Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #392992   TukasVS
 31 Lie 2012 12:16
Gerai, tinka, kur? Asmeniškai žinau tik du patikrintus(šį sezoną) tvenkinius, viename maži karosiukai ima vienas po kito, tačiau ten ir grundulų pilna, kitame yra didelių karosų ir kitos baltos žuvies, tačiau velniai žino kada ji ten kimba...
Žodžiu sakyk laiką ir vietą, nes man jau stogą rauna be meškerės rankose. :lol: Dabar? :lol:
 #392994   Vytenisnl
 31 Lie 2012 12:23
Rytoj, šiandien diena visa užkalta, ryt nuo ryto galim. Pasirašau atsikelti ir labai anksti (tarkim ketvirtą). Dėl vietos nežinau, kuo pats nori, dugnine ar plūdine? Galim ir trakus pabandyt, galim karvin, galim tavo žinomas vietas patikrint, man tik būtų gerai iki 13:00 grįžt :)
 #392996   TukasVS
 31 Lie 2012 12:33
Tinka man ir dugninė ir plūdinė, nors dažniausiai sėdžiu ir su viena ir su kita, o dar dažnai ir sportinukę pasiimu kuojytėm ar karosiukam iš seklumos patraukinėt. :grin: Laikas man irgi nesvarbu, tai galim keltis nors ir 4. Na karvyje tai tik tą vienintelę vietą ir težinau, kur tada senis karšius lupo. :-byta: O trakuose tai žinau kelias vieteles kur lynai renkasi, bet reikėtų ten inkaro jau, nes nuo kranto šansų nėra jokių.
 #395316   TukasVS
 10 Rgp 2012 13:09
TukasVS rašė:Gal kas šiandien norit ešerių pagainioti vakare? Siūlau lėkt į Galvės/Lukos/Skaisčio ežerus, valtis(be inkaro ir variklio :shock: ) ir transportas yra. Aišku galima ir į kitus ežerus bandyt, aš nieko prieš... :)
Partneris rastas. ;uolrait Valtyje vietos nebėra... :)
 #395349   Vegys
 10 Rgp 2012 17:38
Į Antavilius ryt niekas nenorit ? Vieta nežinoma, jokių laimikių nežadu, ale bandyt reik :)
Dugninė, nuo kokia 5.30. Aš pats ilgai negaudysiu, man ir 6 val užteks. Ty 11-12 žūklę manau kad baigsiu. Nebent kibtų gerai :)
Aš pats ne iš Vilniaus, tai paimt nieko negaliu.
Jei ką - 8 698 78 498
 #395364   Vegys
 10 Rgp 2012 18:47
Pagauna .. nepagauna ... Dzin. Noriu susipažint su šiuo ežeru geriau. Man iki jo "rūkoj padat'", ty arti. Tingulys tik yr, ale šiaip tai ežeras, kur galiu pasišert vietą bene kasdien. Reik tik netingėt ir tinkamą vietą rast.
Netingėčiau - važiuočiau kitur. Ale vienas važiuot 20-30 km tingiu. Valtį pūst - dar labiau tingiu :) Iki Antavilių - 3 km.
Dėl mirusio vietos - nežinau ... Lydekaičių pasitaiko (tiesa, dauguma mažos), "padleščikų" dienos metu pasigavom čia kažkada nuo tiltuko. Gaila tik, kad ant tų tiltukų sunku užlipt ...
 #396230   Evuldis
 14 Rgp 2012 09:31
TukasVS rašė:Ką nieks nebežvejoja, kai toks fantastiškas oras spiningavimui? :e:e Kas trečiadienį, po pietų, paspiningauti nusiteikęs?
Oras gal ir fantastiškas, bet kad niekas nekimba :e:e
 #396234   TukasVS
 14 Rgp 2012 09:49
Evuldis rašė:
TukasVS rašė:Ką nieks nebežvejoja, kai toks fantastiškas oras spiningavimui? :e:e Kas trečiadienį, po pietų, paspiningauti nusiteikęs?
Oras gal ir fantastiškas, bet kad niekas nekimba :e:e
Ešeriai kimba, lydekos irgi turėtų imti. :) Kitų žuvų tokiu oru negaudau, tai nežinau... :)
Vytenisnl rašė:Man tik rytas trečiadieniui laisvas, darbai vakarui suplanuoti. Ir gana daug jųjų
O pas mane rytas suplanuotas... :roll: Ir šiaip iš ryto spiningauti nelabai apsimoka, nes ešerių kibimas prasideda apie ~8-9, bent jau tame ežere kur gaudau... :)
 #396319   fozas
 14 Rgp 2012 13:16
Sakai nera verslines.O is kur tada tenka pamatyt tinklu kilometrais?Nuvarai pazvejot tai vietiniai atvaziave perzvelgia marias ir skundziasi ''siandien bus tuscia,tinklais uzbombarduota''.O skambink ne skambines,kaip kaliosu i stulpa.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 51
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė