Sveiki, 6dieni ir mes su draugu (Mindkiller'iu) Valinsko prudus aplankem, atsizvelgus i jusu patarimus, uzsiserem, naudojom dzika ir slieka, dar "mankes" turejome kazkokios karameles lygtais skonio, bet nevykes masalas
Tai va 7 tvenkinys, pludines, pakrikstytas gimtadienio proga gautas Larus Hunter 4.2 match'as. Nereali meskeryte, tolimi tikslus metimai, gerai amartizuoja zuvi, tokiam kaip man expertui tai
Pirmojo kibimo prie nendriu ilgai laukt nereikejo, plude atsigule, bet deja reakcija ryte nebuvo dar isibegejusi
Kitas kibimas jau buvo realizuotas.. nuo pat ryto buvo apniuke, zmoniu daug, bent man taip pasirode, ispudi paliko gera, viskas tvarkingai, kimba be atvangos
Be nuotykiu ir neapsieita, kaip Vava cia rase buvo kazka TOKIO pasikinkes, taip ir man netiketai kazkas TOKIO paeme masala. net kibimo nebuvo. norejau persimesti, kilst meskerykoti surinkineju vala ir jauciu "zacepa" galvoju zoles blyn.. o zoles kad prades eit sonu i tvenkinio viduri
Draugelis ramiu veidu paziurejo, graibsta salia kedes pasidejo, rankas susimete uz galvos atsilose ir juokias kad dar pazvejos, nes matos ilgam as cia. Frikcijonas cype kaip pabludes, zuvis visiskai kitaip elges nei pagauti karosai, lynai ar karsiokai (puskarsiai greiciau), spaudesi prie dugno, kaip kelmas. As kaip jaunas ir nepatyres viena kart kilstelejau nuo dugno antra.. o trecia jau mazgas prie suktuko atsisake dalyvaut toliau dvikavoje
. taip ir nepamaciau kas ten buvo..
Reziume n karosu (didziausias Mindkillerio svertas 500g) , 3 lynai po +- 200g ir trys puskarsiai. viso apie 4 kg zuvies nuo 7 iki 11 val. Zuvys paimtos pasigerint antrosioms pusems, kad taip anksti is lovu islipom ir palikom vienas
beje, kai pradejo sviesti saule kibimai smarkiai apretejo. Bet fyderistams tai itaikos neturejo, tie stabiliai lupo viena paskui kita mesdami i kita puse tvenkinio prie nendriu.

Pirmojo kibimo prie nendriu ilgai laukt nereikejo, plude atsigule, bet deja reakcija ryte nebuvo dar isibegejusi

Reziume n karosu (didziausias Mindkillerio svertas 500g) , 3 lynai po +- 200g ir trys puskarsiai. viso apie 4 kg zuvies nuo 7 iki 11 val. Zuvys paimtos pasigerint antrosioms pusems, kad taip anksti is lovu islipom ir palikom vienas