Nenusivyliau ir aš kolkas japonu. Na yr keletas neprakalbintų kad ir tų pačių LC Pointeriukų. Na nesurandu rakto kai kuriom spalvom nors tu ką. Dažniau reiks keist telkinius su įvairaus skaidrumo undenėliu. Turėtų atsirakint. Dar pvz. Greidi Gutsikai ne visi atrakinti, Juozukai, StrikePro, net ir Megabasai. Manau irgi šaknys ne tame, kad jie nedirba ir zuvęs nevylioja, bet matomai ne ten ir ne tuo laiku arba ne taip

aš juos naudoju. Nieko, prakalbinsiu

Pagrinde visus perku tik išklausęs daugelio nuomones apie vieną ar kitą tam tikro gamintojo modelį. Dauguma atvejų neapvilia, pasiteisina. Kas neprilimpa- išleidžiu kitiems (labai dažnai net

gaudančius, tačiau jau pabodusius man pačiam). Tačiau karts nuo karto nuperku vieną kitą labai jau patikusį man pačiam ir ne taip žinomo gamintojo kloną, panašų kaip du vandens lašai į originalą. Norisi gi išbandyt

Bet po kiek laiko juos atiduodu anūkui, kitam kokiam pradedančiam ribokui ar panaudoju pats kokiuose šabarkštynuose, nes jie būna žymiai pigesni, nei originalai. Bet ir aš pritarčiau Menkei, kad kol kas už japonukus, nieko nematau geriau.