ir nieks tau nei vieno blogo zodzio nepasakys, jei tu turesi leidima tai dienai.paska rašė:... aš galiu nuvažiuot per diena aštuonis kartus pažvejot..
ir nieks tau nei vieno blogo zodzio nepasakys, jei tu turesi leidima tai dienai.paska rašė:... aš galiu nuvažiuot per diena aštuonis kartus pažvejot..
Noredamas pazeisti istatyma visad rasi budu tai padaryti. Ne apie tai kalba. Kiekvieno istatymo traktavimas labai daznai remiasi i asmenines morales normas.paska rašė:Jeigu visi taip mastytu,nereiketu nei taisykliu nei GA,bet deja...Jeigu leidimas vienai dienai ,o ne vienai žvejybai ,tai irgi nesamone ,nes aš galiu nuvažiuot per diena aštuonis kartus pažvejot..
va dabar labai gerai ir teisingai pats paraseihamis rašė: Kiekvieno istatymo traktavimas labai daznai remiasi i asmenines morales normas.
eitum teismais tampytis del tokios hujnios? labai smarkiai veikt neturi ka?Urlys rašė:...tikiu, kad teismas esant neaiškumams atleistu pilietį nuo atsakomybės....
as tai ne apie pinigus, o apie tai kad man gaila savo laiko butu tokiais smelio dezes karais su kastuveliais po teismus uzsiiminet...Urlys rašė:SauliauM, kiekvienas mes savo veiksmų rentabilumą skaičiuojame panašiai (pliusuojame/minusuojame), skiriasi tik įkainiai, mano savigarba brangiai kainoja, jei man pinigų užteks tai ir teismais pasinaudoti apsimokės, ir kitiems gyventi bus ramiau
Aš tai taip supratau, kad privilegija turėt leidimą į visus rajoninio MŽD skyriaus nuomojamus telkinius yra suteikiama to skyriaus MŽD nariams (lyg ir savotiška lengvata, taikoma už narystę organizacijoje), o kiti, priklausomai nuo to kaip nusprendžia vietiniai MŽD skyriai, perkasi arba atskirai kiekvienam norimam telkiniui, arba visiems telkiniams bendrą. Pavyzdžiui, pas mus vis dažniau pasigirsta siūlymai suskirstyt rajoninį skyrių į būrelius, kaip kad yra medžiotojų gretose, tuomet turbūt ir esant draugijos nariu vienos sąlygos bus savojo būrelio teritorijoj, kitos žvejojant svečiuose.Tadunce rašė:O tai per ALIS nebus galima nusipirkti MŽD leidimo, kuris galioja visuose rajono telkiniuose, kurie priklauso MŽD?