Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #370711   shimano 26
 08 Geg 2012 16:40
Antas rašė:
pensininkas rašė:Antas savo stichijoj - teorijos daug, o praktikos - 0
pensininkas eilini karta isminciu mandravoja ir uz visus daugiausiai zino kas ka veikia :-D :lol:

teisingai pensininkas pastebejo,teorijos daug :ks> ,bet praktikos turbut didelis 0 ;uolrait
 #370803   vyrgaz
 08 Geg 2012 21:24
Šiandie nulėkiau pažvejot-susirišau nesimetrinę kilpą, kurioje šėrykla buvo apie 2-3 cm žemiau kasytės mazgo..nu ir ką jūs galvojat- pynėsi kas antru-trečiu metimu..Paskum susirišau nesimetrinę, kurioje šėrykla buvo apie 1,5cm žemiau pynutės mazgo..Išbandyt nespėjau..Nulėkė su vavos dovanotu fox'u..Atsileido mono/pintuko sujungimo mazgas..Ir kaip šitaip nesisekt..Dar eilinį sykį pirmu metimu nuo karabino nuskrido 1 uncijos slyvutė..toli nuskrido.. :shock: Susinervyjau, rišau paternosterį tiesiai ant pintuko.. :ruko
 #370817   RoBass
 08 Geg 2012 21:48
vyrgaz rašė:Šiandie nulėkiau pažvejot-susirišau nesimetrinę kilpą, kurioje šėrykla buvo apie 2-3 cm žemiau kasytės mazgo..nu ir ką jūs galvojat- pynėsi kas antru-trečiu metimu..Paskum susirišau nesimetrinę, kurioje šėrykla buvo apie 1,5cm žemiau pynutės mazgo..Išbandyt nespėjau..Nulėkė su vavos dovanotu fox'u..Atsileido mono/pintuko sujungimo mazgas..Ir kaip šitaip nesisekt..Dar eilinį sykį pirmu metimu nuo karabino nuskrido 1 uncijos slyvutė..toli nuskrido.. :shock: Susinervyjau, rišau paternosterį tiesiai ant pintuko.. :ruko
Tai ar isbandei savo nauja kotuka, kaip jis? Kokie pliusai, kokie minusai?
 #370825   vyrgaz
 08 Geg 2012 22:03
Bandžiau du kartus- vieną nemune- tam jis ir skirtas- minkščiausia viršūnė (60gr) gražiai išsilenkia kai nuo srovės įsitempia valas..Tik kad žuvys neįspūdingos- vien aukšlės..Su ja mėčiau šėryklas nuo 40 iki 80 gr be jokios baimės..Nor ir atstumai nedideli buvo..Kotas lengvas, rašo kad užmetimas iki 90gr, bet viršūnėlės 60-90-120 gr užmetimo..E-parduotuvėj biski pameluota yra.. Jei tie žiedeliai, kokie yra ant viršūnėlių ir koto yra dideli, tai tada aš norėčiau pamatyti mažus žiedelius.. :)
Taigi, upei tai tikrai geras kotas, bet norint žvejoti stov. vandenio telkiniuose, reikia minkštesnių viršūnėlių.. :ruko
 #370864   Antas
 08 Geg 2012 22:57
Vyrgaz, o koki pavadelio ilgi darei, kai naudojai nesimetrine kilpa? nes is mano "teoriniu" bandymu ir siaip "teoriniu" skaitymu ir t.t. (mano atstovai spaudai pensininkas ir shimano26, geriau zino) nesimetrine su trumpais pavadziais pykstasi (nors man), be to koks kasytes ilgis? ilgesne uz serykla ar ne, jei ilgsne tai kiek cm, ji trumpesne irgi ant kiek?
 #370927   RoBass
 09 Geg 2012 09:01
vyrgaz rašė:Bandžiau du kartus- vieną nemune- tam jis ir skirtas- minkščiausia viršūnė (60gr) gražiai išsilenkia kai nuo srovės įsitempia valas..Tik kad žuvys neįspūdingos- vien aukšlės..Su ja mėčiau šėryklas nuo 40 iki 80 gr be jokios baimės..Nor ir atstumai nedideli buvo..Kotas lengvas, rašo kad užmetimas iki 90gr, bet viršūnėlės 60-90-120 gr užmetimo..E-parduotuvėj biski pameluota yra.. Jei tie žiedeliai, kokie yra ant viršūnėlių ir koto yra dideli, tai tada aš norėčiau pamatyti mažus žiedelius.. :)
Taigi, upei tai tikrai geras kotas, bet norint žvejoti stov. vandenio telkiniuose, reikia minkštesnių viršūnėlių.. :ruko
kadangi sakai, jog sroveje jis labai geras, tada labai gerai... :) tik...sroveje tinkantis zvejoti, o ziedeliai mazi, cia gal ir nelabai gerai :neutral:
 #370928   vyrgaz
 09 Geg 2012 09:05
Nu man nesikimšo..Nor ir nešė vieną kitą žolę upė..Kai nežvejoju, tai nežinau..Tiesa, pas man dar minkščiausios viršūnėlės vienas žiedelis brokuotas- skylutė tokia maža, kad šokliderio mazgas nepraeina.. :?
 #372478   vyrgaz
 14 Geg 2012 15:46
RoBass rašė:tokie brokai nedziugina sirdies... :shock: tai gal eina kaip nors pratekinti, pragrezti.....ar zadi keisti ziedeli?
Susitvarkiau..paėmiau peilį smailiu galiuku, sukau sukau, ir iškrito..pasirodo epoksodkės lašas buvo pakliuvęs į žiedelį..daba viskas tvarkoj, t.y. kaip kitaicas padarė.. ;-)
 #372566   RoBass
 14 Geg 2012 18:39
vyrgaz rašė:
RoBass rašė:tokie brokai nedziugina sirdies... :shock: tai gal eina kaip nors pratekinti, pragrezti.....ar zadi keisti ziedeli?
Susitvarkiau..paėmiau peilį smailiu galiuku, sukau sukau, ir iškrito..pasirodo epoksodkės lašas buvo pakliuvęs į žiedelį..daba viskas tvarkoj, t.y. kaip kitaicas padarė.. ;-)
tai cia toks ir brokas...ziurejau parduotuvej ta kota, nu visai nieko pasirode.kad kitaicai tai teisybe, nes ant plionkes kuri yra ant rankenos, parasyta kinija ir ant pacio galo rankenos uzklijuotas lipdukas, su uzrasu - pagaminta kinijoj :grin:
 #372676   Ramekas
 14 Geg 2012 21:07
Nerius rašė:Jei kas sumastysit siustis kazka is Korum kedziu ir priedu as prisijungciau. Man reikia kedes ir poros priedu. Tai jei kas ka galvojant galim kooperuotis. :/braj;
As irgi mastau apie kede, bet galvoju gal sia pasiimti http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... tegory=562, o pribombasus galima ir paciam pasigaminti jei rankas turi :ruko
 #372711   Guru
 14 Geg 2012 22:27
Liveris rašė:Rytoj idesiu foto savos gsmybos kede kurios savikaina man isejo 25lt
Tai ir KK įdėk ;) projektas baigėsi jau???
25 Lt. tai papildomos medžiagos, o gamino jis iš nušvilptos mokyklinės kėdės :) ''plot
 #372712   Nerius
 14 Geg 2012 22:29
Ramekas rašė:
Nerius rašė:Jei kas sumastysit siustis kazka is Korum kedziu ir priedu as prisijungciau. Man reikia kedes ir poros priedu. Tai jei kas ka galvojant galim kooperuotis. :/braj;
As irgi mastau apie kede, bet galvoju gal sia pasiimti http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... tegory=562, o pribombasus galima ir paciam pasigaminti jei rankas turi :ruko
O as sakau,jei jau tevukui dovana dovanot tai ji kaip reikiant turi but. ;uolrait
 #372744   Liveris
 15 Geg 2012 07:29
Liko sėdyne aptraukt oda ką ir padarysiu šį savaitgalį. Dar žinoma pilnai nudažyt. Ji bus daryta naudojimui pas tėvukus ant užtnakos dambos. Dar žinoma reikės kelis pribumbasus padaryt, staliuką ir laikiklį meškerėm.
Svoris 4,2 kg

Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #372860   Wirtualus
 15 Geg 2012 14:26
Guru rašė::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Skridžas rašė:O pas tave rankos yra? :roll:
nu tu ir beširdis... :roll:
As manau kad Mindaugas turejo omeny, kad sedint tokioje kedeje rankos bus nepatogioje padetyje nes nera porankiu...As asmeniskai ziuriu tik su prankiais...
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė