu pro duris (jokiu būdu nesiginčyčiau- bo su protiškai neygaliais ginčytis neverta niekada)...
 #335803   diego
 23 Sau 2012 13:19
diego rašė:ROVANA parduotuveje -30% nuolaida vobleriams ZALT (dzerkams). Akcija taikoma modeliams ZALT Z, ZAM Z ir ZAM Z TAIL
http://www.zalt.se/english/products/pro ... nesvarbu?c=3&p=8
http://www.zalt.se/english/products/pro ... nesvarbu?c=4&p=5
http://www.zalt.se/english/products/kategori.aspx?c=5
DAR GERESNĖ AKCIJA !!!
VISIEMS ZALT VOBLERIAMS -30% !!!
nemiegam, pavasaris ne uz kalnu :lol: :-D
 #349184   Mike
 08 Kov 2012 13:04
Teko prieš porą dienų apsilankyti Kauno Salmolitoje. Pradėjo prekiauti (gal jau kurį laiką) Myran sukrėmis. Sakyčiau visai nebloga kaina, kažkur 12-13 Lt, kai tuo tarpu Rovanoje yra tekę maždaug po 16 Lt pirkti. Ir dar šiuo metu daugeliui modelių 30 proc. nuolaida. Tai visai gera kaina gavosi. Jei kas gaudote Myran, manau, verta dėmesį atkreipti.
 #351016   gelmės
 14 Kov 2012 09:56
Bratka rašė:Bet tai kai gerumo Salmo krautuve Panevezy,matyliaus neturi,pinku nera,dziku neuzaugina,valu negauna...Gal tik seip del indomumo jie ten atsidare...
Turi dideli plotą ir dideles kainas. :-D
 #351025   vyrgaz
 14 Kov 2012 10:20
xolera rašė:o kaip ten su pasirinkimu? žinau aš tą vagonėlį
Skurdokas asortimentas..Pagrinde mistrall produkcija, al fideriuką iš IM7 anglies turėtum rasti..Pas jį žiemą jamiau matchą mistrall..O fiderį pernai pirkau Krėvės pr. šalia kur lydeka ant stiklo priklijuota, 10% nuolaidėlę pritaikė.. :roll:
 #351620   VitalijusK
 15 Kov 2012 22:08
gelmės rašė:
Bratka rašė:Bet tai kai gerumo Salmo krautuve Panevezy,matyliaus neturi,pinku nera,dziku neuzaugina,valu negauna...Gal tik seip del indomumo jie ten atsidare...
Turi dideli plotą ir dideles kainas. :-D
Joo,"faina" ten salmo parduotuvej..turejau laiko,uzejau,sakau apsidairysiu gal ka idomaus pamatysiu,prisistate iskart,siulyt pradejo,sakau gal dezutes nedidskos reikia musem,tai tada prasidejo..po pusvalandzio pasaku sekimo apie jas,sakau duok ta geltona ir pigia,tiks.15tautisku kastavo,tai matesi nepasitenkinimasmat daug dirbo,o rezultato s...ir dar nepatiko mat kad gera nuolaidu kortele padejau po nosim.
O as tik uzejau pasidairyti..Pats dirbu su pardavimais,bet toki ikiruma pirma karta maciau,aisku ir kainas..
 #351673   Agis
 16 Kov 2012 08:56
:-D
Keliais postais aukščiau vienas, sielojasi, kad į jį mažai dėmesio kreipė parduotuvėje, kitas, kad per įkyrųs :lol:
Iš ko nuspresti pardavėjui nori klientas dėmesio ar nea :-D atėjo apsipirkti ar makaronų pasiklausyti :lol: nesu prekybininkas, tai man vat toks klausimas pasistojo :lol:
 #351693   SauliusM
 16 Kov 2012 09:55
Agis rašė::-D
Keliais postais aukščiau vienas, sielojasi, kad į jį mažai dėmesio kreipė parduotuvėje, kitas, kad per įkyrųs :lol:
Iš ko nuspresti pardavėjui nori klientas dėmesio ar nea :-D atėjo apsipirkti ar makaronų pasiklausyti :lol: nesu prekybininkas, tai man vat toks klausimas pasistojo :lol:
jau su patirtim pardavejas tai is veido israisko ir kuno kalbos tokius dalykus suprast turetu... o jei nesugeba, tai pats laikas but i tobulinimos kursus uzsirasyt. cia rimtai.
 #351883   VitalijusK
 16 Kov 2012 20:31
Daug metu prekyboje dirbu,zinau kaip reikia,kaip ne.pardavejas turi per atstuma matyti kada pirkejui reikia pagalbos,o neprikibti kaip muse prie...zino kas yra plude ar kabliukas ir kas su jais daryti,bet nezino kaip su klientais elgtis.
Yra kaip yra,svarbiausia pirkejas zino ko nori :) :ruko
 #351967   VitalijusK
 16 Kov 2012 21:32
Shtulas rašė:Vat būtent, kad pardavėjas turi reikiamu metu būt reikiamoj vietoj, o ne pastoviai kišt savo nagus ten, kur jam gal ir nereikėtų jų kišt.
Kazkada senai,gal pries 10 metu dirbau Romadoje,na bent jau po Romados zenklu,tad sefas kitas buvo,vis sakydavo eit prie klientu iskarto,siulyti kad kuo daugiau nupirktu,na jis pats taip darydavo tik pamates kad koks geriau apsirenges atejo,todel ir bande ismokyti kaip reikia prekiauti.Rezultatas toks:ateina koks nuolatinis klientas ir pirmas klausimas ar yra sefas(vardo aisku neminesiu),pasakai kad yra,nesa kudasiu ir gryzta kai nebuna,ir taip kasdien,nes visi jau zinojo kad tas musu sefas buvo pats didziausias "hemorojus"..dirbk,stebek ir duok pirkejui laisve rinktis. :ruko
 #353776   pensininkas
 22 Kov 2012 16:53
man tai patiko, kai salmo oze 2011m. vasaros pabaigoj ieskojau stoperiu plauko sistemai. silikoniniu. viens tipo pardavejas karpininkas, kitas buves prie kasos nelabai, tai pakviete ta eksperta. nu sakau reikia to ir to. nu ir prasidejo, tipo cia pas man 9 metai karpininko stazas, cia tokiu dalyku nebuna ir t.t. nu as kai per daug nezinojau, tai ir nesigilinau, apsisukau ir isejau. kita diena nuvaziavau kitur, tie silikoniniai stoperiai plaukui buvo, nu cio - varom i salmo oza. nu as ta karpininka, sakau duok sufikso pinta kad plauka rist. nu tas kol dave, as jam pyst ant prekystalio tuos silikoninius stopikus :-D ir sakau: karpininke tu karpininke :-D nuo to laiko jei kazko man ten reik, tai uzvarau, jei pasisveikina tai ir as atsakau, bet dazniausiai ieskausi pats :ruko
 #353784   Deivydas
 22 Kov 2012 17:40
Tam oze tai su zmonem sunkiai skaitosi :roll: Karta ziurinejuosi kad pradejo baubt mamutas, galvojau kad ant manes, bet ne pasirodo ant pirkejo. Zmogus ten rituke varte rankose, kazko uzklause apie lankeli, tai perreke visa ozo surmuli, atsivilko kazkokia rite uz 2000lt rode tam zmogeliui, o tas pasimetes raudonas visas ir isejo isprakaitaves :shock: Zemas lygis, baisu net kazka pasikonsultuot :/nek
 #353841   vyrgaz
 22 Kov 2012 20:01
Aš viena kartą ten buvau, tai visai normaliai apsiprekinau..tiesa- jėmiau kelis pokus jauko iš savitarnos skyriaus,varguolių dėžės, o paskum kabliukų kamasan vitrinoj ieškojau- Tai nežinodamas kaip vadinasi pasakiau "tų kur korsakas naudoja"..nu tipo kamasan..Ir davė..Ir nieko..tik da žvilgsnis nukrypo į dėžutę su zammataro šėryklėlėm..Tada atrodė brangios, bet ir fox'ai tiek pat kainuoja.. :roll:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė