Nifiga ans man nemaišo tas evos pampalas. Man net gražiauHookaz rašė:pradzioj ir man tie evos galai labai baisiai i aki krito dabar pripratau ir norma

Nifiga ans man nemaišo tas evos pampalas. Man net gražiauHookaz rašė:pradzioj ir man tie evos galai labai baisiai i aki krito dabar pripratau ir norma
Kamscio sutaupe prancuzai ir paprase kaina pamazintHookaz rašė:bet cia naujas kazkoks ar jau senas labai? nes www kataloga paziurejau nematau tokio...man tai visai patikti dizainas
Amerikieciu gaminami kotai(G.Loomis, St. Croix etc) turiu daug galios rezervo, o tokioj kainu kategorijoj rekomenduociau is Avid serijos pasiziuret St.Croix spiningiuka, o ne Lamiglas, siaip visu pirma ka tu su juo darysi: gumomis dzigausi, tvicinsi vobleriais ar dar ka?jebus rašė:Sveiki. Gal kam teko zvejoti ar bent rankose palaikyti Lamiglas MBS 86 M ? Su amerikonais dar neteko susidurti tai domina ar realiai atitinka deklaruojamos masalo svorio ribos (10,5-21g). Ir apskritai ar sioje kainu kategorijoje (~400lt) amerikonai yra verti demesio kainos/kokybes atzvilgiu?
Renkuosi lengva spininga ezerinems lydekoms. Sunkiausi svoriai: 18g vartikles, labiausiai besipriesinantys masalai: 3nr sukres ir crankai iki 7cm. Tvicint nesiruosiu (neveltui mineto spiningo ilgis 8'6'', bet idealiausia butu ~2,40). Avido kaina jau ne studento kiseneiLiudovik rašė:...ka tu su juo darysi...
Saulius pasako savo nuomonę, kas tame blogoKleckas1978 rašė:Sauliau o tu be croixu kanors matai ar siuo momentu tik jie tau galvoj????? nes kiek zinuciu ir tik tu vienas piskini - croix croix croix - vemt jau norisi nuo to croix, pats kazkada zadejau ziuret croixa bet po to kiu reklamu vemt norisi nes be croixo nebesimato forume nieko nes tik kazkas bando kazka parasyt iskart sumali su s.... tipo ale croix geriausias - ar ne reiktu apsiraminti?????
man PVZ Mistrall shogun 2.90 ilgio ir 15-45 ismetimo kotas super duper ir geresnio neteko rankoj laikyti nes net uz 70-80m atstumo kiekviena eseriuko 10cm jauciu kibtelejima ir ar dugnas kietas ar minkstas ir t.t. o su kaikureis "super" kotais iki to net nebuvau priartejes iki tokio jautrumo taip kad tas croix tikrai ne kazkas ypatingo ir atsirastu visada alternatyvu tik reikia apsidairyti , bet ka cia tau pasakoti - akivaizdziai matosi kad esi propaguotojas - kuris "galbut gauna uz gera kaina produkcija" ir vien del to ir kitiem ja stume![]()
tai tik mano asmeninis pamastymas nes as kitaip negaliu suprast Sauleno amzino garbinimo butenmt Croix kotu
Ta ir norejau suzinoti. O is Norstream kazkaip nieko tenkinancio norimas charakteristikas nemaciau. Dar vienas variantas - Fujitsu Shogun.SauliusM rašė:...siaip tai tie lamikai po 400 tai taipsakant...
Vilniuj jau senokai nemaciau, kazkada zirmunuose kareiviu gatvej prie makdonaldo parduotuvej buvo, bet as ten jau belekiek metu nebuves ir ar ta parduotuve ten isvis dar yra net nezinau...jebus rašė:Internete stovi po ~400. Kuriose Vilniaus parduotuvese teko ju matyt?
Tai kad po naujos croixų kainos politikos trituruse, sunku Lietuvoj surast geresnį kainos/kokybės santykį už kryžius.Kleckas1978 rašė:Sauliau o tu be croixu kanors matai ar siuo momentu tik jie tau galvoj????? nes kiek zinuciu ir tik tu vienas piskini - croix croix croix - vemt jau norisi nuo to croix, pats kazkada zadejau ziuret croixa bet po to kiu reklamu vemt norisi nes be croixo nebesimato forume nieko nes tik kazkas bando kazka parasyt iskart sumali su s.... tipo ale croix geriausias - ar ne reiktu apsiraminti?????
man PVZ Mistrall shogun 2.90 ilgio ir 15-45 ismetimo kotas super duper ir geresnio neteko rankoj laikyti nes net uz 70-80m atstumo kiekviena eseriuko 10cm jauciu kibtelejima ir ar dugnas kietas ar minkstas ir t.t. o su kaikureis "super" kotais iki to net nebuvau priartejes iki tokio jautrumo taip kad tas croix tikrai ne kazkas ypatingo ir atsirastu visada alternatyvu tik reikia apsidairyti , bet ka cia tau pasakoti - akivaizdziai matosi kad esi propaguotojas - kuris "galbut gauna uz gera kaina produkcija" ir vien del to ir kitiem ja stume![]()
tai tik mano asmeninis pamastymas nes as kitaip negaliu suprast Sauleno amzino garbinimo butenmt Croix kotu
Kur internete pažiūrėti gamintojo katalogą?Fabai rašė:Banax koteliai
http://www.moscanella.ru/banax/products ... 9&cat=7654vk rašė:...Kur internete pažiūrėti gamintojo katalogą?..
Mes tik "rusiskas" versijas vezam nes bendra kataloga atstovauja (vos ne visai europai:) )kazkoks latvis kuris nieko nevezavk rašė:Kur internete pažiūrėti gamintojo katalogą?Fabai rašė:Banax koteliai
turi shogun kareiviu gatvej. ciupinau pries koki menesi laitukus. del kitu nzn, bet butent laitukas berods iki 11g. likes buvo paskutinis ir tokiu, pasak pardavejo, daugiau pas juos nebebus, nes vietoj jo isleidziamas kazkoks kitas modeliukas panasios gramaturos. kadangi Triturus neturejo norimo ilgio unitros, tai iki kol atsives, kratau viska is eiles progai pasitaikius tikedamasis stebukloVegys rašė:Mariksas yra, niekur nedingęsTiek Kareivių gatvėje, tiek už Senukų Ukmergės gatvėje.
O ar turi Fujitsu Shogun - nežinau. Šiaip tai Fujitsu produkcija prekiauja.
SauliusM rašė:...bet nu kiek tu kroiksu galima turet. va ir Kleckas jau pyksta ant manes uz kroiksus.
siuo metu turiu:vk rašė:SauliusM rašė:...bet nu kiek tu kroiksu galima turet. va ir Kleckas jau pyksta ant manes uz kroiksus.
Pateik išsamų turimų kotų sąrašą, tada mes pagrįstai nuspręsime, ką tau dabar pirkti.
![]()