Tadunce rašė: O nebandė Tavo draugas dar padžigaut virš žolių kilimo?
Ans beveik nežino, kas yra džigas, nes niekas nepaaiškino. Apart sukrių dabar gaudo su poperiais ir kitais vobleriais. Pastaraisiais metais labai pamėgo mikro masalus ir drop-shotą :-)
Tadunce rašė: Jei sakai, kad kilimas 10cm kokių nuo paviršiaus, tai teoriškai ir su poperiu nepagaudytum. Vien dėl to, kad užmetimo metu poperis kažkiek nuo smūgio panyra ir tada turėtų pasigaut kasą, o super floatingai voblikai ne. poperiai, mano galva, kur kiek giliau - 30-50cm sakykim.
Nereikia man pasakoti, kad ir slideriai bei walkeriai po užmetimo visiškai nepanyra, o su „kamštiniais“ vobleriais aš nelabai gaudau. Beje, su poperiais galima labai sėkmingai gaudyti ir dideliuose gyliuose, kad ir pvz. verdančiuose nuo aukšlių ar kito mailiaus katiluose ir t.t.
Tadunce rašė: O ir tarp lelijų vedant daug geriau walkeris arba slideris. Ramiai vedant prastumdo šonais lapus. O poperis užsikabina
Aš taip pat turiu kitų alternatyvų gaudant tarp lelijų. Jei pačiam geriau su walkeriais ir slideriais, tai nejaugi aš tave atkalbinėju. O kitam pvz. gal bus žymiai geriau su Rapala Minnow Spoon ar pan.