MariusM rašė:SauliusM rašė:as tai apie Vilniaus ta kur Akropoly... Kur Madoj ir VCUP'e tai dar puse bieso...
Vilniaus Akropolinę parduotuvę išbraukęs iš parduotuvių sąrašo .... (net nenoriu prisimint).
Akivaizdu, kad ne į temą, bet atsiprašau morderų- pasisakysiu:
bet tai jūs ir jautrūs- gal jumim dėmesio trūksta ir jūs norit kažkokio bendravimo, patarimų, išsiliejimo pas pardavėją? O gal vistik jūs perdažnai vaikštot į žvejybos reikmenų parduotuves? Aš stengiuosi ten eit tada kada
reikia- nueinu ir nusiperku ko
man reikia,
tuo metu (nu arba planuojamai žvejybai). Aš suprantu, kad žūklės (dviračių, slidinėjimo, fotografavimo (ir kitokių iškrypimų/siauros specializacijos)) paruotuvės- tampa savotiškais klubeliais (Koto, Fabų pavyzdys)- kur pakenčiamas tik "klubelio" dalyvių ... flegmiškumas (nu kai žmogus labai lėtai, masliai renkasi prekes).
Beje iš neužknisančių pardavėjų, galiu paminėt Alių iš "prie Liubarto tilto" ir kažką iš Esmeros Maximos bazėj- bet manau, kad tai subjektyvi nuomonė, nes kiekvienas savaip renkasi prekes parduotuvėj-
vienam, patinka, kad jam siūlytų prekes ir suoktų istorijas apie rekordines žuvis, kurias "pats" pardavėja sugaudo su šituo spiningu (rite, vobleriu, valu),
kitam reikia ramybės, kad jis galėtų išsirinkti masalą (spiningą, ritę, valą) niekieno netrukdomas, o
trečiam patinka kai pats pardavėjas nutaises durną miną, vis klausia, kaip jums sekas žvejot su šituo valu (spiningu, masalu, rite)...
Bet, kaip ten bebūtų- kažkaip nebenervija manęs pardavėjai paskutinius pora metų... Gal todėl, kad aš į parduotuves einu pokius- 5-10 kart per metus ir tik tam, kad nusipirkti to ko man reikia.
Kitavertus tai į chamiškumus a-la "šudą renkasi..." tai tikrai, kad sureaguočiau išėjimu pro duris (jokiu būdu nesiginčyčiau- bo su protiškai neygaliais ginčytis neverta niekada)...