Gal kas norit rytoj varyt per nakti kartu? Jei taip parasykit privacia zinute
Ignalinos apylinkese jau zmogai ant ledo lipa kamikadzesmindoze rašė:neri ledai pajudejomanau kad tos 2 vegeles buvo pirmos ir paskutines seis metais, o tik uzkabliavo zukle
vakar ties priekule tik pasedejom.kibimu nesulaukemsliekas rašė:o minijoi niekas nebandot?
Tai zvejoti jau neimanoma? Net palei kranta nebeimanoma norm uzmest ir nieko nepalikt per ledus?Albaz rašė:Neris jau visa ledais uzpildyta
Jo, reikejo paklausyt taves ir nevaziuot... Nes sudas, o ne zvejyba tokiom salygom...Albaz rašė:Jo jau viskas viens prie kito plaukia ledai ir krantai jau traukiasi ledu...
iš MŽT:ubuntu rašė:Taisykles pasiziurek... Dar sian galima, o nuo 00:00 jau nebe. taip, kad viskas, lauksim kursmariu.
As ir poledine zukle neuzsiimineju tai jau dbr biski depresija pradeda imt kada tas pavasaris....Donasssss rašė:buvau suplanaves sendien paskutine zvejyba,bet tas vejas kazkaip priverte apsigalvoti,tai kaip suprantu gerai padariau. sezona galeciau apibudinti kaip tragiska,nors kiek zinau,tie kas pradejo gaudyti jas anksciau,nu kai vanduo buvo aukstas ir dar pries prasidedant salciui,tai pagavo ganetinai gerai. kai pradejo salti ir vanduo stipriai kristi,tada ir prasidejo tragiskos zvejybos. nu ka padarysi,bent galvas pravedinom sededami prie lauziuko. kadangi nuo ledo negaudau,tai mano zvejybos sezonas uzdarytas. koks geras menesiukas praeis normaliai,o po to prasides lomkes
Šymet per tris žvejybas Nemune likau visai sausas (turėjau tik vieną kibimą), per visas jas vanduo krito - tai tokį pastebėjimą turiu ir aš. Pirmas sezonas nuo tada kai jas gauda, kada nepagavau nei vienos vėgėlės. Kažkaip šymet užsimiegojau ir per vėlai atsibudau, kad žiema jau čia, tad teko ir tarp lyčių pažvejot. Pasiėmiau atostogų vėgėlėms pagaudyt, o jau trečią atostogų dieną nebuvo įmanoma jų gaudyt dėl ižo. Dabar galiuos kad nepradėjau bandyt vėgėliaut angsčiau dar lapkritįDonasssss rašė:kiek mes pastebejom,kai vanduo stipriai krenta visada buna nulines zvejybos.kai vanduo aukstas,nesa visoki bruda,tada zvejoti nesmagu,bet zuvies pasigauna