Beje, vakar spiningaudamas plonu pintu valu nenorom priėjau atitinkamų išvadų ir pasekoje nuvyniojau jį k čiortovoj materi
Šiaip jau pirmąkart teko siųsti masalą kuo toliau (mėčiau Lukos ež. nuo lieptų išilgai kranto linijos, įstrižai ir t.t., vnž. reikėjo mest toli). Anksčiau juo teko gaudyti kur man tolimas metimas nebuvo būtinas (Neryje ieškoti pakrančių ešeriukų, BV kanaluose, tvenkiniuose, Verknėje), tai pretenzijų kaip ir nebuvo, išskyrus keletą nedickų barzdelių, bet maniau kad reikia "pašlifuoti" metimą ir viskas bus čiki.
Deja, ežere viskas kitaip. Po 6 (

) barzdų ir ženkliai sumažėjusių valo metrų nuotaikos nekokios. Tiesa, galima mest, užmest, bet labai reikia
žiūrėt kaip meti, čia jau mano problemos ir klaidos.
Oras buvo kiek vėjuotas, "atsainiau" (žiopliau ?

) sviedžiant toli lengvutį guminuką, valas išsilenkia ant vandens, masalui besileidžiant ir pajautus timpt+kertant gaunu barzdą

Apturėjau ir metant nulines sukriukes virš žolių ir iškart traukiant masalą.
Pasikartosiu- manau kad reikia žiūrėt kaip meti ir daryt tai
teisingai, bet... nuvyniojus pintuką ir palikus 0,14 mm
Gamakatsu G-line likau daugiau negu patenkintas ir nereikėjo sukt galvos dėl metimų, kirtimų, traukimų- bus ta faking barzda, ar ne ? Kyla klausimas- kam tada
stengtis kad procesas vyktų sklandžiai, jei galima
nesistengti 
Antra, man nepatiko pinto valo plūdrumas- čia nėra srovės, kuri atliktų savo darbą. (Nuriebalint, esant reikalui, mono visai nesudėtinga). Nepatiko ir užmetimo atstumas.
Manau kad pinto valo naudojimas UL ras savo vietą vietą kitur... bet ne ežere

(nors pradedu abejoti ar
išvis ras... greičiausiai pasiliksiu prie varianto "pabandžiau ir ačiū")
P.S. Jeigu klystu- prašau pataisyti