ten prie tu salu ant pilkeriu neblogos menkes kimba,bet ir pilkeriu kieky tenka kartais nemaza paaukot,seip ten nebloga vieta tikrai
tau meskute y literatu burely stoti reiktumeskute rašė:Po keliu valandu zadejo austi pitmadienio rytas. Miestas buvo vos uzmerkes akis, kai trys vyrai palike nespejusius isilti patalus jau spaude gaza i pietus nuo Dublino. Bekylanti saule bande buciuoti ruke paskendusius miestelius, kurie visai be didelio noro pagiriojosi po vakarykstes Airiu rinktines pralaimejimo. Pakeliui tradicinis kavos puodelis ir be abejo Kit Kat. Pagaliau iriedam i Kilmore Quay pajurio maza miesteliuksti. Grazus, juros kvapo apglostyti nameliai siaudiniais stogais pute devinta sapna. Uoste tai vienoi ,tai kitoj pusej girdejosi zveju duslus kosulys......aha darbas nelaukia. Reikia mesti tinklus, tikrinti krabu ir omaru gaudykles. Tyliai liuliavo nuomai skirti laiveliai talpinantys nuo keliu iki keliolikos megeju pazvejoti.
shaunuolis Darka,grazuolis bassas!daniel rašė:Po paskutines zvejybos pries basu draudima, kuri buvo sekminga buvo pagautas kolkas mano didziausias basas 2,kg jau buvau nusprendias po draudimo bandyti dar. Taigi po draudimo sekme nugaros neatsuko ir man pasiseke pagaut didesni
sitas svere net 5,kg