Gal kam pravers, šiek tik info apie voblerių gamybą 
http://www.2shared.com/document/G-CIh3V ... es_BB.html

http://www.2shared.com/document/G-CIh3V ... es_BB.html
vedrodeli padariau is maisituvo apdailos kuri sukasi ant ekscentriko sriegio ta apdaila is kietos bronzos dengta hromu , poliruoti nereikia to blizgancio pavirsio ji reikia saugot kad nesubraizyti kol gaminisavas rašė: Tiesa, kaip veidrodi padarai: na kas per metalas, kaip poliruota, kuom dengta?
P.p.s. Ten i duona ismeiges
savas rašė:kaip ta skardele ant varzto spaudi (turbut guma spaustuvuose?)
kad tas pats biesas nevisai sutinku , buna kad aviza gera volframine o kabliukas nekokybiskas , draugas nesenei pirkta aviza trauke nedidelius karsiukus tai kabli reikejo palenkti i virsu nes atsilenkdavo nuo traukiamos zuvies.savas rašė:Tuo labiau, kad jos tiksliai tas pats biesas, tik apsukresniu bicu primandravotos.
Nors pamascius - kol visi PVMai ir kitokie nalogai susikaupia - nieko pigiau ir nesigauna. Na nebent, kai pats daraisi.
apie tai net nepagalvojau kad gali sutrupeti ,nesu nei karto dares formu , jei kaskas tai jau bande ir sutrupejo tai gal ir man sutrupessavas rašė:P.s. O volframine aviza nesutrupes?
Ne grožyje esmė (jei pačiam žvejui estetika ypatingai nerūpi), o svarbu kaip dirba ir elgiasi vobleris vundeny :Dernis9112 rašė:Mano pirmasis pačio pasidarytas vobleris, ne pats gražiausias, bet...
ant galvakablio balta porėta guma? kokia zuvi gaudai tokiais lengvais?savas rašė:Na truputi reik atnaujint galvakabliu dezute. Nezinau kiek sveria, ale is praktikos zinau, kad pats tas mano gaudymo budui.
paties atlikti darbai: sumontuota ant kabliuko grandinėlė; uždėtas ryškus, tamsoje šviečiantis (žaliai ir morkavai) vilioklis, išlankstytas grandinėlės segtukas. Blizgutė kaip pavyzdys, kam skirta ši grandinėlė, nes kai tik prieina manoji vis pakomentuoja, kad gražūs auskaraimedvis rašė:spiridonai kur cia savadarbis masalas? grandinele, tas kas ant kabliuko , blizge ?
Tikrai įdomi ir verta dėmesio sistemėlesavas rašė:...Tik mazas pastebejimas - kadangi visa sistema super plona, tai pavadeli su kabliu geriau rist pinto valo, nes paskutiniu metu buvo mase "nupjautu" kibimu - tik "linkt" ir is karto palaidas valas. Tokia dura lydekiokai domisi tikrai...
Na plaukia kaip ir normaliai, vinguriuoja, nešliaužia paviršiumRapolas rašė:Ne grožyje esmė (jei pačiam žvejui estetika ypatingai nerūpi), o svarbu kaip dirba ir elgiasi vobleris vundeny :Dernis9112 rašė:Mano pirmasis pačio pasidarytas vobleris, ne pats gražiausias, bet...
Mano supratimu kabliukai per maži, nebent pats vobleris pasunkintas (subalansuotas) teisingai.
p.s.: tęsk eksperimentus, įdomus užsiėmimas
Balansavimas yra labai plati ir neišsemiama (turbūt) tema...ernis9112 rašė: Na plaukia kaip ir normaliai, vinguriuoja, nešliaužia paviršiumtik norėčiau sužinoti, o kaip balansuoti šitą daiktą? Labai įdomu