Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #384853   Vitolis
 26 Bir 2012 17:03
Skridžas rašė:Kaip jus prižiuryt sava kotus..Niekada dėmesio nekreipdavau..Bet ...... Žodžiu ka daryti kad senėjimo procesas pristabdyti?
Nu tu ir paklausei :-D Nuo jaunystės reik neapleist Minde. Ir bet kur nekaišiot, tai tadu ir senėjimo procesas negrait atais :-D A daba, kad ir atkraipei dėmesį, o kad jau kotas savo funkcijos nebeatlieka ane :superšokas
 #385188   TukasVS
 27 Bir 2012 10:53
Vitolis rašė:
Skridžas rašė:Kaip jus prižiuryt sava kotus..Niekada dėmesio nekreipdavau..Bet ...... Žodžiu ka daryti kad senėjimo procesas pristabdyti?
Nu tu ir paklausei :-D Nuo jaunystės reik neapleist Minde. Ir bet kur nekaišiot, tai tadu ir senėjimo procesas negrait atais :-D A daba, kad ir atkraipei dėmesį, o kad jau kotas savo funkcijos nebeatlieka ane :superšokas
:lol: :lol:
 #385767   Evaldas Z
 29 Bir 2012 09:21
Skridžas rašė:Kaip jus prižiuryt sava kotus..
siaip tai daugumoj tamseja kamstis... jeigu zvejoji (ar bent i rankas dazniau pajemi), zinoma :roll: o pabala nuo pelesio :-D visokie tarpeliai man nemaiso, netgi atvirksciai - grubus kamstis graziau nei nulaizytas. croixo net specialiai su sepetuku ir vandeniu pasveiciau, kad kamstis kazkiek reljefa igautu. o jeigu nori "uzkonservuot", tai puslapi atgal atsiversk, ten Blight'as labai issamiai viska aprase :gutgut
 #386333   EDVD
 02 Lie 2012 10:36
vanse rašė:Gal vln. galit rekomenduoti ričių taisyklą?
parduotuvėj Mariks gali palikti, arba gauti tiesioginius meistro kontaktus, kiek girdėjau rimtai žiūri į darbą, pats porą ričių buvau nunešęs pertepti.
 #392252   Rapalas
 27 Lie 2012 13:28
Marikso jonui atidaviau pataisyti lūžusi spiningėli, tai pataise greitai, bet nelabai kokybiškai, lakas po poros žvejybų atšokinėjo ir pradėjo luptis. Dabar palikau Kestui iš jaruzalės perdaryti ir tuo pačiu ultralaita pataisyti. Žiūrėsim kas bus.
 #398866   upelis
 22 Rgp 2012 19:49
Sveiki,

Gal kas iš forumiečių galėtų mano Ryobi Excia 2000MX patvarkyt? Sukant užesys girdėt... Arba gal patarsit kas galėtų pasižiūrėt?
Veiksmas Vilniuje.
 #398877   Massena
 22 Rgp 2012 20:33
upelis rašė:Sveiki,

Gal kas iš forumiečių galėtų mano Ryobi Excia 2000MX patvarkyt? Sukant užesys girdėt... Arba gal patarsit kas galėtų pasižiūrėt?
Veiksmas Vilniuje.
Paimi, išsiardai + išvalai + sutepi = naudojiesi toliau be vargo ;uolrait
 #399006   Aurism
 22 Rgp 2012 23:10
Sveiki gal atsirasatu kas suteptu shimano rarenium rite? Arba bent yra zinanciu apie koki rimta meistra, norisi kad butu taip kaip turi buti o ne kad kazkoki ten neaisku tepala sukis ir pasikeis rites sukimasis ir t.t. Nes kiek suprantu sunku rast gera, savo darba ismananti meistra riciu tepime bei remonte kuris pilnai isplautu ir sutepu su orginaliais tai ritei skirtais tepalais kuriu klampumas jai skirtas ir t.t ir sudetu nieko nesumaises. Nesu labai jau nusiteikes skaityt, rinkt informacija, gaist daug brangaus laiko ir mokintis tai daryt...
 #399039   vava
 23 Rgp 2012 07:17

Veiksmas Vilniuje.
uz Senuku zvejybinej pardej (Mariks atrodo) priima irankius remontui
 #399662   upelis
 24 Rgp 2012 18:13
Massena rašė:

Veiksmas Vilniuje.
Paimi, išsiardai + išvalai + sutepi = naudojiesi toliau be vargo ;uolrait
Ir aš kaip Aurism bijau kokį grybą supjaut, bandysiu į Mariks nunešt. Dėkui visiems už atsakymus.
 #402460   Xrapas
 03 Rgs 2012 13:17
HorseFly rašė:...neduoda ramybes sujungimas ar ne perdidelis tarpas lieka sujungus, kaip jums atrodo?..
Normalus spigot joint sujungimas :donknow' ...
Tarpelis laikui bėgant gali kiek sumažėt.
 #402882   Sokratas
 04 Rgs 2012 20:10
per daug nekreipdavau dėmesio, kokius turėdavau, tokiais klijuodavau... Moment -gerai bus.
 #402980   vyrgaz
 05 Rgs 2012 08:50
HazeNN rašė:padaryta! o kaip del naujos uzdejimo kokius klyjus naudot ? nes jai kokiu super momentu uzpilsi tai jauciu tas kaitinimas kita kart nepades ;/
Klijuok su paprastu "super moment"..Jais priklijavus, esant reikalui pakaitinus, žiedelis su garsu "nušoka".. ;-)
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 35
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė