Gal kam pravers, šiek tik info apie voblerių gamybą 
http://www.2shared.com/document/G-CIh3V ... es_BB.html
http://www.2shared.com/document/G-CIh3V ... es_BB.html

vedrodeli padariau is maisituvo apdailos kuri sukasi ant ekscentriko sriegio ta apdaila is kietos bronzos dengta hromu , poliruoti nereikia to blizgancio pavirsio ji reikia saugot kad nesubraizyti kol gaminisavas rašė: Tiesa, kaip veidrodi padarai: na kas per metalas, kaip poliruota, kuom dengta?
P.p.s. Ten i duona ismeiges
savas rašė:kaip ta skardele ant varzto spaudi (turbut guma spaustuvuose?)
ta skardele su medvarsciu spaudziau spautuvuose ant lentos bet labai svelniai nes amarkiau peverzus sriegis ja praduria kiaurai ,svelniai paspaudus spaustuvu dabaigiu braukidamas pirsto nagu . koks skardeles storis negaliu pasakyti nes reikia mikrometro , jos storis maziau nei 0,1kad tas pats biesas nevisai sutinku , buna kad aviza gera volframine o kabliukas nekokybiskas , draugas nesenei pirkta aviza trauke nedidelius karsiukus tai kabli reikejo palenkti i virsu nes atsilenkdavo nuo traukiamos zuvies.savas rašė:Tuo labiau, kad jos tiksliai tas pats biesas, tik apsukresniu bicu primandravotos.
Nors pamascius - kol visi PVMai ir kitokie nalogai susikaupia - nieko pigiau ir nesigauna. Na nebent, kai pats daraisi.

apie tai net nepagalvojau kad gali sutrupeti ,nesu nei karto dares formu , jei kaskas tai jau bande ir sutrupejo tai gal ir man sutrupessavas rašė:P.s. O volframine aviza nesutrupes?

Ne grožyje esmė (jei pačiam žvejui estetika ypatingai nerūpi), o svarbu kaip dirba ir elgiasi vobleris vundeny :Dernis9112 rašė:Mano pirmasis pačio pasidarytas vobleris, ne pats gražiausias, bet...
ant galvakablio balta porėta guma? kokia zuvi gaudai tokiais lengvais?savas rašė:Na truputi reik atnaujint galvakabliu dezute. Nezinau kiek sveria, ale is praktikos zinau, kad pats tas mano gaudymo budui.
paties atlikti darbai: sumontuota ant kabliuko grandinėlė; uždėtas ryškus, tamsoje šviečiantis (žaliai ir morkavai) vilioklis, išlankstytas grandinėlės segtukas. Blizgutė kaip pavyzdys, kam skirta ši grandinėlė, nes kai tik prieina manoji vis pakomentuoja, kad gražūs auskaraimedvis rašė:spiridonai kur cia savadarbis masalas? grandinele, tas kas ant kabliuko , blizge ?
Tikrai įdomi ir verta dėmesio sistemėlesavas rašė:...Tik mazas pastebejimas - kadangi visa sistema super plona, tai pavadeli su kabliu geriau rist pinto valo, nes paskutiniu metu buvo mase "nupjautu" kibimu - tik "linkt" ir is karto palaidas valas. Tokia dura lydekiokai domisi tikrai...
Na plaukia kaip ir normaliai, vinguriuoja, nešliaužia paviršiumRapolas rašė:Ne grožyje esmė (jei pačiam žvejui estetika ypatingai nerūpi), o svarbu kaip dirba ir elgiasi vobleris vundeny :Dernis9112 rašė:Mano pirmasis pačio pasidarytas vobleris, ne pats gražiausias, bet...
Mano supratimu kabliukai per maži, nebent pats vobleris pasunkintas (subalansuotas) teisingai.
p.s.: tęsk eksperimentus, įdomus užsiėmimas
Balansavimas yra labai plati ir neišsemiama (turbūt) tema...ernis9112 rašė: Na plaukia kaip ir normaliai, vinguriuoja, nešliaužia paviršiumtik norėčiau sužinoti, o kaip balansuoti šitą daiktą? Labai įdomu