Tai va.
Jau apsiskaitėte kitų žvejų gaudymo istorijas, tai aš tikrai nenustebinsiu.
Rytas šudinas. Važiuoju ir snaigės mašinos langą kuteną. Panašus oras kaip per mūsų mini meetą. Bet. Kuo arčiau Mūša, tuo dangus mėlynesnis. Gražėja oras, didėja noras

, kažką pagauti. Blyn.

Kur noriu, negaliu privažiuoti. Tenka varyti kitur. Ir vėl be laimės. Vienas esu pobailis, tad nerizikuoju įklampinti mašinos ir važiuoju į trečią vietą. Nepatinka man ji, bet... 8.15 jau pirmi metimai su spiningėliu. Neužilgo pirmas kibis.

Nieko. Tik dantukai paliko. Toje pačioje vietoje po kelių metimų vėl.

Nedickas. Savo akim mačiau uodegą.

Gerai neužtaikė. Max - 700 gr. Už kokio gero pusšimčio metrų pamatau mašiną. Nukėblinu, mėtydamas, pasižiūrėti. Nerodo, bet sako vieną paėmęs gero puskilio. Vanduo nusekęs. Nutariu bandyti kuojų pavilioti. Kol iki mašinos nuklepsiu tai ir daugiau žvejų prisirenka.
Kuojos geriausiai kibo ant dzikelio. Aš jų neturėjau. Mačiau kaip šalia gaudė. Ant MAXSIMOS gamybos kukurūzų nea. Jie pasirodė didoki ir joms neskanūs.

Pabandžiau ant batono. Kibo, bet..... Visos kuojos nedickos. Tinka lydekoms vilioti.Keli žvejai gaudė ešerius ant mailiaus. Tikiu, kad ta diena ešeriams buvo geriausia. Aš tam nebuvau pasiruošęs.
Tai, va ,
senuks, pabijojai, pabijojai....
Turėdamas kuojų pradėjau lydekiauti. Vienas kibis buvo, bet greitai atleido. Mažiukassss. Jei kuoja sprindžio nesiekė ir nesugebėjo jos praryti..... Mačiau dantukų žymes. Radau triubicą.

Apyšviežis.

Sako, kad vietinių darbas.

Gerai, kad ištrauktas buvo ir supintas, supintas.
Nutariau apie 12 valandą pakeisti dislokacijos vietą. Priskaičiavau apie 12 žvejų. Mašiną lyg ir geroje vietoje pastačiau. Na skaitėte VirTus kaip rašė.... Telefonas durnių volioja, žuviokai nekimba, mašina ir ta, su naujomis žieminėkis dygliais apkarstytomis padangomis per pievą nevažiuoja. Iš karto pasakau. Nuotaiką pakėlė VirTus. Paskambinęs paparastai pasakė. Vyruti, jei neišvažiuosi, tai skambink, padėsime. Dėkui tau. Rimtai.
Keikiausi , daviausi, puškavau, ir išpuškavau. Išlipęs iš mašinos būč nepažinęs jos. Gerai, kad žinojau jog iš savo išlipau.

Nuvarau pas vyrus paklausti, kaip jie prie upės prisikasė. Parodė dar vieną keliuką. Kitą kartą žinosiu.
Grįžau namolia per savo sodą. Ploviau. Bijojau kieman varyti. Galvoju kaimynai sakys - ir sugebėk taip mašiną išpurvinti... O gal jis naują nusipirko ir spec išterliojo, kad nieks neapkalbėtų ?
Reziumė.Tą dieną sėkmingiausia turėjo pagauti tie, kurie gaudė ešerius. Jie kibo
net ant sliekų. Tiesa, iš vakaro ir aš jų prisikasiau, bet jie, zarazos, per naktį sugebėjo kažkaip grįžti į savo valdas.
Kiek kalbėjau su žvejais , tai iki pietų niekas rimtų lydekų neturėjo.
Oras gražus, bet man nekibus.
Audrutii gal būtų ir geriau pagavęs, bet .... Kitą kartą pagaus.
Ydomu, kaip jūs su Edošiumi šturmuosite Širveną, jei iki -9 praneša. A? Gal jau su peikenomis.

Tai yra, trimis kojomis. Arba "na trojyk"
Tai aš baigiau. Klauskite. Atsakysiu, kaip nieko nepagauti, arba kaip greitai mašiną nuplauti.