Na, gal kas spiningą kur nors įmerkti norit?
Brūkštelkit 860379291.
Brūkštelkit 860379291.
šeštadienis rezervuotas, liko sekmadienisLokys rašė:kas šį savaitgalį į kauno marias pamikrinti arba fyderis. rašykit į PM arba skambinkite
Partneris rastas.TukasVS rašė:Gal kas šiandien norit ešerių pagainioti vakare? Siūlau lėkt į Galvės/Lukos/Skaisčio ežerus, valtis(be inkaro ir variklio) ir transportas yra. Aišku galima ir į kitus ežerus bandyt, aš nieko prieš...
Oras gal ir fantastiškas, bet kad niekas nekimbaTukasVS rašė:Ką nieks nebežvejoja, kai toks fantastiškas oras spiningavimui?Kas trečiadienį, po pietų, paspiningauti nusiteikęs?
Ešeriai kimba, lydekos irgi turėtų imti.Evuldis rašė:Oras gal ir fantastiškas, bet kad niekas nekimbaTukasVS rašė:Ką nieks nebežvejoja, kai toks fantastiškas oras spiningavimui?Kas trečiadienį, po pietų, paspiningauti nusiteikęs?
O pas mane rytas suplanuotas...Vytenisnl rašė:Man tik rytas trečiadieniui laisvas, darbai vakarui suplanuoti. Ir gana daug jųjų
Aplink Kauna su ežerais problemaTukasVS rašė:Tai gal vertėtų ežerą išbandyti kokį?
Kaune turit afigienas marias (nera verslines), o vat aplink vilniu su ezerais normaliais tikrai problema....Evuldis rašė:Aplink Kauna su ežerais problemaTukasVS rašė:Tai gal vertėtų ežerą išbandyti kokį?