Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #392140   Sokratas
 26 Lie 2012 20:06
Pervažiavau šian per Klaipėdos parduotuves, kiek žinojau jų, tai tiems Sufix valams visur tokia akcija... Paskubėkit... nu bliam, čia galėtų man kokį procentuką tas sufixas pamokėt, kiek aš dėl jų stengiuosi :lol:

Ieškojau Pontoon voblerių, neradau tokių. o aplankiau parduotuves Minijos gatvėj, paskui iš jos pasukus kur netoli yra, atrodo Hobio centras vadinas, paskum Šilutės plente prie Maximos, kur anksčiau buvo firma Arušta, ir dar vieną balkoninę netoli Vingio gatvės.
Gal kas žinot kur rast klaipėdoj, domina būtent Pontoon Hypnose 38F

Reins guminukų radau toj Buvusioj Aruštoj, Šilutės plente (parduoda ir po vieną,kaina apie 2 lt)... Kitur neturėjo Reins...
 #392361   Vaidis
 28 Lie 2012 08:15
Buvau naujojoje Salmo parduotuvėje Baltijos pr. Sakau man drop šotinių kablių duok, o kaip jie atrodo :?: :shock: '''bum Va sako, imk, čia dropšotiniai, duoda man ofsetnikus, ne ne ne, va, sakau, žiūrėk, čia ant guminukų pokelio yra ir sistema drop shotinė paavizduota, va tokių man reik, tai čia paprasti kabliai, va rinkis visa siena kabo :je-heh :donknow' Paskui sakau, o kokio ilgio va šitie guminukai? sako :donknow' nėra parašyta centimetrais :-D nuolaidos nei vieno % neduoda, nesvaru kiek ir už kiek perki, sako gerai bus ir be nuolaidos, o maximoj nuėjęs gauni nuolaidos :?: ;;'plim Jo, sakau, gaunu, netgi 20% pampersamas turiu, tai sako ir žvejok tada ant pampersų :? Jau buvau beišeinąs nieko nepirkęs, bet pagailėjau savo sugaišto laiko, kol prisirankijau smirdukų su drop šotinėm gumom.... Su bendravimo kultūra prastai.... Nors ir davė paskui 5% nuolaidos kortelę sekantiems apsipirkimams, bet nemanau, kad aš ten sugrįšiu :nujau-ne
 #392415   Sokratas
 28 Lie 2012 16:11
iš vis pasakysiu, Klaipėdos žūklės prekių pardavėjai keistoki pasirodė.
Buvau 4-iose parduotuvės, dviejose iš jų pardavėjų teko paklausti: už ką jūs ant manęs pykstat? :lol:
 #393369   HazeNN
 01 Rgp 2012 20:37
nezinojau kur rasyt tai rasau cia :D pasmus visi internetiniai shopai turi ziauriai skurdu pasirinkima ypac masalu! nu niek idomaus neturi... nu tik vobleriu asortimentas platesnis o apie kitus masalus net neverta kalbet! gal zino koki nelietuviska is kurio greit siustu i musus! prasom pasidalinti :)
 #398493   Arvidys
 21 Rgp 2012 15:35
Ukmergė, Gedimino g. 5-8. Katik grįžau kas nustebino, kad turi atsivežę Zip Baits Rigge Flat S 7cm. Kiekis aišku juokingas palygint su TRITURUSU, bet Ukmergė tai ne Vilnius. Taip yra vienas kitas pontoon 21 modeliukas. Kitą savaitę sakė dar kažkiek atsiveš ir Zip Baits ir pontoon 21. Nu tiesiog negaliu nepasidžiaugt tokiomis naujienomis Ukmergės kaime. ::hai-bai
 #400810   shelwius
 28 Rgp 2012 15:50
Akcija Romadoj :

Atnešk seną meškerę arba ritę ir naują meškerę ar ritę pirk net 40% pigiau !

Su rugsėjo 1-ąja !

Pastaba: Firmos „Daiwa“ ritėms ir meškerykočiams kainuojantiems virš 700Lt nuolaida -25%,

Akcijos vyksta nuo rugpjūčio 28 iki rugsėjo 09 dienos imtinai.

Prekių kiekis ribotas.
 #408868   looking4snow
 24 Rgs 2012 14:11
Pas Igna (Zvejuka) toje krautuveje Minijos g. maciau neblogu Manns mikro riperiuku tepalo spalvos. Bent jau man jie labai pasiteisindavo, kai dar gaudydavau eseriukus mikrikais upese. Stovinciame vandenyje naudodavau mikro tvisteriukus. Situ tai kas antroje parduotuveje rasi.
 #408931   Airis
 24 Rgs 2012 16:33
HazeNN rašė:kur klaipedoj galeciau gaut nebrangu kota mikrikam 2-3gr galvakabliam pvz koki larus micro jig ar kazka panasaus ~100lt ir zinoma toj pacioj parduotuvei butu smagu rast mikriku ir galvakabliu normalu pasirinkima :)
dasimesk kelis lt ir pasiimk geriau rovanoje dragon millenium senso jig http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k6220.html . tikrai jautrus kotukas
 #408949   HazeNN
 24 Rgs 2012 18:25
oho beveik atspejau :D uzsikele nezmoniskai o man dar mikriku ir kabliuku trumputi reikia reziume niekaip :( reikia kazko pigesnio! dar variantu bus ? kur galima nusipirkt ? laiko labai mazai teturesiu tai ir klausineju kur galeciau susipirkt greit viska nes nera jokios galimybes vazinetis po parduotuves...
 #409453   Nerius
 25 Rgs 2012 22:01
Pries kokia savaite lankiausi Gargzduose,naujoje parduotuvej Kotas. Papirkau kelias voblas,pasnekejau su pardaveju. Galiu ji tik pagirti. Malonus zmogus,pasirinkimas voblu nustebino istikro. Nesitikejau ten rasti Megabassu,Jackallu,Pantoonu ir pan. Zodziu is mano puses,tai vien pliusai jiems. :gutgut

P.s gal kas is Gargzdiskiu turit kontaktus ten dirbanciu zmoniu? Reiktu del vobleriu man pasneketi. :grin:
 #410240   Sokratas
 28 Rgs 2012 13:19
seniai reikėjo sakyti. o tai Klaipėdoj, kiek kur buvau, kai pasakydavau žodį Pantoon, likdavau nesuprastas :)
Matyt Airis yr ten juos gerai išauklėjęs....
 #410355   looking4snow
 28 Rgs 2012 19:44
Pontoon 21 turetu buti pas Zaksa Zukles kode ir Hobio Centre Naikupes gatveje, nes abejose krautuvese pilna visokiu japonisku vobleriu (ZipBaits, Jackal, Megabass ir t.t.).

Gal jum isvis padaryti koki sarasa Klaipedos krautuviu? :) Nes ziuriu nuolat atsiranda klausinejanciu kas ir kaip apie Klaipeda.
 #410582   Agis
 30 Rgs 2012 11:02
looking4snow rašė:Pontoon 21 turetu buti pas Zaksa Zukles kode ir Hobio Centre Naikupes gatveje, nes abejose krautuvese pilna visokiu japonisku vobleriu (ZipBaits, Jackal, Megabass ir t.t.).

Gal jum isvis padaryti koki sarasa Klaipedos krautuviu? :) Nes ziuriu nuolat atsiranda klausinejanciu kas ir kaip apie Klaipeda.
Nu jeigu būtų noras parduotuvių savininkams teikti informaciją, tai manau tą ir padarytų, kaip kad kiti, tiesiog pasidarę savo temą skelbimuose ir informuodami liaudį kas kur ir už kiek ;-)

http://www.zvejotribuna.net/forumas/viewforum.php?f=9
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė