Pervažiavau šian per Klaipėdos parduotuves, kiek žinojau jų, tai tiems Sufix valams visur tokia akcija... Paskubėkit... nu bliam, čia galėtų man kokį procentuką tas sufixas pamokėt, kiek aš dėl jų stengiuosi
Ieškojau Pontoon voblerių, neradau tokių. o aplankiau parduotuves Minijos gatvėj, paskui iš jos pasukus kur netoli yra, atrodo Hobio centras vadinas, paskum Šilutės plente prie Maximos, kur anksčiau buvo firma Arušta, ir dar vieną balkoninę netoli Vingio gatvės.
Gal kas žinot kur rast klaipėdoj, domina būtent Pontoon Hypnose 38F
Reins guminukų radau toj Buvusioj Aruštoj, Šilutės plente (parduoda ir po vieną,kaina apie 2 lt)... Kitur neturėjo Reins...

Ieškojau Pontoon voblerių, neradau tokių. o aplankiau parduotuves Minijos gatvėj, paskui iš jos pasukus kur netoli yra, atrodo Hobio centras vadinas, paskum Šilutės plente prie Maximos, kur anksčiau buvo firma Arušta, ir dar vieną balkoninę netoli Vingio gatvės.
Gal kas žinot kur rast klaipėdoj, domina būtent Pontoon Hypnose 38F
Reins guminukų radau toj Buvusioj Aruštoj, Šilutės plente (parduoda ir po vieną,kaina apie 2 lt)... Kitur neturėjo Reins...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.