Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai; gaudymo ypatumai, vietos; priedai, naudingi dalykėliai žūklėje
 #429987   Donasssss
 10 Gru 2012 00:03
buvom sendien prie nemuno,tai vel nei kibimo,aplinkiniai irgi sedejo tusciai. zodziu liudni reikalai. vanduo krenta,nuo ketvirtadieni ysmeigto pagaliuko,vanduo pasitraukes pusmetriu.
 #430672   Donasssss
 12 Gru 2012 08:12
vakar buvau nemune,tai dar zvejoti eina kuo puikiausiai,bet manau kad jau dienu reikalas kiek dar leis pazvejoti. plonas ledukas uzsidejas per koki metra nuo kranto. karts nuo karto nedideli ledukai praplauke pakrante,bet kaip suprantu tie ledikai plauke nuo auksciau esanciu zveju,kurie issidauzo pakrascius. zuvies ir vel neteko pamatyti,aplinkiniai irgi tusciai sedejo. trys zvejybos ir visiskas nulis,baisu...
 #431556   salamfeko
 15 Gru 2012 10:11
ubuntu rašė:Taisykles pasiziurek... Dar sian galima, o nuo 00:00 jau nebe. taip, kad viskas, lauksim kursmariu.
iš MŽT:

..."Tais atvejais, kai pirmoji draudimo diena yra savaitgalis ar valstybinė šventė, draudimas įsigalioja kitą dieną po savaitgalio ar valstybinės šventės. Draudimas negalioja paskutiniąją draudimo dieną, jei ji yra savaitgalis ar valstybinė šventė."

tik aišku šiemet dėl oro sąlygų tai nieko neduoda...
 #431593   Donasssss
 15 Gru 2012 16:06
buvau suplanaves sendien paskutine zvejyba,bet tas vejas kazkaip priverte apsigalvoti,tai kaip suprantu gerai padariau. sezona galeciau apibudinti kaip tragiska,nors kiek zinau,tie kas pradejo gaudyti jas anksciau,nu kai vanduo buvo aukstas ir dar pries prasidedant salciui,tai pagavo ganetinai gerai. kai pradejo salti ir vanduo stipriai kristi,tada ir prasidejo tragiskos zvejybos. nu ka padarysi,bent galvas pravedinom sededami prie lauziuko. kadangi nuo ledo negaudau,tai mano zvejybos sezonas uzdarytas. koks geras menesiukas praeis normaliai,o po to prasides lomkes
 #431675   Albaz
 15 Gru 2012 22:49
Donasssss rašė:buvau suplanaves sendien paskutine zvejyba,bet tas vejas kazkaip priverte apsigalvoti,tai kaip suprantu gerai padariau. sezona galeciau apibudinti kaip tragiska,nors kiek zinau,tie kas pradejo gaudyti jas anksciau,nu kai vanduo buvo aukstas ir dar pries prasidedant salciui,tai pagavo ganetinai gerai. kai pradejo salti ir vanduo stipriai kristi,tada ir prasidejo tragiskos zvejybos. nu ka padarysi,bent galvas pravedinom sededami prie lauziuko. kadangi nuo ledo negaudau,tai mano zvejybos sezonas uzdarytas. koks geras menesiukas praeis normaliai,o po to prasides lomkes
As ir poledine zukle neuzsiimineju tai jau dbr biski depresija pradeda imt kada tas pavasaris.... 'viarkt
 #432771   blight
 20 Gru 2012 12:23
Donasssss rašė:kiek mes pastebejom,kai vanduo stipriai krenta visada buna nulines zvejybos.kai vanduo aukstas,nesa visoki bruda,tada zvejoti nesmagu,bet zuvies pasigauna
Šymet per tris žvejybas Nemune likau visai sausas (turėjau tik vieną kibimą), per visas jas vanduo krito - tai tokį pastebėjimą turiu ir aš. Pirmas sezonas nuo tada kai jas gauda, kada nepagavau nei vienos vėgėlės. Kažkaip šymet užsimiegojau ir per vėlai atsibudau, kad žiema jau čia, tad teko ir tarp lyčių pažvejot. Pasiėmiau atostogų vėgėlėms pagaudyt, o jau trečią atostogų dieną nebuvo įmanoma jų gaudyt dėl ižo. Dabar galiuos kad nepradėjau bandyt vėgėliaut angsčiau dar lapkritį :? Truputį depresija užpuolė, nu bet ką darysi :roll:
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 71
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė