Liuks mepsiukai
lapelis gražiai iškaltas su žvynais

lapelis gražiai iškaltas su žvynais

Tokius darbelius ne į "teismą", o į parodą reikia dėtWytux rašė:Na idesiu ir as jusu teismui savo tevuko kelis darbelius ....
O ką, be balzos medienos daugiau nėra Lietuvoj, ar kaip čia suprast tokį "specializuotą" norą... ?Mr. Nobody rašė:Sveiki, kur jus randat pirkti balzos be modeliu parduotuviu, nes pas mane ju nera, o siustis is kitu miestu velgi papildomai kainuoja
Teisingai Rapolas klausia, o aš dar pridėčiau, nu nusipirksi balzos ir kas toliau? Ir visvien reikia siūstis kuom inpregnuoti, kuom gruntuoti, išlaidos neišvengiamos.Rapolas rašė:O ką, be balzos medienos daugiau nėra Lietuvoj, ar kaip čia suprast tokį "specializuotą" norą... ?Mr. Nobody rašė:Sveiki, kur jus randat pirkti balzos be modeliu parduotuviu, nes pas mane ju nera, o siustis is kitu miestu velgi papildomai kainuoja
Vienas senas pažystamas jau N metų iš drebulės voblerius drožia, kiti "varo" iš liepos, aš pvz. iš kietmedžio (švino mažiau reikia arba išviso bejo apsieinu) ,taip kad yra variantų apsieiti ir be balzos... ne aviamodelizmas gi čiaPRobe rašė:Teisingai Rapolas klausia, o aš dar pridėčiau, nu nusipirksi balzos ir kas toliau? Ir visvien reikia siūstis kuom inpregnuoti, kuom gruntuoti, išlaidos neišvengiamos.Rapolas rašė:O ką, be balzos medienos daugiau nėra Lietuvoj, ar kaip čia suprast tokį "specializuotą" norą... ?Mr. Nobody rašė:Sveiki, kur jus randat pirkti balzos be modeliu parduotuviu, nes pas mane ju nera, o siustis is kitu miestu velgi papildomai kainuoja
Patart galėčiau ieškotis meistreliu kurie įrenginėja pirtis, pas ju gali rasti abači atraižu (savas apie tai kažkur buvo rašes), tai taipat gera mediena vobleriams daryti ir gruntuojasi jis papraščiau ir pinigėliu sutaupysi.
Mr. Nobody, pabandyk vieną pasigamint iš ąžuolo, lydekoms tikrai turėtų patikti, poto galėsi balzos ieškoti toliauMr. Nobody rašė:Sveiki, kur jus randat pirkti balzos be modeliu parduotuviu, nes pas mane ju nera, o siustis is kitu miestu velgi papildomai kainuoja
cesius rašė:..vistiek visi is apacios meta tamsu sesely ant dugno.
Man taip pat isbegdavo...bet as dar proe to pridedu drozliu. Kai slifuju vobleri, daug lieka. Epoksidke, tada pasidaro tirstesne. O jeigu ir tai nepadeda, yra rusu epoksidine derva. Ja galima pasiltinti, o tiksliau reikia. Nuo to pasidaro daug tirstesne.Mr. Nobody rašė:Rapolas, dekui, bet tokiu budu turedavau problema, bandant iklijuot viela i griovely supylus epoksida jis visad isbegdavo.. Bandziau ir daugiau kietiklio det, bet vistiek jis isbegdavo. Galvoju biski kitaip, isdrozus ji per puse perpjaut, lengva bus svinus idet i talpa ispjauta, ir gal viela sugalvosiu kaip idet. Ir del vielos eilinis klausimas kur gaut pigesnios? Svarsciku pazistamu ner, o parduoda labai jau dideliais kiekiais.
Atsakau į tavo klausimus:Mr. Nobody rašė:Rapolas, dekui, bet tokiu budu turedavau problema, bandant iklijuot viela i griovely supylus epoksida jis visad isbegdavo.. Bandziau ir daugiau kietiklio det, bet vistiek jis isbegdavo. Galvoju biski kitaip, isdrozus ji per puse perpjaut, lengva bus svinus idet i talpa ispjauta, ir gal viela sugalvosiu kaip idet. Ir del vielos eilinis klausimas kur gaut pigesnios? Svarsciku pazistamu ner, o parduoda labai jau dideliais kiekiais.
Klaidingas teiginysRapolas rašė:taupant vielą galima gręžti skylutes ir įklijuoti kilpeles
Kodėl klaidingas? Jeigu paimti trijų kilpučių vielos perimetrą ir palyginti su karkaso perimetru, tai karkaso ilgesnis:Dsavas rašė:Klaidingas teiginysRapolas rašė:taupant vielą galima gręžti skylutes ir įklijuoti kilpeles
ilgis ~66mmRapolas rašė:shelwiau, taip liniuotę pridėjai, kad ilgio nelabai "įžiūriu", berods septintukas (pagal svorį tai taip ~išeitų) :-)
Užneša į ale palankstytą miniją (ar panašią), ar man pasirodė? rudeniui,ar ir vasarą gaudai?