as su juo sunkiausia metau Slideri 7 cm, skestanti. Jauciasi, kad rezervas visas neisnaudotas. Bet manau su 46 gr gali but per daug. Bet nepabandes nesuzinosi....
sitie nuo basspro skiriasi tik uzrasais. as sau paskui ir toki is cabelas atsisiunciau, tai kaip abu ciupinejes, tai galiu ta patvirtint.linkaz rašė:Lietuvoj maciau pas biciuli![]()
![]()
jei rimtai , dar galima basspro paziuret (biciulis is ten gavo ), ar tiesiai pas gamintoja, gal ten siuntimo kainos padoresnes.
jei turi situos isvardintus masaliukus tai galim isbandytRapalas rašė:, o sitas michelas butu sakykim slaideriukams 10 ar kazkas panasaus, pointeriams gal 128.
zvejojes, ir nemazai, ir geltonuNatter rašė:Na va radau savo svajonių kotą - http://www.tackledirect.com/shakespeare ... g-rod.html problema dabar jį rast Europoje ar bent jau kad siųstų į Lietuvą už kokius 10-20$ gal kas žino, kas prekiauja Europoje Shakespeare produkcija?
Dėkui už patarimus, o žiūrėk tai visi kotai su pistoleto tipo rankena netinkami multikam ar kaip, pagal ką čia atskirt aš pastebėjau, kad kai kur rašo kad casting kotas kitur jau spincast, matai nenoriu aš uždaro tipo neinercinės ritės ne dėl to kad nusistatęs prieš, tiesog multikas man labiau įprastas, be to nemačiau uždarų neinercinių ričių su rankena taisingoj (kairėj) pusėj (nors bendrai čia gal kaip ir paprastoj inercinėj rankenos padėtį galima keist :-)). Aš taip supratau kad tokio tipo kotukui reiktų multiko (muilinės aišku) su svoriu ~200gr.?Zvejojes, ir nemazai, ir geltonu(jis gan smagus slangas), ir ugly sticku, stiklui reikia but megeju, ar tikrai toks esi... abu sitie kotai is tikro skirti net ne multikui, o uzdaro tipo neinercinei, multas jiems bet koks netinka. Nepatariu ypac ugly sticko, kas is to kad nesulauzomas, jis netik slangas, bet ir neprognozuojamas
,ir svoris jo
, o metikas
,tada jau geresni ispudi palieka zebco z-glass, kur SauliusM minejo. Paieskok kokio kompozito (ugly stick atseit kompozitas, o is tikro iklija)ar zemo modulio anglies , tiesa, tokie daugiausia prasideda nuo medium.
Nu va suklijavo micheliuka, tai savaitgali ir pabandysiu su slideriu 10 kaip anas elgiasi, pointerio 128 neturiu, bet kanors sumislysiu :Dmaske rašė:jei turi situos isvardintus masaliukus tai galim isbandytir suzinosi....
Turiu aš vieną kastinginį komplektą viskas su jais aišku, man tiesiog pasidarė keista dėl tų kotukų, kurie mane dabar užkabino, kur visai trumpučiukai su pistoletine rankena, nes Cabelase prie vieno kotuko komentaruose parašyta, galima dėt bet kokį žemo profilio multą, kituose tinklapiuose prie to pačio koto jau rašoma kad jis skirtas spincast ritėm, bet kaip supratau pats kotas iš principo nesiskiria ar jis spinkastui ar multui, bandysiu ieškot kur nusipirkt ir eksperimentuot, man šiaip UL net nebūtinas, nes nieko su multu ULiško bieko nepamėtysi, man tiktų kažkur iki 15-16 gr. kad metimas būtų.linkaz rašė:pistoletine rankena net labai tinka multams, ji patogi, metimai tikslus, o kotai dazniausiai trumpi, max 6',l.retai ilgesni, tik ju galia multams paprastai prasideda nuo medium, jie viendaliai.Gaminami ir lengvesnio testo, bet, kiek zinau, jie brangus ir gan reti , tai daug kas kreipiasi i rodbilderius . Galima ir su spincastiniais ul ar light testo, multu zvejot-bet rite, kaip minejau, turi tikt lengvuciams masalams, paprastai brangi , su lengva spule (rites svoris, beje,irgi dazniausiai buna nedidelis, teisingai pastebejai), ir igudziu reikia . Spincastiniai -dazniausi pigiausi, is pigiu medziagu pagaminti kotai pradedantiesiems, rankena, nors ne visada, pistoletine. Uztat ir ju testai g.b. ul ar light - juk skirti gaudymui neinercine rituke..Bet ,pazaidimui, isigyjami tokie ir multui.Visgi, geriau kai tai ne pirmasis kotas castingui.
Multui, pagal rankenos tipa, skirstomi Cast(ing) - kotai su pistoletine rankena,su tiesia-trigger , o bendrai visi vadinami casting rods , visi turi gaiduka (kabli)
taipgintars rašė:Cia gal tavo buves kazkada.
Nerius rašė:Gali Sauliau placiau apie Agata papasakoti? Kokio uzmetimo turi?
Zinok sito nezinojau.Nexus rašė:Nerius rašė:Gali Sauliau placiau apie Agata papasakoti? Kokio uzmetimo turi?
http://agatlures.com/en/Products/