Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #414066   Kairys
 11 Spa 2012 17:43
Dėkui. Vis pasižiūriu pro siuvimo reikmenis praeidamas, kad gal ir reikėtų užsukti į kurią, reikės pasidomėt, ką siūlo. ;-)
 #414091   savas
 11 Spa 2012 19:09
Ir aplamai, geriau pasiimt kabliuka ir bandyt vietoj, bo atrodo - vos vos uzkliuna praveriant, o uzkarpele - pasilenkia...
 #414311   martiz-zz
 12 Spa 2012 18:44
tik jam reiks uztvirtinti su kazkuo, as kadangi museliniu smutkiu turiu su vedamuoju siulu apvinioju vienoi ir kitoi pusei ir :gutgut dar jai kam reikia galiu padovanoti spaustuvelius kabliui. padeveti bet kelias ziemines muses susiregsti tikrai pakaks
 #421962   S.A.G
 12 Lap 2012 13:49
Rapolas rašė:
henyte rašė:
3.Štai trečias pavyzdys, kuriame trečias vobleris jau turi vadinamo gelsvumo, nes lakuotas gal šešiais sluoksniais (dėl „tvirtumo“- ypač kurio reikėtų balziniams vobleriams:D) ir jau visiškai tirštoku laku
Paveikslėlis

Na,pirmasis modelis aš nežinau, o kiti du,tai super ... ::liux
Bet aš turiu kitą spalvą ...

Pirmasis:

Paveikslėlis http://android-iphone-games.com/strategii/

Antrasis :

Paveikslėlis стратегии на android

#421979   Rapolas
 12 Lap 2012 14:15
S.A.G rašė: Na,pirmasis modelis aš nežinau, o kiti du,tai super ... ::liux
Bet aš turiu kitą spalvą ...
Na, pirmo tu nlb gali ir žinot, nes be manęs tik dar viens žvejuks ant jų gaudo ;)
O kiti du modeliai- mano buvusio "naparniko" (keletą metelių po Dubingius kartu "trynėmės"), tai rimtesni velkiautojai HAWK voblerius tikrai žino:-D O su "taviškiu" spalvinimu ir tuo pačiu modeliu (kuris lydekos nasruose) mano kaimynas starkiecą šiemet neblogą "įvelkiavo" (gal 4-rių kilų ), tiesa,- liežuvį teko man perklijuot ;-)
p.s.: ir pavadėliai kažkur lb matyti.. :-D
 #422025   S.A.G
 12 Lap 2012 16:25
Rapolas rašė:
S.A.G rašė:
... O su "taviškiu" spalvinimu ir tuo pačiu modeliu (kuris lydekos nasruose) mano kaimynas starkiecą šiemet neblogą "įvelkiavo" (gal 4-rių kilų ) ...
::liux

O šių modelių ar turi ?

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #422030   Rapolas
 12 Lap 2012 16:35
Nea, šitiems modeliams pritūko vietos čemodanuose, ai tiksliau- vietos namuose patiems čemodanams pritrūko.. :-D
Jei rimtai, tai lb nesunkiai galėčiau pasigamint ir tokius, kurie paskutiniu metu populiarūs tarp lašišų velkiautojų, nebrokyja ir asvejos lydekos, girdėjau. Faini modeliai, paskaitau STRIBORG-ą, tai ten tikrai yra į ką akis paganyt :-D
 #422042   S.A.G
 12 Lap 2012 17:03
Rapolas

... Nea, šitiems modeliams pritūko vietos čemodanuose, ai tiksliau- vietos namuose patiems čemodanams pritrūko.. :-D ...

:grin: ::liux
 #422135   S.A.G
 13 Lap 2012 00:29
Rapolas rašė:
S.A.G rašė:
... p.s.: ir pavadėliai kažkur lb matyti.. :-D ...

Pavadėliai taip pat "Hawk" ... :grin: ,viską darome patys ... :grin:
 #422178   Rapolas
 13 Lap 2012 10:17
S.A.G rašė:...Pavadėliai taip pat "Hawk" ... :grin: ,viską darome patys ... :grin:
Nu taip jau ir viską.. :-D Ką, ir "samogoną" pats kažkur kuriam miške verdi ("šutka":D)..
Velkiauji, matau, Dubingiuose ir be variklio ,greičiausiai. Kaip šita voblerių "ryskajuščaja provodkė" gaunasi "galsais" plaukiant?
Ir kaip tos ale "lašišinės" spalvos lydekoms pasiteisina skaidriam vandeny?
 #422330   S.A.G
 13 Lap 2012 19:18
Rapolas rašė:
S.A.G rašė:...Pavadėliai taip pat "Hawk" ... :grin: ,viską darome patys ... :grin:
Nu taip jau ir viską.. :-D Ką, ir "samogoną" pats kažkur kuriam miške verdi ("šutka":D)..

Velkiauji, matau, Dubingiuose ir be variklio ,greičiausiai. Kaip šita voblerių "ryskajuščaja provodkė" gaunasi "galsais" plaukiant?

Ir kaip tos ale "lašišinės" spalvos lydekoms pasiteisina skaidriam vandeny?

A to :-D ... atvažiok,išgersim arbatos po stikliuka :grin: :-D pervacka :-D
Aš jau Baluošose,Jozo gi jau nera :( .
Viskas po biski,velkiaujam po trupučuka na ir metom čutka :)
Taip,kaip visada be variklio, nėra pinigų... :grin: :-D
Tu gi pats žinai "ryskajuščaja provodka" ne nuo konfiguracios liežuvelio priklauso :) ,
na o ale "lašišinės" spalvos tai anksti ryte arba vėlai vakare.
 #422375   Satan
 13 Lap 2012 22:23
Sveiki, gal kas žinot kur Vilniuje įsigyti liepos medienos drožybai? Seniau droždavau iš šepečio kotų, pirkdavau senukuose, bet dbr ten jau nėra liepinių...
 #422398   Rapolas
 14 Lap 2012 08:25
Satan rašė:Sveiki, gal kas žinot kur Vilniuje įsigyti liepos medienos drožybai? Seniau droždavau iš šepečio kotų, pirkdavau senukuose, bet dbr ten jau nėra liepinių...
"Paguglink" frazę "liepos mediena" ir skelbiu.lt užvers tavo kompą stambiagabaritiniais pasiūlymais :-D
 #422421   Satan
 14 Lap 2012 10:01
Labai šmaikštu. Savaitgalį varysiu sodan, jeigu kam reikės gabalo liepos - p.m. Guli ten pernai išvirtus šimtametė liepa, benzo pjūklu pamojuosiu ir ruošinėlių visai žiemai bus.
 #422427   Rapolas
 14 Lap 2012 10:51
Satan rašė:Labai šmaikštu.
...
“1. Sveiki, gal kas žinot kur Vilniuje įsigyti liepos medienos drožybai?
2. Savaitgalį varysiu sodan, jeigu kam reikės gabalo liepos - p.m.“
 #422448   Rapolas
 14 Lap 2012 12:20
S.A.G rašė:... atvažiok,išgersim arbatos po stikliuka :grin: :-D
Tai kad aš stikliukais arbatos dbr negeriu ,cik "kružikais" :-D (nu gal prie progos pakeliui ;))
Tavo naujus modelius kaip ir pamačiau, o ir nesikuklink pasigirt karts nuo karto, kai turėsi ką parodyt :gutgut
 #422488   SauliusM
 14 Lap 2012 14:11
Doni, o tu ant tokiu "tepaliniu" spalvu soniplauku pagauni ka nors? nes turiu kelias, bet kazkaip dabar nepamenu kad ka ispudingo buciau pagaves. jei pagauni, tai kaip/kur/kokiom salygom mazdaug?
 #422492   Donis
 14 Lap 2012 14:15
Tokiomis as dazniausiai gaudau upese,Kursmarese kazkada meginau,ne itin,pora kuoju uzkibo neblogu,eserio nei vieno,ten gerai didesnes ir ryskesnes dirba, upese jos kartais sudirba labai neblogai,siemet meginsiu ezeruose :)
 #422501   Donis
 14 Lap 2012 14:23
Minijoj,Sventojoj ,meginau, risu as jas virs blizgutes ant labai trumpo,pavadelio,arba virs velnio,dedu dvi kas gera sprindi,beja ant tokiu rudu kiek didesniu pernai vieni Ciudo ezere gerai sugaude. Reikes siemet ir virs balansyro megint uzdet,tik bijau del jo darbo,ar nemaisys.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė