Na,bandziau as juos internete surasti,bet,kad neatidaro ju puslapio,tai pamaniau cia uzklausti.Radau Normark kontaktus.
Nu tu ir paklauseiSkridžas rašė:Kaip jus prižiuryt sava kotus..Niekada dėmesio nekreipdavau..Bet ...... Žodžiu ka daryti kad senėjimo procesas pristabdyti?
Vitolis rašė:Nu tu ir paklauseiSkridžas rašė:Kaip jus prižiuryt sava kotus..Niekada dėmesio nekreipdavau..Bet ...... Žodžiu ka daryti kad senėjimo procesas pristabdyti?Nuo jaunystės reik neapleist Minde. Ir bet kur nekaišiot, tai tadu ir senėjimo procesas negrait atais
A daba, kad ir atkraipei dėmesį, o kad jau kotas savo funkcijos nebeatlieka ane
siaip tai daugumoj tamseja kamstis... jeigu zvejoji (ar bent i rankas dazniau pajemi), zinomaSkridžas rašė:Kaip jus prižiuryt sava kotus..
parduotuvėj Mariks gali palikti, arba gauti tiesioginius meistro kontaktus, kiek girdėjau rimtai žiūri į darbą, pats porą ričių buvau nunešęs pertepti.vanse rašė:Gal vln. galit rekomenduoti ričių taisyklą?
Paimi, išsiardai + išvalai + sutepi = naudojiesi toliau be vargoupelis rašė:Sveiki,
Gal kas iš forumiečių galėtų mano Ryobi Excia 2000MX patvarkyt? Sukant užesys girdėt... Arba gal patarsit kas galėtų pasižiūrėt?
Veiksmas Vilniuje.
uz Senuku zvejybinej pardej (Mariks atrodo) priima irankius remontuiupelis rašė:Sveiki,
Gal kas iš forumiečių galėtų mano Ryobi Excia 2000MX patvarkyt? Sukant užesys girdėt... Arba gal patarsit kas galėtų pasižiūrėt?
Veiksmas Vilniuje.
Ir aš kaip Aurism bijau kokį grybą supjaut, bandysiu į Mariks nunešt. Dėkui visiems už atsakymus.Massena rašė:Paimi, išsiardai + išvalai + sutepi = naudojiesi toliau be vargoupelis rašė:Sveiki,
Veiksmas Vilniuje.
Normalus spigot joint sujungimasHorseFly rašė:...neduoda ramybes sujungimas ar ne perdidelis tarpas lieka sujungus, kaip jums atrodo?..