Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #380901   edga88
 12 Bir 2012 22:16
ten prie tu salu ant pilkeriu neblogos menkes kimba,bet ir pilkeriu kieky tenka kartais nemaza paaukot,seip ten nebloga vieta tikrai
 #380915   jmotejunas
 12 Bir 2012 23:18
leidimu nereikia drasiai gali pirkti valtele pas mane 80hp niekada niekas neprase nieko o del melavimu tai mes netokie zmones manau turejai matyt aruna 7.5m ribas jis ten ant tu tolimesniu rioksu gaude bet vistiek turejo matytis...
 #380920   meskute
 12 Bir 2012 23:56
mes su juo kalbejom ir net kelis sykius ,jis sake ,kad prie tu roksu pries kelias dienas gerai linku paeme,o pirmadieni jis ten nezvejojo,buvom tik mes ,o mes po 5kg ne vienos zuvies neemem
 #381129   edga88
 13 Bir 2012 18:56
as su kapitonu snekejes anasyk buvau tai sake jej zmones plukdai nu tipo kaip jie ten po 10 zmoniu komercijaj ar kazkas tokio nu ne valtciai o tam kateriui kaip kas nuomuojas tai tokiam reik licenzijios jinai berods 15 e kainuoja,ir laivui kas 2 metus tehnikine apziura reik atlikt,tai per metus kazkur jam kainuoja apie 1200 e islaikymas,laivas buvo berods celtic lady 2,o sitom mazom 4 ar 5 metru nk nereik jiokiu teisu,o apie laikyma uoste para 20 euru,o jej pastoviai laikyt nori tai turi uzsirasyt y eile ir laukt metus ar du,sake pigiau nedidely laivuka tampytis ant traliuko iseis,ce butent apie kilmore quai ta
 #381171   meskute
 13 Bir 2012 20:42
jei neklystu naudojant varikli 20 ir daugiau hp reikalinga licenzija ir juroje kainuoja skirtingai nuo kur laikysi apie 800 pinigu,jei darysi komercija be licenzijos kainuoja draudimas ir sitie dalykai vieni su kitu surista
 #381337   mm29
 14 Bir 2012 15:45
meskute rašė:Po keliu valandu zadejo austi pitmadienio rytas. Miestas buvo vos uzmerkes akis, kai trys vyrai palike nespejusius isilti patalus jau spaude gaza i pietus nuo Dublino. Bekylanti saule bande buciuoti ruke paskendusius miestelius, kurie visai be didelio noro pagiriojosi po vakarykstes Airiu rinktines pralaimejimo. Pakeliui tradicinis kavos puodelis ir be abejo Kit Kat. Pagaliau iriedam i Kilmore Quay pajurio maza miesteliuksti. Grazus, juros kvapo apglostyti nameliai siaudiniais stogais pute devinta sapna. Uoste tai vienoi ,tai kitoj pusej girdejosi zveju duslus kosulys......aha darbas nelaukia. Reikia mesti tinklus, tikrinti krabu ir omaru gaudykles. Tyliai liuliavo nuomai skirti laiveliai talpinantys nuo keliu iki keliolikos megeju pazvejoti.
tau meskute y literatu burely stoti reiktu :lol:
p.s as apie miestely ruke,kava su kitket :lol:
 #381362   edga88
 14 Bir 2012 18:42
dubline jau pasirode skumbre,vakar vakare nuvareu i hofta pametyt spiningelio ant uolu,tai sutikau kazkoky ciucmeka,tai turejio apie 10 skumbriu bet skumbres ten dieve geros auksles gal didesnes bisky:)pries tai kelias dienas sake irgi gal 14 pagavo kazkas tokio zvejiojio ant sistemeliu principu meti trauki :)
 #381363   rrolka
 14 Bir 2012 18:46
sveiki gal kas gali pasakyt kokiam puslapi pasiziuret juroi potvinius ir atoslugius buciau dekingas :)
 #382157   oli
 18 Bir 2012 09:50
sae bass,grazuolis bassas!
 #382261   irmis
 18 Bir 2012 15:50
grazus basas.kazi kaip skumbre corko apskryti eina nuo kranto pasigaut?
 #382263   daniel
 18 Bir 2012 15:56
Po paskutines zvejybos pries basu draudima, kuri buvo sekminga buvo pagautas kolkas mano didziausias basas 2,kg jau buvau nusprendias po draudimo bandyti dar. Taigi po draudimo sekme nugaros neatsuko ir man pasiseke pagaut didesni :)
Paveikslėlis
sitas svere net 5,kg
Paveikslėlis
 #382447   julius69
 18 Bir 2012 21:26
sveiki pagaliau isigijau geras bridkelnes ir batus. kaip dziovinti batus gal kas patars nes jau antra diena vis dar jie stovi slapi, ant radijatoriaus biski laikau bet bijau kad nepakenktu nesutruktu ar dar kas kaip jus juos dziovinat?
 #382491   gytis350
 18 Bir 2012 23:11
Sveiki, na ka, gryzom is zvejybos juroi :) o rezultatai toki.... vazevau su tikslu pagauti pirmaji dog fisha nes dar neesu jo gyvo mates, taigi norai isipilde pagavau 11 dog fishu su dugnine meskere, ir kelete sand eelu, ko taip pat nesitikejau pagaut :)) linksmos zuvys kimba kaip skumbres po kelis iskart ant ant sistemeliu :)) skumbriu sende kaskodel nesulaukem, nors vakar zvejai sake pagavo po kelis simtus.... na ka padarysi... :)) taiva toki yspudziai is sendienos zvejybos ;)
 #382492   oli
 18 Bir 2012 23:17
daniel rašė:Po paskutines zvejybos pries basu draudima, kuri buvo sekminga buvo pagautas kolkas mano didziausias basas 2,kg jau buvau nusprendias po draudimo bandyti dar. Taigi po draudimo sekme nugaros neatsuko ir man pasiseke pagaut didesni :)
sitas svere net 5,kg
shaunuolis Darka,grazuolis bassas!
 #382757   egidijus2009
 19 Bir 2012 17:08
sveiki airijos zvejai. ruosiuosi pirkti gumine valti, gal kas galetumete rekomenduoti ka patys esate isbande, ar kas geriausiai tiktu airijos ezerams. dar norejau paklausti del varikliu ar ar naudojate kas elektrinius variklius ar pakanka jo vieno ar jis reikalingas tik velkiavimui. esu visiskai zalias sioj temoj.
 #382782   simask
 19 Bir 2012 17:44
zvejybai valtis tinka betkokia svarbu kad paciam patinka,o varikli patarciau pirkti iskar benzinini,aisku jei valtis visai maza uzteks ir elektrinio,bet jei galvoji imti apie 4m tai per normalu veja teks ciupti ir irklus i rankas nes elektrinis nepatems,beto velkiaujant visa diena su elektriniu reikia tureti daugiau nei 1 akumuliatoriu.
 #382804   jmotejunas
 19 Bir 2012 18:48
seniau plaukiodavau su plastikine valtimi juroje o dabar nusipirkau gumeske honweave 4m kabinsiu yamaha 25hp turetu buti pakankamai saugi juroje bet nesinori plaukti taip toli nuo kranto i kilmore quay uz salu o as tik ten ir tezvejodau sakau gal kas zinot kokiu kitu vietu neblogu kur menkes lingai laikosi netoli nuo kranto? o gal kas noretu susiorganizuoti ir isplaukti su keliom gumeskem?
 #382805   meskute
 19 Bir 2012 18:52
pasiziurek Honda HONWAVE T38-IE1 sita nebijo suraus vandens, kadangi gaminta pagal naujas technologijas dugnas primuciamas. vaikstai be problemu, o lengvesne nei su aliuminio dugnu apie 40kg, ir surinkimas daugiau nei lengvas - pajungei pompa prie automobilio ir pripusta .nereik susalusiu pirstu dauzyti dedant kieta dugna.ir varikli iki 25 hp gali kabinti. pilnos akys bus ir jurai ir ezeram.
 #382837   petriukas
 19 Bir 2012 21:12
meskute jei nepaslaptis kur pirkai ir kiek mokejai uz valti? ir kaip tos grindys arjos tikrai beveik taspats kaip vaiksciotum ant aliuminiu? ir tikriausia sedynes belekokias gali susimes ten? gana idomiai man ji atrodo turetu buti nebloga....
 #382845   meskute
 19 Bir 2012 22:01
as pats nepirkau, mano geras biciulis anksciau turejo 4m su aliminio dugnu,po to pasikeite i sita.abi pirko naujas. vaiksciot kietu dugnu kiek patogiau, nei ant ptipuciamo, yra pora sedyniu originaliu ,bet mes niekad nenaudojom.sedim ant bortu, rtyse zvejoti vietos pakanka. pas ji 15hp keturtaktis variklis dviese juroj pasiekiam iki 32 km/h greiti . bent taip parodo echolotas.pirko siaurinei prie didziojo ezero ten garsi parde nepamenu kaip vadinasi ,kadangi jis ten jau ne pirma valti pirko tai su nuolaida atidave 1300. kas geriau butu sunku pasakyti, bet kadangi turejom ir kietu dugnu tai kas liecia svori ir surinkima tai tikrai pripuciamu dugnu daug patogiau ir greiciau.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė