Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #298482   Džiunglių Šniūrs
 12 Rgp 2011 23:26
slipas rašė:
Ignelis rašė:viskas ten gerai su tais ezerais siauriau.... :) :gutgut gaudom paaunam..., liux ;-)
o pietuose nekimba upetakiai nei ant spoino nei ant musiu:(
Kimba. Tiesiog reikai pasirinkti tinkama masala ir tinkama vieta ;-)
 #299447   daskevic
 19 Rgp 2011 08:09
Sveikas, Dramenieti :) noriu patarimo paklausti, gyveni nelabai toli manes ir vietos panasios. apie menesis laiko kaip pradejau gaudyti upetakiu, bet didesnio kaip 35 cm nepasitaike, naudoju blizkutes ir mepsiukus, gal kokiu vobleriuku patartum?
 #299486   Ignelis
 19 Rgp 2011 13:00
vobleris nesustambins zuvies.... ;-) paprasciausiai kaikuriuose upeliuose didesniu nera ir tenka su tuo susitaikyti.... ;-) jeigu susisiekima turi su ezheru ar fiordu. stambesnio laimikio galima tiketis esant aukshtam vandens lygiui... :gutgut tada i upeles sulenda ir didesni upetakiai ish ezheru, ar slakiai/lasiai is fiordo...
 #299576   Džiunglių Šniūrs
 20 Rgp 2011 00:43
daskevic rašė:Sveikas, Dramenieti :) noriu patarimo paklausti, gyveni nelabai toli manes ir vietos panasios. apie menesis laiko kaip pradejau gaudyti upetakiu, bet didesnio kaip 35 cm nepasitaike, naudoju blizkutes ir mepsiukus, gal kokiu vobleriuku patartum?
As kiek esu pagaves upetakiu ant voblerio tai visi buvo upetakio imitacija.
Pasakyk kurioj vietoj esi, gal esu zvejojes kur netoli ;-)
 #299581   daskevic
 20 Rgp 2011 08:28
sory, dramenieti, sumaisiau Dramena su Dalenu :( as esu Vinje komune, oyfjell. cia apie 800metru virs juros lygio, ezerai pratekantys, bet greiciausiai kad didesniu upetakiu cia ir nera :( sendien esu Skiene, tad leksim skumbriu ''plot apie laimikius parasysiu vakare sendien ;uolrait
 #300299   slipas
 23 Rgp 2011 19:51
Džiunglių Šniūrs rašė:
slipas rašė:
Ignelis rašė:viskas ten gerai su tais ezerais siauriau.... :) :gutgut gaudom paaunam..., liux ;-)
o pietuose nekimba upetakiai nei ant spoino nei ant musiu:(
Kimba. Tiesiog reikai pasirinkti tinkama masala ir tinkama vieta ;-)
vietos tinkamos pas mane ir masalus zinau:P dramenas nuo manes pakankamai toli kad situacija skirtusi;)
 #300301   slipas
 23 Rgp 2011 20:04
Džiunglių Šniūrs rašė:
daskevic rašė:Sveikas, Dramenieti :) noriu patarimo paklausti, gyveni nelabai toli manes ir vietos panasios. apie menesis laiko kaip pradejau gaudyti upetakiu, bet didesnio kaip 35 cm nepasitaike, naudoju blizkutes ir mepsiukus, gal kokiu vobleriuku patartum?
As kiek esu pagaves upetakiu ant voblerio tai visi buvo upetakio imitacija.
Pasakyk kurioj vietoj esi, gal esu zvejojes kur netoli ;-)
vobleriai tinka ivairus, nuo ryskiu aky rezenciu iki pasteliniu spalvu, dydziai ivairus nuo 4cm iki 9cm aisku priklauso daug nuo metu laiko bet voblerius mazai naudoju del numetamo atstumo
 #315411   masas
 30 Spa 2011 11:36
sveiki, kas is bergeno? nesuprantu, buvau siauriau , menkes traukdavau nuo kranto jomajo, o cia nors ir gyliai dideli prie krantu ir nieko, nei vienos menkes. kas gali paaiskint? jos toliau laikosi ar vietas ne tas renkuosi?
 #316061   Džiunglių Šniūrs
 03 Lap 2011 00:46
masas rašė:sveiki, kas is bergeno? nesuprantu, buvau siauriau , menkes traukdavau nuo kranto jomajo, o cia nors ir gyliai dideli prie krantu ir nieko, nei vienos menkes. kas gali paaiskint? jos toliau laikosi ar vietas ne tas renkuosi?
As ne is Bergeno, bet teko zvejoti ten ne karta. Renkiesi ne tas vietas. Ziurek kada vanduo kyla. Cia tau ne siaure, kad kiek meti tiek trauki ;-)
 #331812   masas
 08 Sau 2012 18:40
sveiki, kal kooperuojames kokiam sestadieniui paribacint? nerandu kolegu zveju, vienam neidomu ;-)
 #332496   Flash
 10 Sau 2012 23:14
sveiki, gal kas nors esate Sør Varanger komunoje? :)
 #332923   Memelis
 12 Sau 2012 10:46
Sveiki. Chebra kviečia paviešėt Norvegijoj, Narvike. Turi ir katerį. Tai gal kas galėtų patart kada geriausiai ten važiuot, ką ten galima pagaut, kokius įrankius imt, ar reik kokių leidimų ir t.t. ir panašiai? Iš anksto dėkuj.
 #340316   andrius88
 08 Vas 2012 15:22
planuoju si savaitgali vaziuot ant ledo i oslo fiordo ilanka (Vinterbro miestelyje) Ar kas jau siemet ten zvejojot? gal patartumet kokio storio valas geriausiai tiktu poledinei menkiu zuklei?
 #346660   ma-rius
 29 Vas 2012 20:34
[quote="Džiunglių Šniūrs"]Kur kolegos zvejai dinge?
Gal kas ant silkiu vaziuojat siuo metu? Rytoj galvoju i Horten vaziuoti, tai idomu kaip kliovas su silkem.[/quot

kokiu metu laiku geriausiai ima silke ir ant ko jus jas gaudot. Nes cia prie musu maciau kad jos plaukioja bet nesu pagaves nei vienos. Ir sistemeles ivairiausias isbandziau, bet rezultatas nulinis
 #346782   simask
 29 Vas 2012 22:53
sveiki gal galit parekomenduoti kokia vieta kur atskridus savaitgaliui 2-3dienom butu galima pagaudyti dideliu menkiu is laivo,ir kokios butu kainos viesbucio ir laivo?Gal kas is zemieciu uzsiimat tuo,ar pazystat gera gida?
 #349475   Dovyzdas
 08 Kov 2012 23:28
sveiki gal galetumet patart kaip zwejot norwegijoj pirma kart waziuoju busiu melbu saloj kokios ten zuwis kimba ir kokiu budu ten zwejot dekui uz informacija :)
 #354437   Miron
 24 Kov 2012 15:50
Demesio! Skubiai! Dar yra 1 vieta!

Atsilaisvino 1 vieta i zvejyba Norvegijoje. Isvykstame kovo 28, griztame balandzio 8d, 7 zvejybos dienos vietoje:
http://www.soroy-havfiskesenter.no/LT.html
Keliones privalumai: vaziuoja puiki linksma kompanija, nuostabus gamtovaizdis, zuvys - kaip is fantastiniu zvejo sapnu, neisdildomi ispudziai ir kt :) Kam idomu rasykite i AZ
 #356502   codhunter
 29 Kov 2012 23:49
Sveiki, kas nori Norvegijoje pazvejot? Gyvenu cia saloje, yra kateris, valtis.
Beje, atostogausiu Lietuvoje, o balandzio 9d vaziuosiu atgal - yra vietos masinoje, nes vaziuoju vienas.
Atgal iki oro uosto nuvesiu. Nakvine parupinsiu. Rasykit az arba gmail ar facebook ar sms.
codshunter@gmail.com, http://www.facebook.com/norvegijoszvejyba, +37065484860, +4796804864
 #358759   Džiunglių Šniūrs
 04 Bal 2012 23:02
Silke geriausiai man eina lapkricio - gruodzio menesiais, pries nedidele salna sutemus. Buvo, kad per vakara istraukiau 35 kg. silkes. Gaudau ant girlendos.
ma-rius rašė:
Džiunglių Šniūrs rašė:Kur kolegos zvejai dinge?
Gal kas ant silkiu vaziuojat siuo metu? Rytoj galvoju i Horten vaziuoti, tai idomu kaip kliovas su silkem.[/quot

kokiu metu laiku geriausiai ima silke ir ant ko jus jas gaudot. Nes cia prie musu maciau kad jos plaukioja bet nesu pagaves nei vienos. Ir sistemeles ivairiausias isbandziau, bet rezultatas nulinis
 #364043   codhunter
 19 Bal 2012 01:41
Džiunglių Šniūrs rašė:
Ignelis rašė:ar kas esat vasara palijas gaude is valties...? nes upetakius begaudant ezher maciau lyg buvo atsivijusios blizge kelis kartus... :roll: ar man ten pasivaideno ir jos tepa slides vasaros metu ish ezeru...
Aš ir buvau pastebejas praeita vasara, g
alvojau kad man vaideas (-: Beje gal kas apie Drammen Oslo ar dar koks +- 100 km zinot kas valti nuomuoja?
Zinau apie 200km nuo Drammen kas valti nuomoja ir irankius jei reikia.
 #367906   Rimtas
 28 Bal 2012 17:15
Sveiki žvejai,
Netikėtai atsilaisvino dvi vietos į kelionę šiaurės Norvegijoje žvejybai jūroje (menkės, jūrų vilkai, jūros ešeriai, galbūt ir uotas...).
Žvejybos bazė - Mefjordvaer - į kurią užsakyti siam laikotarpiui vietas reikia mažiausiai prieš metus. Išvažiuojame gegužės 07 d. (iš Vilniaus ar Kauno), grįžtame gegužės 18 d.
Žvejoti važiuojame 2011 metų kemperiu. Visa kelionės kaina gaunasi apie 3000,- Lt.
Su žvejybos iranga ir apranga padėsim.
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/s-k-u-b ... 07464.html
 #376412   Dusia
 27 Geg 2012 16:54
Buvau ir as siandien per pietus nulekes upetakiu paerzint.Kibimu gal 20 vnt.,bet kad visi labai jau smulkus 20-35 cm.
Paveikslėlis nedidukai ,bet priesinasi smagiai
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Kartais smagu pazvejot ir tokius :-D
 #376718   martiz-zz
 28 Geg 2012 22:53
gal kas yra buves Andøy saloi? butu idomu pabendrauti, gal i pm parasysit jai kas buvot? ;uolrait
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 28
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė