Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #363998   hipy
 18 Bal 2012 23:02
Diver rašė:
hipy rašė: turiu omeny rimtus aparatus su 100% blokavimo galimybe, visgi beveik visi subaru viso labo 2x2, o ne 4x4...
jei nepastebejei diskusija vyksta ne apie patrol ar land cruiser...
kalba eina, kad pas turbo subarikus yra blokuojamas galinis tiltas.
jei nepastebejai, diskusija (bent is pradziu ir is mano puses) vyko isimtinai apie ~2007 dvilitri automata legacy (koki usina Sauliukas). o jis kaip 4x4 per zemas (grynai asfaltine versija), su savo automatu zudantis visa arkliu kaimene (noretus gi traukos is asfaltines versijos), vietos jame tik dviem su kuprinem, garso izoliacija, kaip ir pas visus japonus chujova. o Sauliukas dar su tokiu pavyzdziu drysta mazdas pyzdavot, va ir gavo atoveiksmi...
 #364002   Diver
 18 Bal 2012 23:06
na mano faktoriai perkant subaru, jau antra, buvo sitie:
patikimumas, mazai genda, arba galima sakyti visai negenda.
pravazumas. pakankams mano poreikiams. nesu koks eigulys.
salyginai ekonomiska, su dujom gerai vaziuoja. 3,0 valge 15 ltr duju mieste, dabar 2,5 mieste itelpa normaliai i 12.
komfortas. outback nulis priekaistu. foresteris patenkinamai...
remonto kaina. detales vidutiniskai brangios. mazai ju reikia.
is minusu tai dizainas, ne visi servisai nori remontuoti (zvakiu keitimas linksmas dalykas), neturi elektronikos programu, kaip minejau foresterio komforto lygis. apdauzius detaliu kainos nemazos.
p.s. mano subaru.
2001 outback 3,0 benzinas dujos, automatas, europa. (parduodamas)
2006 forester 2,5 benzinas dujos, automatas, amerika. (LLBean)
Paskutinį kartą redagavo 1 Diver. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #364004   Skumbrotas
 18 Bal 2012 23:08
Šiandien forika variau ant kratytuvo, bo sekmadienį technikinis baigias, reik pasitvrkyt. 2004 metų senumo, pats 4 metus drožiu, antra TA, neskaitant registravimo. Pirmieji nesklandumai per tą laiką - reik keist stabilizatorių vidines įvores bei išilginės šakės įvores. Tai viskas po 4 metų eksplotacijos pravažiavus 80 tkm, neskaitant kad buvo keistos stabdžių kaladėlės ir tepalai, viskas kitas idealiam stovyj. Tampau iš miško tonines priekabas su malkom, nevengiu pažliugusių miško kelių, nekalbu jau apie žiemos apledėjusius kelius... Net nesiveliu į šitas diskusijas ir neįrodinėju jokių tiesų, važinėkit jus su tom mazdom ir bumeriais ir kaifuokit, o aš jau senai pastačiau gerą butelį žmogui, patarusiam subariką paimt :!: :lol: :/braj;
 #364009   hipy
 18 Bal 2012 23:13
tu lygini ne tas masinas, naujosios puse tavo pliusu nebeturi, o ir Klaipedos as miestu nevadinciau, kalbant apie kuro sanaudas, nes vilniuj ir pensininkas i tokias netilps... o ir minetas legasis tavo faktoriu visiskai neatitinka, niekas jo paskirties man taip ir neisaiskina - lyg ir sportine, bet netraukia, lyg ir padidinto pravazumo, bet pilvu sliauzioja, lyg ir normalus sedanas, bet vietos kaip kokioj mazalitrazkej...
 #364014   Diver
 18 Bal 2012 23:19
pasivazinek ziema su legasiu ir suprasi.... o del zemumo tai kaip ir dauguma masinu. jei atvirai man irgi legasis ne prie sirdies. jei pirkciau tai stabiliai kelciau. ir nepasakyciau, kad mazai vietos legacy ar outback. foresteris kuklesnis siuo atveju.
 #364015   hipy
 18 Bal 2012 23:21
Skumbrotas rašė:Šiandien forika variau ant kratytuvo, bo sekmadienį technikinis baigias, reik pasitvrkyt. 2004 metų senumo, pats 4 metus drožiu, antra TA, neskaitant registravimo. Pirmieji nesklandumai per tą laiką - reik keist stabilizatorių vidines įvores bei išilginės šakės įvores. Tai viskas po 4 metų eksplotacijos pravažiavus 80 tkm, neskaitant kad buvo keistos stabdžių kaladėlės ir tepalai, viskas kitas idealiam stovyj. Tampau iš miško tonines priekabas su malkom, nevengiu pažliugusių miško kelių, nekalbu jau apie žiemos apledėjusius kelius... Net nesiveliu į šitas diskusijas ir neįrodinėju jokių tiesų, važinėkit jus su tom mazdom ir bumeriais ir kaifuokit, o aš jau senai pastačiau gerą butelį žmogui, patarusiam subariką paimt :!: :lol: :/braj;
vazineju su 2008 foriku: keisti visu ratu guoliai, stabilizatoriu traukutes su sarnyrais kazkuriais (garantinis - nelabai gilinaus), sankaba, suodziu filtre kazkas (gal metus taise), dabar sviesu aukscio reguliatorius gliucina (uzrudijus traukute, o keicias visas mazgas), keista viena lempa (xenonas) ir viskas per nepilna 100kkm. sankaba jau prie 20kkm durniuot pradejus buvo, po ~30kkm keisti pirmi du guoliai. Nebe tos masinos, nebe tos...
 #364018   hipy
 18 Bal 2012 23:24
Diver rašė:pasivazinek ziema su legasiu ir suprasi.... o del zemumo tai kaip ir dauguma masinu. jei atvirai man irgi legasis ne prie sirdies. jei pirkciau tai stabiliai kelciau. ir nepasakyciau, kad mazai vietos legacy ar outback. foresteris kuklesnis siuo atveju.
nu ir kas is to legasio, jei bijai kiekvieno sniego luito is po furos ar truliko kokio... pries forika vazinejau su 2wd, tai geros padangos ir protingas vairavimas - minimum vargu ir ziema, ko nepasakysi apie nuotykius atsiradus forikui ir per dideliam pasitikejimui...
 #364019   Wytux
 18 Bal 2012 23:27
hipy rašė:... ko nepasakysi apie nuotykius atsiradus forikui ir per dideliam pasitikejimui...
tai kieno cia problema- foriko ar neforiko ? :roll:
 #364020   Skumbrotas
 18 Bal 2012 23:29
hipy rašė:vazineju su 2008 foriku: keisti visu ratu guoliai, stabilizatoriu traukutes su sarnyrais kazkuriais (garantinis - nelabai gilinaus), sankaba, suodziu filtre kazkas (gal metus taise), dabar sviesu aukscio reguliatorius gliucina (uzrudijus traukute, o keicias visas mazgas), keista viena lempa (xenonas) ir viskas per nepilna 100kkm. sankaba jau prie 20kkm durniuot pradejus buvo, po ~30kkm keisti pirmi du guoliai. Nebe tos masinos, nebe tos...
Čia tik viena priežastis matosi - problema tarpinėj :!: :!: :!: O subaro firma kalta tik dėl xenono lempos sudeginimą :!: :lol:
 #364023   hipy
 18 Bal 2012 23:31
Skumbrotas rašė:
hipy rašė:vazineju su 2008 foriku: keisti visu ratu guoliai, stabilizatoriu traukutes su sarnyrais kazkuriais (garantinis - nelabai gilinaus), sankaba, suodziu filtre kazkas (gal metus taise), dabar sviesu aukscio reguliatorius gliucina (uzrudijus traukute, o keicias visas mazgas), keista viena lempa (xenonas) ir viskas per nepilna 100kkm. sankaba jau prie 20kkm durniuot pradejus buvo, po ~30kkm keisti pirmi du guoliai. Nebe tos masinos, nebe tos...
Čia tik viena priežastis matosi - problema tarpinėj :!: :!: :!: O subaro firma kalta tik dėl xenono lempos sudeginimą :!: :lol:
kas ka nori matyt, tas ta mato, cia tik faktai...
 #364025   Diver
 18 Bal 2012 23:33
kai kam ir tankas nepades jei vaziuoji belen kaip. nusipirkes foresteri pagalvojei kad patruli isigijei.
ten kitokia konstrukcija ir sankaba kaip pas gazika. ir pasitikejimas na taip greit nugesinamas.
kitaip sakant kolega buvo teisus. problema tarpineje. arba kaip rusai sako: delo bjilo ne v babine...
Paskutinį kartą redagavo 1 Diver. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #364027   Skumbrotas
 18 Bal 2012 23:36
hipy rašė:
Skumbrotas rašė:
kas ka nori matyt, tas ta mato, cia tik faktai...
Tarpinės kokybę parodo pretenzijos subarui už savo inciatyva susidėtus xsenonus, tikėtina kokiam nelegaliam garažiuke :lol:
 #364028   hipy
 18 Bal 2012 23:38
gamintojai kaip dare neuzmusamas masinas taip daro, tik pagal ADAC testus visos subaru tarpines ismoko ir neuzmusamus uzmust... :lol:
 #364029   hipy
 18 Bal 2012 23:39
Skumbrotas rašė:Tarpinės kokybę parodo pretenzijos subarui už savo inciatyva susidėtus xsenonus, tikėtina kokiam nelegaliam garažiuke :lol:
be reikalo atsipusiais dantim kandziojies, xenonai gamykliniai...
 #364030   Diver
 18 Bal 2012 23:40
tai gal zmogus JMA remontuojasi masina ir negali nesikeikti... :shock:
tada ant jo ir pykti negalima. suprasti belieka. ponjatj i prastitj... :-D :-D :-D
 #364033   Feedaristas
 18 Bal 2012 23:49
hipy rašė:[
vazineju su 2008 foriku: keisti visu ratu guoliai, stabilizatoriu traukutes su sarnyrais kazkuriais (garantinis - nelabai gilinaus), sankaba, suodziu filtre kazkas (gal metus taise), dabar sviesu aukscio reguliatorius gliucina (uzrudijus traukute, o keicias visas mazgas), keista viena lempa (xenonas) ir viskas per nepilna 100kkm. sankaba jau prie 20kkm durniuot pradejus buvo, po ~30kkm keisti pirmi du guoliai. Nebe tos masinos, nebe tos...
Ko tu tikiesi kai tavo Subaru surinktas Chevrolet Forester (India)... Viska pasako kur surinkta masina...
 #364042   Feedaristas
 19 Bal 2012 00:37
Diver rašė:tu su anglu kalba normaliai draugauji?
ir bent kiek pasidomek subaru pries kalbedamas.
Dar pasakyk kad tu vairuoji tikra japonijoje rinkta subaru...

Tu pasidomek kur GMas savo masinas surinkineja, po to galesim padiskutuot :ruko
 #364093   hipy
 19 Bal 2012 08:15
parodyk tu man "2003 iki 2008 Second Generation" foresteri su suodziu filtru...
hipy rašė:... suodziu filtre kazkas (gal metus taise)...
 #364099   SauliusM
 19 Bal 2012 08:30
EDVD rašė:pritarsiu feedarastui. Vilvo XC70(kad ir senesnis) lenkia kokybe subaru ir legacy ir outback. Bent jau salono apdailos kokybė tai tikrai :)
nevazinetu mano tevukas su XC70 tai galetumet jus man papasakot sita pasaka, o dabar tai gal tiekto... pagal patikimuma volveriui iki subo tai dar toli toli... neislenda tevuks is servisu su XC70...
 #364100   p.arturas
 19 Bal 2012 08:30
hipy rašė:norejau pasakyt, kad su protu ir 2wd nuves kur reikia, o kai galvoj tuscia, tai ir foris nepades...
ne velnio nesutinku, kai is foresterio persedu i 1wd tai kiekvienas keliukas su 7cm sniego pavojingas atrodo, kiekviena i kalne. ziema i zvejyba nuvaziuot, tai turi rinktis kur tikrai geras privaziavimas ir valoma. pasijauti kaip neigalus.
 #364102   SauliusM
 19 Bal 2012 08:34
hipy rašė:jei nepastebejai, diskusija (bent is pradziu ir is mano puses) vyko isimtinai apie ~2007 dvilitri automata legacy (koki usina Sauliukas). o jis kaip 4x4 per zemas (grynai asfaltine versija), su savo automatu zudantis visa arkliu kaimene (noretus gi traukos is asfaltines versijos), vietos jame tik dviem su kuprinem, garso izoliacija, kaip ir pas visus japonus chujova. o Sauliukas dar su tokiu pavyzdziu drysta mazdas pyzdavot, va ir gavo atoveiksmi...
arkliu jam daugiau nei pakankamai jei draskytis nesiruosi, jei vaziinejei su kokiu kuriam teplao, oro ir kuro filtrai uzsikise *PYP* negyvai, tai nereik pagal tai sprest. del garso tai nekyla man kazkaip jokiu problemu del to. o del to kad per zemas, tai cia nebent tau jis per zemas kai tu grioviais ar arimais vazinet ruosies. as kai grioviais ar arimais nevazineju tai man neperzemas.
 #364103   hipy
 19 Bal 2012 08:36
p.arturas rašė:
hipy rašė:norejau pasakyt, kad su protu ir 2wd nuves kur reikia, o kai galvoj tuscia, tai ir foris nepades...
ne velnio nesutinku, kai is foresterio persedu i 1wd tai kiekvienas keliukas su 7cm sniego pavojingas atrodo, kiekviena i kalne. ziema i zvejyba nuvaziuot, tai turi rinktis kur tikrai geras privaziavimas ir valoma. pasijauti kaip neigalus.
tai tu - tarpinis variantas, jei 1wd neveza, o su foriu neklimpsti :lol:
p.s. o siaip daznai, kieme stumdydamas kaimynus ziema, pagalvoju, kad as turedamas 4wd stumdau, o jie su 1wd sau komfortiskai vairuoja... '''bum
Paskutinį kartą redagavo 1 hipy. Iš viso redaguota 19 kartus.
 #364104   p.arturas
 19 Bal 2012 08:37
SauliusM rašė:
EDVD rašė:pritarsiu feedarastui. Vilvo XC70(kad ir senesnis) lenkia kokybe subaru ir legacy ir outback. Bent jau salono apdailos kokybė tai tikrai :)
nevazinetu mano tevukas su XC70 tai galetumet jus man papasakot sita pasaka, o dabar tai gal tiekto... pagal patikimuma volveriui iki subo tai dar toli toli... neislenda tevuks is servisu su XC70...
keletas draugu turi xc70 ir 90, tai kol buvo ka tik nusipirke tai ir pasivazineavo laukais ir miskais, bet tas noras dingo apsilankius servise. vaziuokle nera pakanti blogiems keliams ir peregruzams. o vazinejant asfaltu laiko liuks. komforto ne nelygininu.
bet interjeras ir exterjeras man nera svarbus. turiu kitus prioritetus.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 178
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė