Kimba. Tiesiog reikai pasirinkti tinkama masala ir tinkama vietaslipas rašė:o pietuose nekimba upetakiai nei ant spoino nei ant musiu:(Ignelis rašė:viskas ten gerai su tais ezerais siauriau....![]()
gaudom paaunam..., liux

Kimba. Tiesiog reikai pasirinkti tinkama masala ir tinkama vietaslipas rašė:o pietuose nekimba upetakiai nei ant spoino nei ant musiu:(Ignelis rašė:viskas ten gerai su tais ezerais siauriau....![]()
gaudom paaunam..., liux
As kiek esu pagaves upetakiu ant voblerio tai visi buvo upetakio imitacija.daskevic rašė:Sveikas, Dramenietinoriu patarimo paklausti, gyveni nelabai toli manes ir vietos panasios. apie menesis laiko kaip pradejau gaudyti upetakiu, bet didesnio kaip 35 cm nepasitaike, naudoju blizkutes ir mepsiukus, gal kokiu vobleriuku patartum?
vietos tinkamos pas mane ir masalus zinau:P dramenas nuo manes pakankamai toli kad situacija skirtusi;)Džiunglių Šniūrs rašė:Kimba. Tiesiog reikai pasirinkti tinkama masala ir tinkama vietaslipas rašė:o pietuose nekimba upetakiai nei ant spoino nei ant musiu:(Ignelis rašė:viskas ten gerai su tais ezerais siauriau....![]()
gaudom paaunam..., liux
vobleriai tinka ivairus, nuo ryskiu aky rezenciu iki pasteliniu spalvu, dydziai ivairus nuo 4cm iki 9cm aisku priklauso daug nuo metu laiko bet voblerius mazai naudoju del numetamo atstumoDžiunglių Šniūrs rašė:As kiek esu pagaves upetakiu ant voblerio tai visi buvo upetakio imitacija.daskevic rašė:Sveikas, Dramenietinoriu patarimo paklausti, gyveni nelabai toli manes ir vietos panasios. apie menesis laiko kaip pradejau gaudyti upetakiu, bet didesnio kaip 35 cm nepasitaike, naudoju blizkutes ir mepsiukus, gal kokiu vobleriuku patartum?
Pasakyk kurioj vietoj esi, gal esu zvejojes kur netoli
As ne is Bergeno, bet teko zvejoti ten ne karta. Renkiesi ne tas vietas. Ziurek kada vanduo kyla. Cia tau ne siaure, kad kiek meti tiek traukimasas rašė:sveiki, kas is bergeno? nesuprantu, buvau siauriau , menkes traukdavau nuo kranto jomajo, o cia nors ir gyliai dideli prie krantu ir nieko, nei vienos menkes. kas gali paaiskint? jos toliau laikosi ar vietas ne tas renkuosi?
ma-rius rašė:Džiunglių Šniūrs rašė:Kur kolegos zvejai dinge?
Gal kas ant silkiu vaziuojat siuo metu? Rytoj galvoju i Horten vaziuoti, tai idomu kaip kliovas su silkem.[/quot
kokiu metu laiku geriausiai ima silke ir ant ko jus jas gaudot. Nes cia prie musu maciau kad jos plaukioja bet nesu pagaves nei vienos. Ir sistemeles ivairiausias isbandziau, bet rezultatas nulinis
Zinau apie 200km nuo Drammen kas valti nuomoja ir irankius jei reikia.Džiunglių Šniūrs rašė:Aš ir buvau pastebejas praeita vasara, gIgnelis rašė:ar kas esat vasara palijas gaude is valties...? nes upetakius begaudant ezher maciau lyg buvo atsivijusios blizge kelis kartus...ar man ten pasivaideno ir jos tepa slides vasaros metu ish ezeru...
alvojau kad man vaideas (-: Beje gal kas apie Drammen Oslo ar dar koks +- 100 km zinot kas valti nuomuoja?