Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #344706   Vitolis
 23 Vas 2012 23:42
Hookaz rašė:pradzioj ir man tie evos galai labai baisiai i aki krito dabar pripratau ir norma
Nifiga ans man nemaišo tas evos pampalas. Man net gražiau :) O gražiausias, tai Finezos rankenos galas su logotipu :-D
 #344962   jebus
 24 Vas 2012 15:58
Sveiki. Gal kam teko zvejoti ar bent rankose palaikyti Lamiglas MBS 86 M ? Su amerikonais dar neteko susidurti tai domina ar realiai atitinka deklaruojamos masalo svorio ribos (10,5-21g). Ir apskritai ar sioje kainu kategorijoje (~400lt) amerikonai yra verti demesio kainos/kokybes atzvilgiu?
 #345018   Liudovik
 24 Vas 2012 19:26
jebus rašė:Sveiki. Gal kam teko zvejoti ar bent rankose palaikyti Lamiglas MBS 86 M ? Su amerikonais dar neteko susidurti tai domina ar realiai atitinka deklaruojamos masalo svorio ribos (10,5-21g). Ir apskritai ar sioje kainu kategorijoje (~400lt) amerikonai yra verti demesio kainos/kokybes atzvilgiu?
Amerikieciu gaminami kotai(G.Loomis, St. Croix etc) turiu daug galios rezervo, o tokioj kainu kategorijoj rekomenduociau is Avid serijos pasiziuret St.Croix spiningiuka, o ne Lamiglas, siaip visu pirma ka tu su juo darysi: gumomis dzigausi, tvicinsi vobleriais ar dar ka?
 #345020   jebus
 24 Vas 2012 19:41
Liudovik rašė:...ka tu su juo darysi...
Renkuosi lengva spininga ezerinems lydekoms. Sunkiausi svoriai: 18g vartikles, labiausiai besipriesinantys masalai: 3nr sukres ir crankai iki 7cm. Tvicint nesiruosiu (neveltui mineto spiningo ilgis 8'6'', bet idealiausia butu ~2,40). Avido kaina jau ne studento kisenei 'viarkt .
 #345024   Tadunce
 24 Vas 2012 20:03
O, Jėbau :-D
Pagooglinus išmetė, kad lo lamiko kaina ~400+, tai nedaug skiriasi nuo avidų, kaip pvz...
 #345036   SauliusM
 24 Vas 2012 20:37
jebis, o dzigaut dzigausi ar tik sukrem, vartiklem ir crankais gaudysi? siaip tai tie lamikai po 400 tai taipsakant, as tai tikrai geriau pataupyciau dar iki pavasario papildoma simta ar du ir datraukciau iki avido. nes bus paskui kad 400 i bala ismetei.
beje, yra visai padori st.croix mojo bass serija ir kainuotu net pigiau nei lamikas. ar wildriveris koks gal. jo, as gal uz wildriveri balsuociau jei su pinigu sunku.
 #345118   Kleckas1978
 25 Vas 2012 00:08
Sauliau o tu be croixu kanors matai ar siuo momentu tik jie tau galvoj????? nes kiek zinuciu ir tik tu vienas piskini - croix croix croix - vemt jau norisi nuo to croix, pats kazkada zadejau ziuret croixa bet po to kiu reklamu vemt norisi nes be croixo nebesimato forume nieko nes tik kazkas bando kazka parasyt iskart sumali su s.... tipo ale croix geriausias - ar ne reiktu apsiraminti?????
man PVZ Mistrall shogun 2.90 ilgio ir 15-45 ismetimo kotas super duper ir geresnio neteko rankoj laikyti nes net uz 70-80m atstumo kiekviena eseriuko 10cm jauciu kibtelejima ir ar dugnas kietas ar minkstas ir t.t. o su kaikureis "super" kotais iki to net nebuvau priartejes iki tokio jautrumo taip kad tas croix tikrai ne kazkas ypatingo ir atsirastu visada alternatyvu tik reikia apsidairyti , bet ka cia tau pasakoti - akivaizdziai matosi kad esi propaguotojas - kuris "galbut gauna uz gera kaina produkcija" ir vien del to ir kitiem ja stume :idea:
tai tik mano asmeninis pamastymas nes as kitaip negaliu suprast Sauleno amzino garbinimo butenmt Croix kotu :idea:
 #345135   Marius1
 25 Vas 2012 08:21
Kleckas1978 rašė:Sauliau o tu be croixu kanors matai ar siuo momentu tik jie tau galvoj????? nes kiek zinuciu ir tik tu vienas piskini - croix croix croix - vemt jau norisi nuo to croix, pats kazkada zadejau ziuret croixa bet po to kiu reklamu vemt norisi nes be croixo nebesimato forume nieko nes tik kazkas bando kazka parasyt iskart sumali su s.... tipo ale croix geriausias - ar ne reiktu apsiraminti?????
man PVZ Mistrall shogun 2.90 ilgio ir 15-45 ismetimo kotas super duper ir geresnio neteko rankoj laikyti nes net uz 70-80m atstumo kiekviena eseriuko 10cm jauciu kibtelejima ir ar dugnas kietas ar minkstas ir t.t. o su kaikureis "super" kotais iki to net nebuvau priartejes iki tokio jautrumo taip kad tas croix tikrai ne kazkas ypatingo ir atsirastu visada alternatyvu tik reikia apsidairyti , bet ka cia tau pasakoti - akivaizdziai matosi kad esi propaguotojas - kuris "galbut gauna uz gera kaina produkcija" ir vien del to ir kitiem ja stume :idea:
tai tik mano asmeninis pamastymas nes as kitaip negaliu suprast Sauleno amzino garbinimo butenmt Croix kotu :idea:
Saulius pasako savo nuomonę, kas tame blogo :donknow'
O vat, jei tokie kaip tu, dažniau pareikštų nuomonę, tai forume ne vien croixai puikuotusi :ks> ir daugiau sužinotumėm apie kitus kotus
Tarp kitko kažkokį Mistrall prieš metus teko čiupinėt parduotuvėj, tai tikrai labai smagus pasirodė :gutgut , ir kaina demokratiška buvo
 #345160   SauliusM
 25 Vas 2012 11:43
Kleckai, visu pirma is trituruso as jokiu nuolaidu negaunu ir nereik manes kaltint tuom ir is dabar turimu 4 kroiksu trituruse pirkau tik 2... Kitas dalykas jei maziau tryda leistum tai pamatytum, kad as rases prirases ne viena kart ir apie kitokius kotus. Ir dar, as nekaltas, kad is amerikonisku kotu kaip kad lumis, lamiglas, kroiks ar talon koks ta pacia kokybe pas kroiksa gauni uz zemiausia kaina.
 #345176   jebus
 25 Vas 2012 12:56
SauliusM rašė:...siaip tai tie lamikai po 400 tai taipsakant...
Ta ir norejau suzinoti. O is Norstream kazkaip nieko tenkinancio norimas charakteristikas nemaciau. Dar vienas variantas - Fujitsu Shogun.
 #345179   SauliusM
 25 Vas 2012 13:09
fujitsu shogun visai padorus kotai kaip uz savus pinigus. nors aisku klausimas uz kokius pinigus tu ana pirkt nori, nes buvo teke man ju kazkur ir visai neprotingom kainom uzmatyt.
 #345183   jebus
 25 Vas 2012 13:19
Internete stovi po ~400. Kuriose Vilniaus parduotuvese teko ju matyt?
 #345187   SauliusM
 25 Vas 2012 13:24
jebus rašė:Internete stovi po ~400. Kuriose Vilniaus parduotuvese teko ju matyt?
Vilniuj jau senokai nemaciau, kazkada zirmunuose kareiviu gatvej prie makdonaldo parduotuvej buvo, bet as ten jau belekiek metu nebuves ir ar ta parduotuve ten isvis dar yra net nezinau...
 #345203   Vegys
 25 Vas 2012 15:03
Mariksas yra, niekur nedingęs :) Tiek Kareivių gatvėje, tiek už Senukų Ukmergės gatvėje.
O ar turi Fujitsu Shogun - nežinau. Šiaip tai Fujitsu produkcija prekiauja ... Kažkada ten ir Shogun žiūrinėjęs, pernai Fujitsu feederį čiupijau (kaina netiko).
 #345238   Jurginas
 25 Vas 2012 17:57
Kleckas1978 rašė:Sauliau o tu be croixu kanors matai ar siuo momentu tik jie tau galvoj????? nes kiek zinuciu ir tik tu vienas piskini - croix croix croix - vemt jau norisi nuo to croix, pats kazkada zadejau ziuret croixa bet po to kiu reklamu vemt norisi nes be croixo nebesimato forume nieko nes tik kazkas bando kazka parasyt iskart sumali su s.... tipo ale croix geriausias - ar ne reiktu apsiraminti?????
Tai kad po naujos croixų kainos politikos trituruse, sunku Lietuvoj surast geresnį kainos/kokybės santykį už kryžius.
 #345354   vk
 25 Vas 2012 22:19
Fabai rašė:Banax koteliai
Kur internete pažiūrėti gamintojo katalogą?
 #345641   Evaldas Z
 26 Vas 2012 23:37
Vegys rašė:Mariksas yra, niekur nedingęs :) Tiek Kareivių gatvėje, tiek už Senukų Ukmergės gatvėje.
O ar turi Fujitsu Shogun - nežinau. Šiaip tai Fujitsu produkcija prekiauja.
turi shogun kareiviu gatvej. ciupinau pries koki menesi laitukus. del kitu nzn, bet butent laitukas berods iki 11g. likes buvo paskutinis ir tokiu, pasak pardavejo, daugiau pas juos nebebus, nes vietoj jo isleidziamas kazkoks kitas modeliukas panasios gramaturos. kadangi Triturus neturejo norimo ilgio unitros, tai iki kol atsives, kratau viska is eiles progai pasitaikius tikedamasis stebuklo :-D
 #345667   SauliusM
 27 Vas 2012 09:27
nu vat Fujitsu laitukas tai kaka girdejau... gytis berods buvo nusipirkes, tai gal papasakos ispudzius detaliau...
 #345711   shelwius
 27 Vas 2012 10:37
dėl laito Fujitsu Shogun nežinau, bet va galingesnis modelis (iki 42g) tikrai neblogas spinas savo darbinėm sąvybėm, pakankamai jautrus, smagiai amortizuoja žuvį. Kas užkliūna- tai ilgoka rankena ir galėtų truputuką lengvesnis būt.
 #345715   SauliusM
 27 Vas 2012 10:45
tas iki 42gr tai jau beveik "legendinis" :lol: jei paieska pasinaudot, tai apie ji rasyta prirasyta jau buvo.
 #345734   SauliusM
 27 Vas 2012 11:10
man tai nauji shogunai su uzmetimais iki 60, 90, 120gr idomus. jauciu reiks nulekt kada i ta Mariksa pasidairyt, gal koki menkini kota nugriausiu netycia. nors vistiek vidinis balsas man kazkodel sako kad geriau wildriveri iki 2 oz imt... :-D bet nu kiek tu kroiksu galima turet. va ir Kleckas jau pyksta ant manes uz kroiksus. :lol:
 #345749   vk
 27 Vas 2012 11:32
SauliusM rašė:... :-D bet nu kiek tu kroiksu galima turet. va ir Kleckas jau pyksta ant manes uz kroiksus. :lol:
:ks> Pateik išsamų turimų kotų sąrašą, tada mes pagrįstai nuspręsime, ką tau dabar pirkti. :-D ;;yel
 #345751   SauliusM
 27 Vas 2012 11:38
vk rašė:
SauliusM rašė:... :-D bet nu kiek tu kroiksu galima turet. va ir Kleckas jau pyksta ant manes uz kroiksus. :lol:
:ks> Pateik išsamų turimų kotų sąrašą, tada mes pagrįstai nuspręsime, ką tau dabar pirkti. :-D ;;yel
siuo metu turiu:
AS86MHF2
AVS90MLF2
LES70MF2
MBGC74MM

dar ant 4 esu aki padejes bet vis bandau save atkalbet, kad tie butu naudojami karta nu du kart metuose ir kad gal del tiek tai uzteks ir pigesniu turimu biudzetiniu variantu... :lol:

cia tik del kroiksu, jei del visu turimu kotu tai taip is atminties nesurasysiu. nes reiktu daryt sodyboj ir tamsiajam kambariuke inventorizacija. cia kazkada buvau berods 16 vnt suskaiciaves. bet kazkas jau lyg ir keites po to...
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė