Dviejose parduotuvėse buvau ir abiejose tą patį aiškino kad nuo šiandien jau kita tvarka..

O ka man daryt? As kiaurus metus zvejoju leitej, o ji tai ieina i NDRP.hamis rašė:Ne, cia jei pats noresi. Menesiui 50lt, savaitei 30lt, parai 10lt lyg ir. Bet menesiais pigiau gausis pirktis, bent pagrindini sezona eis atzvejoti, o ziema bala nemate tu zuvu :D
tu kaip ten anu ashtriashnipiu ar shiaresnukiu ersketu...paska rašė:Jo idomu kokiu stebuklu i Atmata prileis
ir rusniskiam labiausiai verkt reik, mol net uz 50 Lt zuvies per menesy anys rukyklosna nesukisaSkumbrotas rašė:...licenzija parai net pusę pusbonkio valstybinės kainuos, kurio šiaip ten bačkom išgeriama...
Dabar jau XXI amžius, prie Smetonos ir vairuotojus ragino gert ne degtinę, o alų būnant už vairo, mol geresnė reakcija apsvaigus nuo alaus, o ne harostukasG rašė:Na, o dėl kapitalizmo ir socializmo, tai nežinau, ar "smetoninėj" Lietuvoj mano krašte tai buvo rašyta ar nerašyta taisyklė, bet tėvukas porina, kad kieno krantas to ir žuvis...
Aš tai taip supratau, kad meškeriotojo bilietas - į neišnuomotus valstybinius, leidimas - į išnuomotus ir privačius, meškeriotojo kortelė - į licenzinius. Jeigu klystu, pataisykit protingesni.SauliusM rašė: tik va kad dar kasnors man durnam isaiskintu kuom ten tas bilietas nuo leidimo skiriasi... nu niekaip neisikertu kolkas...
nu cia jau kaip ir aisku dabar viskas del bilietu ir del korteliu. bet del leidimu i tuos kur isnuomoti tai nelabai man dar aisku ar i visus isnuomotus bus galima tuos leidimus per ta Alis nusipirkt ar tik i tuos kur issinuomave veikejai sutinka kad per Alis isduodama butu ir yra savo saskaitas pateike.tukasG rašė:O va čia labai aiškiai išaiškinta kuo skiriasi meškeriotojo bilietas, meškeriotojo kortelė ir žūklės leidimas: http://www.am.lt/VI/index.php#a/11688 .
Aisku, kad įsigaliojo: http://www.nemunodelta.lt/16994/informa ... ejyba.htmlmantas60 rašė:Sveiki.Ar ysigaliojo naujas mokestis nemuno zemupyje, skirvyteje? Ejo kalbos,kad nuo balandzio bus dar kaskoks papildomas mokestis isskyrus leidimus zukliai. Aciu.
Kazkur jau teko skaityti, kad ir GA tas meskeriotojo korteles tikrinomantas60 rašė:Sveiki.Ar ysigaliojo naujas mokestis nemuno zemupyje, skirvyteje? Ejo kalbos,kad nuo balandzio bus dar kaskoks papildomas mokestis isskyrus leidimus zukliai. Aciu.
va butent del tos pacios priezasties ir buvo mano zinute:bobas rašė:Ar kas nors jau mėginote pirkti žūklės leidimą išnomuotame vandens telkinyje?
Ar pavyko? Iš visų bandytų pasirinkti rajonų, tik vieni Anykščiai ež. Ilgiui duoda įsigyti leidimą...
Kame replės?
tai speciau, jei vandens telkiniu savininkai nepateike savo banko saskaitu duuoomenu, kur pinigai turetu nukeliaut perkant leidimus i ju telkinius per Alis, tai Alis ir neduoda i tuos telkinius pirkt.SauliusM rašė:...del leidimu i tuos kur isnuomoti tai nelabai man dar aisku ar i visus isnuomotus bus galima tuos leidimus per ta Alis nusipirkt ar tik i tuos kur issinuomave veikejai sutinka kad per Alis isduodama butu ir yra savo saskaitas pateike.