Na tikejausi kazko rimtesnio nes cia daug profu yra kurie tikrai gali kazka tinkamo pasiulyti.gdeivis rašė:Tai tu atsipusk Ramekai, jei tau nekyla, mes uz tave ir pazvejosim...
Na tikejausi kazko rimtesnio nes cia daug profu yra kurie tikrai gali kazka tinkamo pasiulyti.gdeivis rašė:Tai tu atsipusk Ramekai, jei tau nekyla, mes uz tave ir pazvejosim...
Tada atmetant HMG, kuri kota rinktis? Gal dar koki nors pasiulysit ?Artūras- rašė:Sveiki. Renkuosi spininga dzigui iki 20gr galvom, tvicingui iki kokiu 12cm vobleriais, ilgis iki 2.2m, kaina iki 300lt.
Renkuosi tarp: Banax Spurt
Fenwick (HMG, HMX)
St. Croix (Premier, Mojo Bass, Triumph).
Idomios nuomones apie virsuj isvardintus kotus. Noriu issirinkti viena kota, bet nebutinai is isvardintu.
o kas jai negiliuose ezeruose,karjeruose ar kokioj nedidelioj upej pats tas iki 10grgiedriuzzz rašė:Iki 10 gr guminukais, lydekoms
Ta ir turiu galvojHazeNN rašė:o kas jai negiliuose ezeruose,karjeruose ar kokioj nedidelioj upej pats tas iki 10grgiedriuzzz rašė:Iki 10 gr guminukais, lydekomsatrodo jai jau lydekas gaudyt tai spiningas kai siupele...
Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Jus kolega [ats esate labai didelis tinginys- nes tingite paskaityti viso labo 200 puslapeliu ir tikrai ishsirinktumete ko jums reikia. Bet del savo tingumo geriau reikalaujate, kad kiti jums rashytu ir uzh jus viska sukomplektuotuRamekas rašė: gali pasiulyti kazka tinkamo, ajku jei netingetu
kelis fenwickus esu turejes, konkreciai sita tai tik ciupinejes esu, bet rimciausias pasirode. kur tu fenwick HMG po 300 Lt uzmatei?Artūras- rašė: O Fenwicka HMG esi turejes ?
siaip sito koto testas iki 28gr, toki imciau labiau vartiklem. o jam labiau vobleriam kaip suprantu patare iki 21gr.Vegys rašė:AVS96MHF2 testas 2-11g - čia laikai geru patarimu ???
afigiennai, tau rankos nekyla pasiknist, nors spiningo tai tau reikia, o kazkam turi pakilt 10 kart ta pati per ta pati rasinet.Ramekas rašė:Sveiki. Nekyla ranka knistis tarp 200 puslapiu ir ieskoti, tad gal galetumet sukomplektuoti man spiningeli su rite iki 500lt. Zvejiba tik is valties ezeruose guminukais iki 10g, zuvys lydekos, eseriai. Ilgis iki 2.40m
su tokiu avidu tik puse pedos trumpesniu gaudau as sapalus su salaciais... slakiam principe irgi tiktu. lasisom? vo cia rimtas klausimas, ziurint kokio dydzio vobleriais gaudysi ir kokio dydzio upej. tokiai Minijai tai gal ir uztektu jo. bet Neri vietom ir jei dar vobleri ~10cm uzsikabint, tai gali biski slobnas but. jis man idealus zvejot 7-8cm vobleriais. tipo rigge 7, orbit 80, megabass X80, LM66, lee bait ir panasiai.Tomas2000 rašė:...man tada patare jai su medinukais gaudysiu geriau AVS96MLF2 3-18g...
Aisku, reiks tada apsisprest del 3-18g ar 7-21g., testo. Siaip gaudau Neri ir is valties retkarciais. Nors is valties turiu trumpesni 2.4m. O del ilgio ar pakanka 90 nuo kranto? Nes del ilgio ir nezinau kuri ar AV90 ar AV96.SauliusM rašė:su tokiu avidu tik puse pedos trumpesniu gaudau as sapalus su salaciais... slakiam principe irgi tiktu. lasisom? vo cia rimtas klausimas, ziurint kokio dydzio vobleriais gaudysi ir kokio dydzio upej. tokiai Minijai tai gal ir uztektu jo. bet Neri vietom ir jei dar vobleri ~10cm uzsikabint, tai gali biski slobnas but. jis man idealus zvejot 7-8cm vobleriais. tipo rigge 7, orbit 80, megabass X80, LM66, lee bait ir panasiai.Tomas2000 rašė:...man tada patare jai su medinukais gaudysiu geriau AVS96MLF2 3-18g...
man asmeniskai tai ir 8'6'' pakanka... bet cia kas kam labiau patinka. plius yra teorija, kad ilgesnis kotas geriau zuvi amortizuoja (ko pasekoj greiciau nuvargina) bet lygiai taip pat ir paciam rankas greiciau pakerta. o del testo iki 18 ar iki 21gr tai atsakymas yra tame, kokio dydzio ir kaip smarkiai besipriesinanciais masalais gaudysi.Tomas2000 rašė: Aisku, reiks tada apsisprest del 3-18g ar 7-21g., testo. Siaip gaudau Neri ir is valties retkarciais. Nors is valties turiu trumpesni 2.4m. O del ilgio ar pakanka 90 nuo kranto? Nes del ilgio ir nezinau kuri ar AV90 ar AV96.
http://www.fenwickfishing.com/cat.php?k=309714 ir cabeloj.SauliusM rašė:kelis fenwickus esu turejes, konkreciai sita tai tik ciupinejes esu, bet rimciausias pasirode. kur tu fenwick HMG po 300 Lt uzmatei?Artūras- rašė: O Fenwicka HMG esi turejes ?
o tai kiek jie pabrangs kol iki Lietuvos atvaziuos neskaiciuoji?Artūras- rašė:http://www.fenwickfishing.com/cat.php?k=309714 ir cabeloj.SauliusM rašė:kelis fenwickus esu turejes, konkreciai sita tai tik ciupinejes esu, bet rimciausias pasirode. kur tu fenwick HMG po 300 Lt uzmatei?Artūras- rašė: O Fenwicka HMG esi turejes ?
tas iki 21gr ir 3,2m ilgio tai is visu avidu iki 21gr uzmetimo mano supratimu labiausiai pavykes modelis. nu tokios labai teisingos jis akcijosRapolas rašė:Aš, asmeniškai Neriai nuo kranto (arba įsibridus) imčiau 7-21g ir ilgesnį. Vakar mano akyse jaunuolis gaudė su 3.20m ilgio St.Croix'u
Galbūt. Tą modelį turiu ir pirkau būtent vobleriams. Bet, kadangi, perėjau prie G.Loomių (ir Croix muselinių blankų:D), tai dbr laikinai ans stovi kampe pastatytas, na bet išaus ir jo valanda darSauliusM rašė:tas iki 21gr ir 3,2m ilgio tai is visu avidu iki 21gr uzmetimo mano supratimu labiausiai pavykes modelis. nu tokios labai teisingos jis akcijosRapolas rašė:Aš, asmeniškai Neriai nuo kranto (arba įsibridus) imčiau 7-21g ir ilgesnį. Vakar mano akyse jaunuolis gaudė su 3.20m ilgio St.Croix'u
o kam skaiciuot ? visviena per brangu bus.SauliusM rašė: o tai kiek jie pabrangs kol iki Lietuvos atvaziuos neskaiciuoji?
tai tu man tada kaip protingas zmogus pasakyk. tie museliniai blankai turi privalumu kokiu nors lyginant su tuo 3,2m iki 21gr avidu kas link zuvies varginimo klausimo? nu tu pats supratai apie kokia as zuvi kalbu.Rapolas rašė:Galbūt. Tą modelį turiu ir pirkau būtent vobleriams. Bet, kadangi, perėjau prie G.Loomių (ir Croix muselinių blankų:D), tai dbr laikinai ans stovi kampe pastatytas, na bet išaus ir jo valanda dar
1.Jei atsakinėčiau kaip 'protingas' žmogus- tai atsakyčiau, kad turi, ir turi net varginant žuvį. Nekalbu apie tai, kad ant muselinio blanko (keturių dalių) surinktas spiningas turi ir kitų privalumų, lyginant su minėtu Croix'u (3.2m ir 7-21g).SauliusM rašė:tai tu man tada kaip protingas zmogus pasakyk. tie museliniai blankai turi privalumu kokiu nors lyginant su tuo 3,2m iki 21gr avidu kas link zuvies varginimo klausimo? nu tu pats supratai apie kokia as zuvi kalbu.Rapolas rašė:Galbūt. Tą modelį turiu ir pirkau būtent vobleriams. Bet, kadangi, perėjau prie G.Loomių (ir Croix muselinių blankų:D), tai dbr laikinai ans stovi kampe pastatytas, na bet išaus ir jo valanda dar
matyt, kad suprataiSauliusM rašė:supratau kad nesupratau, nors biski supratausiaip esu rankose ne viena turejes ant tu muselku rinkta, bet jei atvirai tai kaikuriom legendom kolkas sunku patiket.
man asmeniskai 9 pedu iki 18gr labiau prilipo. o dabar akis ganau i legend tournamenta 7'6'' dvidali iki 10gr extrafasta. nu bet cia na vkus i cvet...Rapolas rašė:O iš mano turėtų (arba dar turimų) spiningų St.Croix'ų- tai jo, to 3.2m 7-21g akcija tokia labiausiai teisinga man pasirodė vobleriams ir gaudymui Nery ;)
pasiimk avida vienadali iki 21gr ir bus tau laime. anksciau Airis su tokiu zvejojo. Vegys su tokiu gaudo. tai gali pasiklausinet nuomones.Aurism rašė:Svieki ka patartumet noriu spiningo pagrinde gumoms bei tik kartais koki vobleri patvicint, zodziu link universalesnio koto svoriai galvu iki 20 gr ilgis iki 2.4-max 2.6m, norisi gumos atsimusima jausti o ne stebet i solid virsunele kaip ji atlinkineja. Biudzetas iki G loomis ar ten Graphiteleaderiu nelabai traukia...o, bet, taciau croix avido dar ikandama. Klausiu nes net neisivaizduoju kur toki koteli rast pagal sias uzgaidas. Kiek kraciau tai ka ten gali pasakyt toj parduotuvej kai koto savybes atsiskleidzia tik zvejojant...
rimas ramonas gauna tubas pagal ussakimus...pirkausi sau vienadaliui tai labai kokybiskai padarytos (apsiuta ir is vidaus ir is isores,rankena nesimui,dirzas ant peties)ir kaina nesikandzioja 80lt palikau uz 2,10mVegys rašė: tūbos tokios ko gero nenusipirksi. Nebent gamintis ...
Teko man su croixo Legend Extreme vienadaliu gaudyt, to senesnio modelio, kur su recoil žiedais. Ilgis jo berods 2,1m buvo iki 18g - super lengvas ir skambus kotas, džigui lengvesniam tikrai liuks aparatas.SauliusM rašė: pasiimk avida vienadali
pas mane legend elite (su normaliais SiC ziedais) tai as su juo viskuo iki 28gr susitvarkau. bet zmogus rase, kad iki tokios kainos nepatemps.shelwius rašė:Teko man su croixo Legend Extreme vienadaliu gaudyt, to senesnio modelio, kur su recoil žiedais. Ilgis jo berods 2,1m buvo iki 18g - super lengvas ir skambus kotas, džigui lengvesniam tikrai liuks aparatas.SauliusM rašė: pasiimk avida vienadali