Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#40120   audrutis
 09 Spa 2007 13:57
Nu pagaliau susidraugavo fotikas su kompu, pries tai atsisiuntus tam tikru programu is Nokia puslapio :) Taigi dedu vieno zvejo laimiki, sugauta Nemunelyje:
Paveikslėlis

#40194   gelmės
 11 Spa 2007 06:36
Ketvertą valandų bandžiau pagautį plėšrią žuvį. Nieko. Kibimo nebuvo. Vanduo labai aukštas. Sunkiai pristaikiau. Srovė didoka. Gerai tik tas, kad atradau naujų vietų. Sutikti žvejai gaudė baltą žuvį. Nieko gero.
Vieta-Mūša.

#40402   RamaZ
 15 Spa 2007 20:48
spalio 14d. buvau Nemunelyje. Austadvaryje, o po to prie Kvetku. Bandziau gaudyt "balta" zuvi - rezultatai neigiami su pludine... su lengva dugnine dar galima sakotis, bet tik nuo katino vos vos atsigyniau :grin: manau, kad reik lukteret, kol zuvis i duobes sulys...

#40416   audrutis
 16 Spa 2007 07:37
Taip, su zuvim Nemunelyje neaiskus dalykai dedasi. Sekmadieni praplaukem upe 25 km, pradejom auksciau Puciakalnes, baigem prie pat Nemunelio Radviliskio. Per beveik 11 valandu kolegai nei grybst, as viena 100-o gramu :) Ziauru :) Bet uztat pasiplaukiojom galingai ir ekstremaliai, nes plaukem vienvietemis rusiskomis guminemis valtimis, kuriu irklai 30cm ilgio :) Per slenkscius buvo isvis idomu :) Kiek klausinejom sutiktu zveju visi keikesi. Penktadieni tik sake kibo, o Sestadieni ir Sekmadieni kaput. Tai tokios naujienos nuo Nemunelio. Si upe, susitarusi su Musa, paskutiniu metu nedziugina :evil:

Malonu, kad daugeja krastieciu forume :)

#40863   gelmės
 22 Spa 2007 07:32
Sekmadienį nulėkiau vėl į Mūšą. Tikėjausi. Kad absoliutus nulis, negaliu sakyti. Vienas kibimas buvo. Nusipurtė. Pagal trumpą žuvies jutimą galiu pasakyti, kad tikrai ne kilinė. Žodžiu, viena lydeka dar tikrai yra. ;-) Gaudžiau spiningu. Ilgokai. Žvejų daug. Vanduo lyg ir slūgsta. Kitą kartą, jei važiuosiu, gaudysiu kitaip. Vot taip va. !-kliovas-!
Nieko linksmo ir verto dėmesio ilgesniam aprašymui nebuvo.
Tai tiek. :/braj;

#41029   MatasM
 23 Spa 2007 12:37
Sestadieni nuo 11 iki 16 val. patikrintos naujos Musos vietos, rasta graziu duobiu ir seklumu. 5 lydekos: 1,5; 2-0,5; 2-0,3 ir eserys 0,3. vanduo aukstas, teko dzigaut su sunkiais galvakabliais . tai tiek.

#41094   gelmės
 24 Spa 2007 08:48
Taip. Kai gaudžiau ir aš naudojau galvakablius 14gr. Kaip Mūšoje , tai jau skaitomi sunkūs.
Vakar buvau nulėkęs vėl. Gaudžiau kuojas. Patiko, nes seniai bebuvau baltą žuvį gaudęs. O dar jei iš 3,5 metro gylio trauki jas, tai iš vis malonumas. Išrinkau ir dvylika vienetų namo partempiau. :oops: :!: Bus "silkės" su svogūnais. ;-) Daugiau apie kuojas parašysiu prie tam skirtos temos.
Bandžiau ir lydžioką suvilioti. Ir vėl tik vienas kibimas. Tik šį kartą nepabėgo. Nesvėriau,bet kilogramas turėjo būti.

#41443   MatasM
 27 Spa 2007 16:46
Siandien Musoj: 8 lydekiokai ~0,5 kg ir eserys, neidomu buvo, pilna lydekautoju, ant gyvos gaudo, mazas lupa ir i maisus deda... isbandytas naujas masalas - "gaidys"( kur is plunksnu, ozkos kailio ir pan. surista ant galvakablio) - vienas lydekiokas!!

#41455   VirTus
 27 Spa 2007 19:28
Musa ties Raudonpamusiu....
buvau nusitaikes tik i eserius ant mailiaus,tad spiningo neemiau.Vaziavome tryse-mes su draugu nusiteike vilioti eserius dugninemis,o dar vienas kolega gunde lydekas gyva zuvele.
Eseriai buvo gaudomi lengva dugninuke ant mailiaus.Jau pernai isbandziau si metoda.Man jis patiko.Uzmeti dugninuke,kurios gale svinine slyvuke 10-15 gr.,o virsuj pavadelis kokiu 50- 60cm....trauki letai per dugna,ziurek meskeres virsunele ir suvirpa,arba pajauti malonu svori ir pasipriesinima.Aisku,ne visada tas svoris reiskia zuvi...daug "zacepu".
Eseriai gan aktyvus buvo iki kokios 15 val....veliau vos vienas kitas.Dviese pagavome apie 60 eserioku...keletas visai graziu..apie 300gr.,o ir kiti,kaip sakoma,kepami ;-) ...man dar pasikabino lydekiokas apie 700gr.kazkur uz ziaunos....plauke jis atgal.kolega,kuris gaude gyva zuvele,pagavo tik 1 lydeka ,gal truputi virs kg.
Teko susitikti spiningautojus,bet pakalbinti tik purte galvas..suprask tusti...
Tiek ziniu :!:

#41457   senelis
 27 Spa 2007 19:57
Musa ties Zilpamusiu... Fyderiukas.Dzykelis.Kuojos ir plakiai labai aktyviai kibo iki 12.30 ;-)

#42127   gelmės
 06 Lap 2007 14:33
Visas tris dienas lydekos buvo aktyvios. Penktadienį kaimynas buvo įkirtęs neblogą, bet nesugebėjo į sietelį įtaikyti. Krantai tai statūs. Šeštadienį 2,5 kg ir virš kilo, sekmadienį turėjo 12 kibimų, bet visos šaudyklės. Nustebęs, kad lydekai dar žolėse sulindę. Žvejų, kaip ir visad - sočiai.

#42547   senelis
 10 Lap 2007 16:35
Uzvedei mane,Matai,su tais eseriais :roll: ,bet kol parejau namo tooookiu oru :roll: .Nezinau ar rytoj ryshiuosi i Musa :( .Bet keista,kad taip peiliukai kabinejasi :? Praeita sestadieni,gaudant eserius,tai ne vienas neuzsikabino.Nors as per tiksline eseriu zukle tai ir nemegstu,kai lydekiokai tvisteriukus drasko :?

#42655   gelmės
 12 Lap 2007 08:26
Tai va.
Jau apsiskaitėte kitų žvejų gaudymo istorijas, tai aš tikrai nenustebinsiu.
Rytas šudinas. Važiuoju ir snaigės mašinos langą kuteną. Panašus oras kaip per mūsų mini meetą. Bet. Kuo arčiau Mūša, tuo dangus mėlynesnis. Gražėja oras, didėja noras :-D , kažką pagauti. Blyn. :evil: Kur noriu, negaliu privažiuoti. Tenka varyti kitur. Ir vėl be laimės. Vienas esu pobailis, tad nerizikuoju įklampinti mašinos ir važiuoju į trečią vietą. Nepatinka man ji, bet... 8.15 jau pirmi metimai su spiningėliu. Neužilgo pirmas kibis. !-kliovas-! Nieko. Tik dantukai paliko. Toje pačioje vietoje po kelių metimų vėl. !-kliovas-! Nedickas. Savo akim mačiau uodegą. :grin: Gerai neužtaikė. Max - 700 gr. Už kokio gero pusšimčio metrų pamatau mašiną. Nukėblinu, mėtydamas, pasižiūrėti. Nerodo, bet sako vieną paėmęs gero puskilio. Vanduo nusekęs. Nutariu bandyti kuojų pavilioti. Kol iki mašinos nuklepsiu tai ir daugiau žvejų prisirenka.
Kuojos geriausiai kibo ant dzikelio. Aš jų neturėjau. Mačiau kaip šalia gaudė. Ant MAXSIMOS gamybos kukurūzų nea. Jie pasirodė didoki ir joms neskanūs. :mhu Pabandžiau ant batono. Kibo, bet..... Visos kuojos nedickos. Tinka lydekoms vilioti.Keli žvejai gaudė ešerius ant mailiaus. Tikiu, kad ta diena ešeriams buvo geriausia. Aš tam nebuvau pasiruošęs.
Tai, va , senuks, pabijojai, pabijojai....
Turėdamas kuojų pradėjau lydekiauti. Vienas kibis buvo, bet greitai atleido. Mažiukassss. Jei kuoja sprindžio nesiekė ir nesugebėjo jos praryti..... Mačiau dantukų žymes. Radau triubicą. :twisted: Apyšviežis. :twisted: Sako, kad vietinių darbas. :twisted: Gerai, kad ištrauktas buvo ir supintas, supintas.
Nutariau apie 12 valandą pakeisti dislokacijos vietą. Priskaičiavau apie 12 žvejų. Mašiną lyg ir geroje vietoje pastačiau. Na skaitėte VirTus kaip rašė.... Telefonas durnių volioja, žuviokai nekimba, mašina ir ta, su naujomis žieminėkis dygliais apkarstytomis padangomis per pievą nevažiuoja. Iš karto pasakau. Nuotaiką pakėlė VirTus. Paskambinęs paparastai pasakė. Vyruti, jei neišvažiuosi, tai skambink, padėsime. Dėkui tau. Rimtai. :/brazasista
Keikiausi , daviausi, puškavau, ir išpuškavau. Išlipęs iš mašinos būč nepažinęs jos. Gerai, kad žinojau jog iš savo išlipau. :-D Nuvarau pas vyrus paklausti, kaip jie prie upės prisikasė. Parodė dar vieną keliuką. Kitą kartą žinosiu. :yaaah!
Grįžau namolia per savo sodą. Ploviau. Bijojau kieman varyti. Galvoju kaimynai sakys - ir sugebėk taip mašiną išpurvinti... O gal jis naują nusipirko ir spec išterliojo, kad nieks neapkalbėtų ? ;-)
Reziumė.Tą dieną sėkmingiausia turėjo pagauti tie, kurie gaudė ešerius. Jie kibo net ant sliekų. Tiesa, iš vakaro ir aš jų prisikasiau, bet jie, zarazos, per naktį sugebėjo kažkaip grįžti į savo valdas.
Kiek kalbėjau su žvejais , tai iki pietų niekas rimtų lydekų neturėjo.
Oras gražus, bet man nekibus.
Audrutii gal būtų ir geriau pagavęs, bet .... Kitą kartą pagaus. !-kliovas-!
Ydomu, kaip jūs su Edošiumi šturmuosite Širveną, jei iki -9 praneša. A? Gal jau su peikenomis. :donknow' Tai yra, trimis kojomis. Arba "na trojyk" ;-)
Tai aš baigiau. Klauskite. Atsakysiu, kaip nieko nepagauti, arba kaip greitai mašiną nuplauti. ;-) :/braj;

#43069   RamaZ
 18 Lap 2007 15:26
Aplankiau siandien Nemuneli. Pasivaiksciojau pakrantem, pailsejau. Nemunelio auksles matyt galvoja, kad viskas kas ant kabliuko uzmauta yra skirta joms :grin: . Jokio skirtumo kur zvejoji - ar sroveje, ar duobeje ar uzutekyje. Su kuojom nelabai, bet nuo katino atsigyniau :grin: :grin: :grin:

#43127   Edosius
 19 Lap 2007 11:56
Sveiki :/braj;
Orai keiciasi, tai sninga, tai lyja, tai minusas tai pliusas. Penktadieni tvirtai nusprendziau kad visgi savaitgali pazvejoti neiseis, nes upese pakrasciai bus uzsale o ant ezero dar neuzlipsiu. Tad ramiai be jokiu abejoniu nepasiemiau nei vienos meskeres, nei rubu ir isdumiu :-car is Vilniaus link Birzu krasto. Vaziuoti nesmagu, sninga, pusto, link Panevezio jau ir slapdriba, galutineje stoteleje ir lietus. Mintyse sukasi mintys ar nebusiu "prasoves". Sestadieni nutariu paziureti viena karjeriuka smalsumui - pilnumoi uzsales, bet lipti be sansu, ledo storis max 2cm, o dar lyja, taigis belieka tik mikimauzu :-byta: apkramtyta valti paruosti ziemai, ta ir padariau. Sestadienio vakarop dar nusitrenkiu link Sirvenos ezero pasizvalgyti :shock: , tas irgi jau salcio paragaves, nuo krantu 200-300 metru ledukas, toleliau banguoja.. Galvoju - neprasoviau nieko nepasiemes. Kaip dabar galvoju kirbejo man vistiek mintis kazka negero sugalvoti.. Skambutis -:tel- Zuviuks. Susitinkam ir pasnekam kaip kas. Ogi pasirodo baxuriukas katik is po POLEDINES zvejybos :/nu/n/x .
Paklausyti kaip sekasi idomu ir smagu ;-var-var. , bet mintyse galvoju kad as tikrai dar ne tiek trenktas ir pamises ;;'plim , tapati pasakau ir kolegai. Nusijuokiam :je-heh ir issiskiriam. Sekmadienis dar labiau mane neramina. Visgi kantrybe truksta :kocelas! . Pasiemu giminaicio spina, dar ji prikalbinu ir kelioms valandoms iseinam patikrinti Apascios. Palaima :che-he: , nesvarbu kad rankos sala, kad ausys melynuoja... metom.. Praeje beveik 1km (viskas vyksta paciuose Birzuose) nutariame grizti. Kibimu nerasta. Begriztant sutinkam toki pat mastanti zmogysta kaip mes, tik sis ant gyvos gaudo. Sako viena turys - 800gr. Neziurejome, liko tik patiketi. Klausiu kiek kibimu? Ats: is vieno vienas... Reik suprast kad 100% varo :-D .
Gryze namolio kazka uzkramtome. Man 1.5val zvejyba - ne zvejyba. Ikalbinu giminaiti toliau testi zukle, tas sutinka ''plot . Kuriu savo traktoriuka ir lekiam link Nemunelio. Nemunelis kaip nekeista vandeniu sotus. Zagybai susidare kaip reikiant, o kai kur net ir srove kaip Nemune. Rodos tik mesk ir trauk.. taip ir buvo kiek kartu metu tiek kartu traukiu tik guminuka atgalios, tiesa viena syki atitraukiau be masalo, palikau dugne. Pas giminaiti lygiai tokia pati situacija, viena guma kelmuose. Zygiavom kokius 3km. Apart mano vieno ikritimo i bebru urva ir kolegos 2 sykiu nieko idomaus. Gerai kad dar sausas likau :bvia , giminaitis pasiguode kad vanduo saltas :jop-mat. 16 val baigem zvejyba su absoliuciu 0 !:fak! , bet gera nuotaika ir savijauta :[anuol . Griztant link bolido :-car sutikom zvejokli. Sakosi labai sunkiai kuoju eina pasigauti, bet kokias 5 turejo, turejo ir lydekine, bet kibimu nerasta. Patiko man kaip jis eserius gaude !-kliovas-! . Matciukas-lengva pludike-vietoj kablio marmiske-kas ant marmiskes neklausiau.. Uzmeta i zagyba ties sroves krastu ir tampo po truputi vala, plude smagiai sokineja. Kaip kimba nemaciau, bet kokius 8-10 eseriu po 200-300gr buvo pasigaves.
Tai vat tokios naujienos chebra is Siaures aukstaitijos apylinkiu. Vieni ant ledo lipa ;;'plim , kiti valtis ziemai koncervuoja, sekantys ant gyvos laime bando, mes gi spiningus pramankstinom :!erzina:!

upe

#43156   zuviuks
 19 Lap 2007 19:58
sekmadieni po piet buvau muson palekes eseriuku pamegint su spiningu pagaudyt, bet kaip supratau jau veluoju ir tas gerasis kliovas jau praejes.sutikti zvejai kas lydekas ant gyvos megino gaudyt, kas eserius ant mailiaus irgi niekuo pasigirt negalejo.tik tiek jog nekimba labai vangus ir tingus pasidare plesrunai.as dar syk isitikinau jog vaziuoti po piet zvejoti jau truputi pomaziai laiko :oops: , norisi ten pabandyt ten, o kol dar iki vietos daeini(nes su masina nuo kelio niekur negali nusukt po to teks traktorius jieskotis garantuotai) tai zvejybai laiko ir nelieka.galutiniam variante pagavau pora eseriuku po pora simtu gramu ir dar kelis mazucius.tikrai kibimas labai vangus, bet uz kantrybe ir ryzta vistiek upe atsidekoja jai ne dabar tai veliau :-D .Beja bendradarbis sakesi sekmadieni musoj ant mailiaus pagaves nedideliu bet stukom nemazai tik neasiku kur nes ne man pasakojo :) . Laukiam kito savaitgalio :grin:

#43207   senelis
 20 Lap 2007 12:11
Na as tai bandziau Musoje gaudyti kuojas fyderiuku.Patiko.Nors ir gaudziau nezinomoje vietoje.Bet mantai tik ant dzykelio kibo,ant kukuruzo tai nelabai...Na kuojytes tai tokios nedideles kibo,bet labai aktyviai.Bet tik tol,kol turejau pasaro.Kilogramo pasaro uzteko tik 4 val zvejybos,tuo tarpu kai ezere 1kg uztekdavo visai dienai.Ir dar likdavo.Labai jau daznai Musoje permetinet reikia.Va kad matyliuko gaut.Idomu butu pabandyti.Tik negaliu dar apsispresti ka gaudyti savaitgaly - ar kuojas fyderiuku,ar eserius mikromasaliukais :roll:
Na gal nuo oro priklausys.

#43210   senelis
 20 Lap 2007 12:58
Na kai as zvejojau tai buvo didelis vejas.Salia gaude pora zveju su bolonkem,tai jie pripazino,kad feederis prie tokio vejo - be konkurencijos.Tiksliau - vejas jokios ytakos zvejybai nedare... O kad zvejyba fyderiu maziau aktyvi,tai drisciau papriestarauti :? .Kai kimba vos masalui nusileidus dugnan,tai jau feederio is ranku nepaleidi :-D .O jei paleidi,nusisuki,tai nuo stovelio numeta kuoja kibdama :-D .O auksles nepagavau nei vienos! Tai man buvo labai maloni staigmena,nes ezeruose gaudant ant dzykeliu,tai auksliu sunku atsiginti... Nors pludinuke gaudyti kuojas irgi labai smagu ;-)

#43594   senelis
 24 Lap 2007 18:01
Tik ka grizau is Musos.Isvaziavau is Panevezio 7val. Lyja.Galvoju - suds bus.Bet kai pasiekiau Musa oras buvo puikus.Rukelis,silta,jokio vejo.Buvau pasiiemes lengva spiningeli su mikrikais,bet paskutiniu momentu nusprendziau gaudyti feederiu.Ir neapsirikau.is karto pradejo kibti grazios kuojos ir plakiai. Kuojos zymiai grazesnes,nei kabinejosi ankstesnese zvejybose.kibimai labai uztikrinti,jei nusisuki - meta feederi nuo stovelio.Pagavau 15 vnt. bet apie pietus kibti nustojo,Dar isvargau 5 vnt. O vanduo Musoje tai labai drumztas.Nuo slaitu,is upeliu bega molinas toks vanduo ir upe vis labiau drumstesi.Ir dar.Upe nesa labai daug zoliu,visokiu siuksliu.Tai tiek.O siaip zvejyba man patiko.Pailsejau.Gaila,kad nepabanziau eseriu gaudyti mikrikais.Bet rytoj tai jau gal nebevaziuosiu :)

#43647   senelis
 25 Lap 2007 12:36
Pamirsau pasakyti dar. Vakar,kai tupejau prie Musos ir gaudziau kuojas,priejo toks zmogelis.Na jis spina mete,niekas nekibo,keike ruda vandeni ir t.t. Tai jis gyresi,kad penktadieni pagavo 8 kg lydi,o antradieni 4,5kg :shock: .Gaude dyyydeliu geltonos spalvos riperiu.Yr dar zuvies Musoje ;-)

#44148   MatasM
 01 Gru 2007 16:27
Tikslas eseriai ant mikriuku. Musa uz pasvalio-kakava-0, Musa pries pasvali - aukstas vanduo, skaidresnis - 0, uztvanka prie svobiskio - 25 ivairaus dydzio eseriai. Labai salta, bet visai smagu buvo. Leveny prie pumpenu chebra kuojas matyt gaudo...

#44241   gelmės
 02 Gru 2007 17:46
Pilnas pravalas ne tik tau. Mūšos vandens spalva kakavinė, :twisted: nea kavos :evil: su priedu visokios prieskoninės zarazos. :-D Sakiau chebrai, kad nevažiuotų. Ale nea. Išvažiavo. Tik :'blud;/ [Sv{in ir su !bee! grįžo. O gal jie mealavo :?: :lol: :lol: :lol:
Lietų dar praneša. Jei oras nesikeis, savaitgaly reiks gal apie Kupiškio marias, ar Lėveny galvoti.

#45428   RamaZ
 16 Gru 2007 16:18
Aplankiau Nemuneli ir padariau isvada, kad savaitgaliais zuvims irgi iseigine :) Zuvys kazkur sulinde, arba nesimaitina, arba as ju neradau :(
Gryzdamas namo stabtelejau prie karjero, paziuret kokio storio ledas. Taip. kad galiu nudziugint - jau 3-4cm yra ::liux . Dar kokios 2-3 naktys saltos (apie - 5 C) ir lipsim ant ledo eseriu :grin:

#47095   VirTus
 06 Sau 2008 22:16
Na pagaliau ir aš atidariau poledinės žūklės sezoną.Veiksmas vyko Mūšoje.Važiavome tryse.Aš,žVYNAS ir dar vienas kolega.Gaudėme kažkur nuo 9 val.iki 16val.
Na kaip sezono atidarymu,tai likau visiškai patenkintas.Pagavau 39 ešeriokus.Vienas kitas gražesnis-kiti sprindiniai,bet kaip sakoma"kepami".Didžiausias gal apie 300 gr...svarstyklės liko garaže su visais jūriniais "pričindalais",tai nesveriau.Gaudėme ant "krokodilo".Žvynas pradžioje bande ant motyliaus,bet nieko nepagavęs taip pat persimetė ant krokodilų.Kibo daug maž visą dieną su pertraukom.Gal kažkoks suaktyvėjimas jautėsi apie 14-15 val.Vėliau visai nustojo.
Žodžiu rezultatais likau visiškai patenkintas.Pas kolegas panašiai.Tiesa,žvynas pagavo dar 3 kuojas...
Šviežias ešeriukas jau pačirškintas ir paragautas ;-)

#50387   RamaZ
 11 Vas 2008 15:01
Sekmadieni (10d.) buvau Nemunelyje. Gaudziau dugnine (dzikas, trukliai, sliekas) nes vandens vos ne sulig krantais, srove stipri, todel su pludinuke sunkoka... Zemesnese vietose net kai kur pievos apsemtos. Skaidrumas vidutiniskas, bet truputi nesa zoles.
Nei kuoju, nei eseriu neuztikau, matyt i uzutakius ar kokias tik jiem vieniem zinomas duobes sulinde :) , bet uztai uztikau sapalu :shock: . Per tris valandas pagavau tris visai pusetinus sapaliokus. Kibimu buvo nemazai, bet tokie negarantuoti - karta staigiai ir stipriai trinkteli ir jei nespejai sureaguot - kabliukas beveik kaip is parduotuves :grin:, o uztenka ranka uzdet ant dugnines koto - jokio kibimo.(manau, kad ne vienam pazystama situacija ;-) )
Viename uzutakyje trys vyrai lupo kuojas ir strepecius (tokius kaip 1,5 cigaretes)

#50393   karsiukas
 11 Vas 2008 17:27
sekmadieni Musoje kibo bet nevisiems ir nevisur :) kibo ir eseriai ir kuojos bet daugiausiai is ryto, kas geresnes vietas uzsieme buvo tai trauke zuvi, vanduo normalus ir jau skaidrus pakankamai, eseriai eme nuo dugno ant slieko, o kuojos ir raudes tai laikese pagal kranta, o lydeliai taip pat sukile buvo kas gaude ant muiliaus ti kapojo kaip reikiant :lol:

#50852   RamaZ
 18 Vas 2008 14:32
Siandien buvau paziuret, ka valgo Nemunelio zuvys. Pasirodo - joms siandien pasnikas, todel i siulomus masalus reagavo mazdaug taip - :liež-uvis . Na o dabar apie viska paeiliui...
Ryte susikraunu i masina dali inventoriaus ir pamirstu uzvaziuot i garaza, kuriame yra meskeres ir silti batai. Tenka gryzti ... Susidedu meskeres... Kelias tai :superšokas - asfaltu 40-50, zvyrkeliu dar leciau. Manau, kad su paciuzom greiciau buciau nuciuozes :grin: . Likus mazdaug 2-3 km iki upes, prisimenu, kad batu neisidejau :roll: . Na manau - tiek to, kaip nors issiversiu, negrysiu juk 30km atgal... Atvaziuoju prie upes ir matau, kad su zvejyba bus sunkokai : visi uzutakiai ir letesnes sroves vietos, uzsale, nesa iza ir zoles. Pora valandu paslankioju pakrantem, rezultatai nuliniai. Griztu prie masinos, kraunuos daiktus ir pastebiu ant uzpakalines sedynes maisiuka. Jomajo - viduje buterbrodai su lasisa :shock: (zmona darbe nesuvalge ir pamirso issimt). Vat ir netikek po visko zmogus prietarais :che-he:
Bet laikas praleista gerai, oras pasakiskas ;-)

#50860   senelis
 18 Vas 2008 16:50
Na siandien Musa aplankiau.Krastai pasidenge ledu,bet vanduo tai visai skaidrus :roll: .Oras pasakiskas! Kibimas... Apie kibima kalbu net nebuvo :) Net nemaciau :) Nors isbandziau visus masalus.Tiesa,fyderiuku gaudziau.Tiksliau negaudziau :) Taip ir nesupratau ar zuvu nera,ar taip kibt nenori? :roll: Dar taip nebuvo,kad per visa diena aktyviai permetinejant nei vieno kibomo nepamatyciau :shock:

#50874   audrutis
 18 Vas 2008 19:49
O as siandien buvau nulekes prie Musos intako Levens. Deje, bet pazvejot ten nepavyko, nes upes krastai apsale. Tada nulekiau prie netoliese esancios Sanziles. Vanduo skaidrus, ledu nese ne tiek ir daug, tad nutariau issiaiskint kas upelyje gyvena. Po kokios valandos, patikrinus kelis simtus metru upes ruozo, daejau nedidele uztvankele. O uz jos upe dar visiskai padengta ledu :( Taigi susipakavau smutkes ir namo. Nors zuvies nemaciau, kibimo neturejau, bet bent prasivaiksciojau gryname ore ir atidariau sezona :grin:

#50886   Fiskius
 18 Vas 2008 20:55
Audruti, priejai uztvankele kur po siauruko tiltu?
Vazdelis nuo to tilto darytas 2007-12-29:
Paveikslėlis
Galejai dar pasroviui koki kila pavaryti, iki tokio apgriuvusio tiltelio, per kuri dar vis vazineja masinos :shock:
Toliau upe susiaureja, tampa sekli, bet yra gan aiskiai matomu duobiu ;-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 38
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė