Dėkui. Vis pasižiūriu pro siuvimo reikmenis praeidamas, kad gal ir reikėtų užsukti į kurią, reikės pasidomėt, ką siūlo. 

Kas nežvejoja, tas nepagauna :)
Rapolas rašė:henyte rašė:
3.Štai trečias pavyzdys, kuriame trečias vobleris jau turi vadinamo gelsvumo, nes lakuotas gal šešiais sluoksniais (dėl „tvirtumo“- ypač kurio reikėtų balziniams vobleriams:D) ir jau visiškai tirštoku laku
![]()
Na, pirmo tu nlb gali ir žinot, nes be manęs tik dar viens žvejuks ant jų gaudo ;)S.A.G rašė: Na,pirmasis modelis aš nežinau, o kiti du,tai super ...
Bet aš turiu kitą spalvą ...
Rapolas rašė:S.A.G rašė:
... p.s.: ir pavadėliai kažkur lb matyti.....
Nu taip jau ir viską..S.A.G rašė:...Pavadėliai taip pat "Hawk" ...,viską darome patys ...
Rapolas rašė:Nu taip jau ir viską..S.A.G rašė:...Pavadėliai taip pat "Hawk" ...,viską darome patys ...
Ką, ir "samogoną" pats kažkur kuriam miške verdi ("šutka":D)..
Velkiauji, matau, Dubingiuose ir be variklio ,greičiausiai. Kaip šita voblerių "ryskajuščaja provodkė" gaunasi "galsais" plaukiant?
Ir kaip tos ale "lašišinės" spalvos lydekoms pasiteisina skaidriam vandeny?
"Paguglink" frazę "liepos mediena" ir skelbiu.lt užvers tavo kompą stambiagabaritiniais pasiūlymaisSatan rašė:Sveiki, gal kas žinot kur Vilniuje įsigyti liepos medienos drožybai? Seniau droždavau iš šepečio kotų, pirkdavau senukuose, bet dbr ten jau nėra liepinių...
Satan rašė:Labai šmaikštu.
...
“1. Sveiki, gal kas žinot kur Vilniuje įsigyti liepos medienos drožybai?
2. Savaitgalį varysiu sodan, jeigu kam reikės gabalo liepos - p.m.“
Tai kad aš stikliukais arbatos dbr negeriu ,cik "kružikais"S.A.G rašė:... atvažiok,išgersim arbatos po stikliuka![]()
![]()